Футболист на Черно море със свастики на плажа

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Re: Футболист на Черно море със свастики на плажа

Мнениеот football.total » 14 юни 2010 14:06

Поредната пошла помия се лee из българските форуми. Вместо да седнете да помислите с главите си разните л.а.й.н.а.р.ч.е.т.а и отворковци сте почнали - ама какво било свастика, ама как бил наклонен кръста ама незнам си какво. Това футболистче има мозък колкото един парцал за забърсване на прозорци сигурно, да седне да разсъждава под какъв ъгъл бил кръста и незнам си какво още. Сложили си го е сигурно да се направи на голямата работа пред някоя друга задръстена българска п.у.т.к.а дето да му цъка с език по плажа и после да му врътне една свирка щото видите ли е голяма работа. На такива отрепки като него и като вас които го защитавате ще им пожелая от сърце семействата ви да изгният в един от лагерите на смъртта на нацистите и тогава да седнете да ми с.е.р.е.т.е по форумите разни философски заключения. Аз за разлика от вас съм посещавал и Аушвиц-Биркенау (където са избити над 1 милион хора по време на войната) и редица други лагери и мога да ви кажа че там още мирише на смърт въпреки че са минали повече от 50 години. Тези места са меко казано зловещи, но разни ограничени неандерталци като вас надали биха се замислили за това преди да седнат да д.р.и.с.к.а.т простотии по форумите. Ако знаете отстрани само колко сте елементарни и жалки...

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 14 юни 2010 15:25

На теб ти пожелавам да посетиш Белене,сигурно и там мирише на смърт, не мислиш ли?
Червен дяволе, незнам какво те е прихванало,защо по дяволите вместо да си толкова загрижен за избитите еврей по време на ВСВ не започнеш да си толкова загрижен за случилото се, и за това което в момента, и за вбъдеще ще се случва за твойта родина, или може би ти си поредния чуждопоклонник готов да направи какво ли не само и само да напусне България и да отиде да мие чинии в Англия или пък да бере ягоди, и да си мисли,че е избягал от мизерията... :mrgreen:
Защо си се впрегнал толкова, и се ровичкаш в профила на Румен Николов, защо не се информираш дали нацизмът е най-голямото зло на планетата?!
А на зададения по-рано от мен въпрос не отговори - Какво ти е мнението за комунизма и неговите символи, и колко В ПОВЕЧЕ милиони(включително и НЕВЕРОЯТНО МНОГО БЪЛГАРИ) са загинали,или животите им са,и до ден днешен, провалени, това е злото,което се е стоварило над БЪЛГАРИЯ, и това е злото,което трябва да бъде СТРОГО ЗАБРАНЕНО,а не нацизмът,който и без това не съществува от десетки години... но както и да е, за теб е по-важно това,че Румен Николов си бил наредил свастика на плажа :twisted:
фалшива коса - фалшив футбол!

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 14 юни 2010 15:48

wicked1913 написа:На теб ти пожелавам да посетиш Белене,сигурно и там мирише на смърт, не мислиш ли?
Червен дяволе, незнам какво те е прихванало,защо по дяволите вместо да си толкова загрижен за избитите еврей по време на ВСВ не започнеш да си толкова загрижен за случилото се, и за това което в момента, и за вбъдеще ще се случва за твойта родина, или може би ти си поредния чуждопоклонник готов да направи какво ли не само и само да напусне България и да отиде да мие чинии в Англия или пък да бере ягоди, и да си мисли,че е избягал от мизерията... :mrgreen:
Защо си се впрегнал толкова, и се ровичкаш в профила на Румен Николов, защо не се информираш дали нацизмът е най-голямото зло на планетата?!
А на зададения по-рано от мен въпрос не отговори - Какво ти е мнението за комунизма и неговите символи, и колко В ПОВЕЧЕ милиони(включително и НЕВЕРОЯТНО МНОГО БЪЛГАРИ) са загинали,или животите им са,и до ден днешен, провалени, това е злото,което се е стоварило над БЪЛГАРИЯ, и това е злото,което трябва да бъде СТРОГО ЗАБРАНЕНО,а не нацизмът,който и без това не съществува от десетки години... но както и да е, за теб е по-важно това,че Румен Николов си бил наредил свастика на плажа :twisted:

