Българите са малцинство в 36 общини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Българите са малцинство в 36 общини
Докато чакате всичко да ви е наред, за да имате, ще си останете без деца. Деца са се раждали и по време на война дори. Който не иска да действа, намира оправдание.
- metodito
- Контакти:
По повод на пича дето разправя "Правете деца:
"
Да, има много такива хора. Дете израснало в мизерия, остави, че най-вероятно ще стане лош човек, може и престъпник, но не знам, що за родител ще си, за да издържиш плача на едно гладно дете. Аз много се противопоставям на нацитата, но това е друго... Има цигани и цигани, но истината е, че на голяма част от циганите не им пука за неща като възпитание и такива неща.
Жалко, но това са деца на България и това, че са така както са сега е виновна държавата, а не циганите, които не искат да си слагат презервативи!
П.С. Имаме Държава, Етнос, Общество, Общност, Нация, Националност... Смотаните нацита ги омешват в едно, а не трябва! Различно е.
"
vwgolf3gtl написа:докато е такова положението в България само по-лошо ще става.На 29 год. съм-приятелката ми на 24 живеем заедно под наем с София,моята заплата е 900 лв -нейната 600.За да имаме дете ни трябва собствен дом,пробвахме в няколко банки за кредит;дават 100 000 лв искат да върнем 180 000 срок 20 год. по 750 лв на месец-ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е.Как при това положение да имаме повече деца.Много хора са като нас-аз не искам нещо на готово ,готов съм да си плащам но не и при тези обстоятелства-какво ще стане когато жена ми забременее и спре работа-как да издържам мене,нея,детето и вноска за банка от 750лв.-при положение че взимам 900,няма как да стане.И за това са виновни само и единствено управляващите-отдавна сме роби в собствената ни държава...
Да, има много такива хора. Дете израснало в мизерия, остави, че най-вероятно ще стане лош човек, може и престъпник, но не знам, що за родител ще си, за да издържиш плача на едно гладно дете. Аз много се противопоставям на нацитата, но това е друго... Има цигани и цигани, но истината е, че на голяма част от циганите не им пука за неща като възпитание и такива неща.
Жалко, но това са деца на България и това, че са така както са сега е виновна държавата, а не циганите, които не искат да си слагат презервативи!
П.С. Имаме Държава, Етнос, Общество, Общност, Нация, Националност... Смотаните нацита ги омешват в едно, а не трябва! Различно е.
Не е само до раждането на деца. Нормално е да искаш да осигуриш на децата си най-доброто. Какъв е смисъла да народиш 20 и да живеете от мизерно по-мизерно. Факт е, че е нормално едно семейство да бъде с по 1, 2, 3 максимум до 4, ако могат да ги издържат. Да приемем хипотетично, че е нормално да имаш 2 деца. От тях колко обаче остават в България?! Не е ли по-големия проблем младите хора,които напускат нашата мила родна страна, от колкото, че се раждат по 1-2.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
- metodito
- Контакти:
fr3ak_boy написа:Не е само до раждането на деца. Нормално е да искаш да осигуриш на децата си най-доброто. Какъв е смисъла да народиш 20 и да живеете от мизерно по-мизерно. Факт е, че е нормално едно семейство да бъде с по 1, 2, 3 максимум до 4, ако могат да ги издържат.....
Разбира се, че и това е проблем, но и тук Държавата е виновник. Тея хора н сме ги изгонили ние с теб.
Значи хубаво е и да се знае, че има цигани и цигани. Аз познавам много цигани с по 1-2 деца, така че... Има мангали в Столипиново и има цигани като над 10 човека , сигурно повече дае познавам, дето бачкат от 14 -годишни като къртове, имам приятели цигани с по 1-2 деца. Имам приятел, който цъка топкаа като Роналдиньо, а в Етър му казали : "Ае , манго ко праиш тука?" Така че...
Според мен е виновна държавата и в частност всички министър-председатели досега от 1989 досега!!!