Марин Бакалов: Сигурно аз ще съм треньор, няма да раздуваме

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pride_of_London
Контакти:

Марин Бакалов: Сигурно аз ще съм треньор, няма да раздуваме

Мнениеот Pride_of_London » 15 юни 2010 12:01

Марин Бакалов най-вероятно ще бъде новият старши-треньор на Ботев Пловдив, съобщи самият той пред Plovdiv24.bg. Днес той събра неофициално групичка от 7 футболиста, сред които Васил Василев, Красимир Кръстев и юноши от школите на клуба, с които проведоха кратка тренировка. Очаква се утре да има по-сериозна група, която ще проведе тренировка сутринта.

"Най-вероятно аз ще отговарям за спортно-техническите неща в клуба, нещо като мениджър. В момента, както ще играем във "В" група няма нужда от раздуване на щаба, така че ще мога да съвместявам дейностите и като старши-треньор", заяви Марин Бакалов. Той добави още, че ще бъде назначен и финансов директор. "Това ще е човек, който вече има опит на тази длъжност, но точно кой какъв пост ще заема в ръководството на клуба ще се реши и оповести официално след 19 юни, когато е общото събрание", уточни Бакалов.

Легендата на "канарчетата" добави още, че преговорите за селекция продължават и още от утре бройката футболисти ще се увеличава. Процедурата по отстъпване на правото на участие във "В" група от Металик на Ботев също върви по план.

--------------------------

Наистина този човек направи много за клуба и заслужава само уважение! :)

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Re: Марин Бакалов: Сигурно аз ще съм треньор, няма да раздуваме

Мнениеот джони » 15 юни 2010 13:15

Нека някой тук пишещите във форума не се пудряят,прозрачни са ми и зная какво ще напишат.За тяхно сведение Марин Бакалов е завършил с отличие мат.гимназия.След това следва и се дипломира като инженер.Човек с ценз и образувание ,което много го разграничава от всички други некадърни ръководители в бг футбола.КАКВО ОБРАЗУВАНИЕ ИМА ГОНЗО,МЪРИ,БОНБОНЕВ,НАСКО СИРАКОВ.ИМАТ ЛИ ЗАВЪРШЕНО СРЕДНО.МОГАТ ЛИ СМЕТНАТ ПОНЕ ЕДИН ИНТЕГРАЛ,че почнали да се занимават с футболно управление.

Потребителски аватар
tony1977
Контакти:

Мнениеот tony1977 » 15 юни 2010 13:37

Джони, не се заяждам приятелю, но като говорим за образование е редно да ти кажа, че се пише с "О", а не с "У" - ОбразОвание ;)
Любовта на хората прави един отбор ГОЛЯМ!

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 15 юни 2010 16:04

Току що излезна статия в Гонг, където се споменава, че Коце Видолов е поканен да поеме отбора. Аз лично съм за! Сега е времето, Коцето да се заеме с тази работа и за 2-3 години се надявам да е вече и добър специалист! Знаем, че е сериозен и всеотдаен човек, от друга страна е любимец на феновете. Така че, аз мисля че това е правилния избор!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 15 юни 2010 16:13

1912BOTEV написа:Току що излезна статия в Гонг, където се споменава, че Коце Видолов е поканен да поеме отбора. Аз лично съм за! Сега е времето, Коцето да се заеме с тази работа и за 2-3 години се надявам да е вече и добър специалист! Знаем, че е сериозен и всеотдаен човек, от друга страна е любимец на феновете. Така че, аз мисля че това е правилния избор!

Споменават се още Ради Здравков и Пичиони, както и няколко други футболисти, но това е писано от Лишев ...
105 години / 4 поколения ботевисти!

batbore
Контакти:

Мнениеот batbore » 15 юни 2010 17:44

Аз лично ще се радвам Бакалов да е спортно-технически директор а Коцето Видолов да е треньор. Не че имам нещо против Бакалов като треньор, но той вече доказва че се справя добре с много важните организационни функции и обединява всички. Трябва да има такава фигура да води клуба, а Коцето тъкмо ще има време да се ошлайфа като треньор и да приложи опита си, който придоби работейки с Илиян Илиев в Берое. Този тандем ме кефи яко :)

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 15 юни 2010 18:52

А фамозния-магьосник има ли ценз ?Защото и аз мисля,че Коцето става за треньор,с помошник Пичонито,пък и съм за разделяне на двете длъжности,(тази на Мери и треньора)по-ясни причини.
Последна промяна от nik_bg1 на 15 юни 2010 22:21, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 15 юни 2010 20:53

batbore написа:Аз лично ще се радвам Бакалов да е спортно-технически директор а Коцето Видолов да е треньор. Не че имам нещо против Бакалов като треньор, но той вече доказва че се справя добре с много важните организационни функции и обединява всички. Трябва да има такава фигура да води клуба, а Коцето тъкмо ще има време да се ошлайфа като треньор и да приложи опита си, който придоби работейки с Илиян Илиев в Берое. Този тандем ме кефи яко :)

=+1

Върни се в “Ботев”