Световното по футбол пада заради волейбола

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 15 юни 2010 02:34

Ще се отървем от вувузелите за малко :mrgreen:

15 юни 2010 | 01:10

БНТ 1 ще излъчва директно без прекъсвания двата мача на националния отбор по волейбол с Холандия от Световната лига в събота и неделя. Първият двубой в Апелдорн е в събота от 18 ч., а вторият - в неделя в 16 ч. Час по-късно започва двубоят от световното първенство по футбол между Италия и Нова Зеландия, но волейболната среща от Световната лига няма да бъде прекъсвана. Вчера сайтът Спортал съобщи, че мач №2 между Холандия и България ще бъде излъчен наполовина.
- Това са лъжи! Който не вярва, да гледа. От 10 години БНТ предава единствена Световната лига по волейбол, което само по себе си означава много - коментираха от държавната медия.
Съвпадането на двете събития усложнява програмата на БНТ 1, но решението е ясно - футболният мач между Италия и Нова Зеландия ще бъде предаден на пълен запис. Разбира се, веднага щом приключи волейболната среща, програмата ще продължи с двубоя на адзурите от Южна Африка.

http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=242880

и без това нямах никакво намерение да гледам скуката Италия-Нова Зеландия, а мачовете от Световната лига с Холандия се очертават да са много интересни и важни за нашия национален отбор
Последна промяна от Mourinio на 15 юни 2010 04:18, променено общо 1 път.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Re: Световното по футбол пада заради волейбола

Мнениеот Alex » 15 юни 2010 04:14

извинявам се на БНТ!!! и поздравления за решението!!!!! (истината е, че мало ги храним на общо основание понякога)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 юни 2010 04:38

Това е правилното решение. А БНТ си е БНТ.Добро, лошо, ако Пробг бяха купили световното сигурно 2/3 щеше да е на Ринг, по време на мача щяха да вървят реклами, а сигнала постоянно щеше да прекъсва понеже са решили да минат по тънката лайсна и да купят сигнал от някакви джигити. Отделно за Булсатком трябваше да се изръся.

Jimmy8
Контакти:

Мнениеот Jimmy8 » 15 юни 2010 07:14

На кой му пука за волейбол когато има световно по футбол?!Тия дето испуснаха слънчевото затъмнение са луди!
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 юни 2010 07:24

Jimmy8 написа:На кой му пука за волейбол когато има световно по футбол?!Тия дето испуснаха слънчевото затъмнение са луди!

Ами.... на FIVB и пука, защото си гледа своите турнири, а ние, ако искаме да сме в този турнир, ще спазваме правилата.

Между другото, "официалната новина" от предната тема беше от Спортал, а аз се чудя как въобще някой вярва за нещо на този доказано лъжлив сайт.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Мнениеот levskarinvt » 15 юни 2010 07:31

Jimmy8 написа:На кой му пука за волейбол когато има световно по футбол?!Тия дето испуснаха слънчевото затъмнение са луди!

На мен ми пука! :evil: Ти българин ли си или чуждопоклонник?

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 15 юни 2010 07:48

На мен ми пука все пак играе България и предпочитам да гледам българския национален отбор по волейбол който е на световно ниво
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 15 юни 2010 08:34

Не съм съгласен! Нали си имат сателитен канал - там да излъчат едното от събитията! Още повече лигата е всяка година и се дават сума мачове, докато световно има веднъж на 4 години!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 15 юни 2010 09:06

йесссс - най-накрая в бнт да решат нещо като хората....волейбола е много по-важен от колко италия - нова зеландия! 8-)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 15 юни 2010 09:11

Жалко, че има мекотели, за които излъчването на мач между Нова Зеландия и отбор, който винаги се е държал надменно срещу България, да не говорим, че фенове на Италия запалиха българско знаме в центъра на столицата на България, е по-важен от български национален отбор, който за разлика от други спортове е сред най-силните на планетата. Просто 100 % твърдо за волейбола пред някакъв скучен мач от не особено атрактивно световно първенство. Не ме интересува че било на 4 години, фен съм на футбола, но просто медиите преекспонират световното и го превръщат в прекалено голямо събитие, не само спортно, но и политическо, социално, икономическо и т.н.. А без България световното за мен не е на 1 място.
Световната лига по волейбол е най-важна сега...

Върни се в “Волейбол”