Отдавна съм напуснал милата ми родина но нито в посока Англия нито с цел да мия чинии. Но не смятам че точно ти си човекът на когото да давам отчети къде съм и с какво точно се занимавам. Каквото и да ти кажа за теб ще си останя поредния отрекъл се от родината мияч на чинии нали?
И пет пари не давам за някакви профили на някакви надценени самозванчета на по 20 години с мозък колкото на сушени гъби. Жалко е цялото ви отношение към темата. ДА ФАШИЗМА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО! Изтребвани са хора само поради тяхната етническа принадлежност. Ей така само защото са евреи, или каквито и да са там. Общо взето не ми пука много дали са били евреи или американци примерно. Пука ми за това че са измирали невинни хора.
За комунизма никъде и дума не съм ти написал. Комунизма е режим на управление със своите положителни и отрицателни черти (както всяка друга форма на управление - демокрация, диктатура итн. Ако ми кажеш че сегашната демокрация в БГ е ама просто идеална без минуси незнам дали ще се разсмея или ще се разплача). ФАШИЗМА НЕ Е РЕЖИМ НА УПРАВЛЕНИЕ А ГЕНОЦИД СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО! При комунизма "послушните" граждани са живели без никакви проблеми, пък били то евреи, българи, турци, цигани. ПРИ ФАШИЗМА ХОРАТА СА БИЛИ ИЗБИВАНИ САМО ЗАЩОТО СА БИЛИ ОТ НЯКАКВА ЕТНИЧЕСКА ГРУПА! Да сxващаш разликата вече? Надявам се че да.
Подобни прояви в "бяла" Европа (онази към която така се стремим) са наказуеми приятелю. Ако тук в Германия (където впрочем живея в момента) футболист (а и не само футболист, ами и какъвто и да е бил спортист) си позволи подобна гадория да се снима с пречупени кръстове по тялото макари и някак невинни и от мидички най малкото което ще му се случи е да бъде изхвърлен първо от клуба си и после от футбола като цяло. Ти знаеш ли че преди година една обикновена водеща по телевизията си позволо "невинна" шегичка с избитите от фашизма споменавайки просто ей така слогана - Arbeit macht frei и на момента беше изхвърлена от всякакви телевизионни предавания. Но хората в Европа имат самосъзнание на което такива като тебе първо трябва да се научат. Ако ти съвсем случайно се беше родил евреин (нали знаеш че никой не може да си избере родители и родина) и твоето семейство е гниело по лагерите на фашистите, щеше ли пак да ми обясняваш колко невинна била постъпката на някакво самозабравило се варненско лайненце?

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 14 юни 2010 16:08

football.total написа:
wicked1913 написа:На теб ти пожелавам да посетиш Белене,сигурно и там мирише на смърт, не мислиш ли?

Отдавна съм напуснал милата ми родина но нито в посока Англия нито с цел да мия чинии. Но не смятам че точно ти си човекът на когото да давам отчети къде съм и с какво точно се занимавам. Каквото и да ти кажа за теб ще си останя поредния отрекъл се от родината мияч на чинии нали?
И пет пари не давам за някакви профили на някакви надценени самозванчета на по 20 години с мозък колкото на сушени гъби. Жалко е цялото ви отношение към темата. ДА ФАШИЗМА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО! Изтребвани са хора само поради тяхната етническа принадлежност. Ей така само защото са евреи, или каквито и да са там. Общо взето не ми пука много дали са били евреи или американци примерно. Пука ми за това че са измирали невинни хора.
За комунизма никъде и дума не съм ти написал. Комунизма е режим на управление със своите положителни и отрицателни черти (както всяка друга форма на управление - демокрация, диктатура итн. Ако ми кажеш че сегашната демокрация в БГ е ама просто идеална без минуси незнам дали ще се разсмея или ще се разплача). ФАШИЗМА НЕ Е РЕЖИМ НА УПРАВЛЕНИЕ А ГЕНОЦИД СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО! При комунизма "послушните" граждани са живели без никакви проблеми, пък били то евреи, българи, турци, цигани. ПРИ ФАШИЗМА ХОРАТА СА БИЛИ ИЗБИВАНИ САМО ЗАЩОТО СА БИЛИ ОТ НЯКАКВА ЕТНИЧЕСКА ГРУПА! Да сxващаш разликата вече? Надявам се че да.
Подобни прояви в "бяла" Европа (онази към която така се стремим) са наказуеми приятелю. Ако тук в Германия (където впрочем живея в момента) футболист (а и не само футболист, ами и какъвто и да е бил спортист) си позволи подобна гадория да се снима с пречупени кръстове по тялото макари и някак невинни и от мидички най малкото което ще му се случи е да бъде изхвърлен първо от клуба си и после от футбола като цяло. Ти знаеш ли че преди година една обикновена водеща по телевизията си позволо "невинна" шегичка с избитите от фашизма споменавайки просто ей така слогана - Arbeit macht frei и на момента беше изхвърлена от всякакви телевизионни предавания. Но хората в Европа имат самосъзнание на което такива като тебе първо трябва да се научат. Ако ти съвсем случайно се беше родил евреин (нали знаеш че никой не може да си избере родители и родина) и твоето семейство е гниело по лагерите на фашистите, щеше ли пак да ми обясняваш колко невинна била постъпката на някакво самозабравило се варненско лайненце?

Колко ти е хубаво,че си се заврял на майната си и ти е лесно да коментираш на няколко хиляди км. от "родината" ти,за която сигурно и 2ст. недаваш - самозабравил се германски дрисльо!
Явно комунизмът ти е толкова хубав и си за него, до колкото разбирам от написаното от тебе, бил строй,който оставял послушните :o :o :o :lol: :lol: :lol: само за това считам,че си абсолютна мижитурка,некадърник и т.н.
Най-добре се запознай какво е да си "послушен" в комунизма,колко В ПЪТИ повече са жертвите на комунизма И ДО ДЕН ДНЕШЕН, и тогава почвай да се заяждаш заради някаква качена снимка във фейсбука...нещастник!
Айде жалко,че трябва да пътувам иначе с удоволствие бих ти пописал още малко за твота велика идеология, а аз нито съм застъпник на нацизмът,нито съм застъпник на някоя идеология - просто ме е яд на тъпотията ти за цялостния проблем във бг футбола, а ти за кое точно си се захванал и изразяваш възмуштението си, от майната си!
фалшива коса - фалшив футбол!

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 14 юни 2010 17:20

Абе пич, какво майната си дириш в тоя форум... Махнал си се от БГ, ок, радвам се за теб. След всичките си писания тук кой си, к'ъв си и защо си, явно имаш добър живот извън "родината си". Стой си там, подкрепяй си Ман Ю, живей си живота, какво си седнал да се занимаваш с нашите футболисти.. Пък като ще се занимаваш, недей обръща внимание на някаква невинна шега, съгласна съм, че е неуместна, ами вземи се поинформирай за пияните шофьори футболисти, за футболистите, които пребиват до неузнаваемост приятелките си, за тия дето ходят да пият по клубовете и после ходят да се бият... явно тази "свастика" е толкова по - сериозна от другите неща... "Помията", както казваш, я изливат хора като теб, дето търсят за какво да се заядат. Най - яркия пример е Бербо - такова плюене му удариха ей такива многознайковци, накрая му писна на човека, и с право... Това ли целите всички? Талантливите ни момчета да се махнат от БГ... Говориш все едно познаваш момчето от 20 години и го знаеш какъв е... щото е футболист, видиш ли, трябва да си прави разни неща от мидички по гърба, за да му правили свирки мацките на плажа... като е футболист, не е ли човек, не е ли нормален? Или трябва да е идеалния спортист, човек, гражданин и к'во ли още не?! Дръж си идеологията за себе си, стой си в Германията, а пък ако си изненадан от реакцията на всички ни, пробвай, след като се информираш за гореспоменатите примери от БГ футбола, да се изкажеш по този краен начин за тях във форума на техните отбори.. Не вярвам да произлезе нещо различно..
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 14 юни 2010 17:39

wicked1913 написа:
football.total написа:

Колко ти е хубаво,че си се заврял на майната си и ти е лесно да коментираш на няколко хиляди км. от "родината" ти,за която сигурно и 2ст. недаваш - самозабравил се германски дрисльо!
Явно комунизмът ти е толкова хубав и си за него, до колкото разбирам от написаното от тебе, бил строй,който оставял послушните :o :o :o :lol: :lol: :lol: само за това считам,че си абсолютна мижитурка,некадърник и т.н.
Най-добре се запознай какво е да си "послушен" в комунизма,колко В ПЪТИ повече са жертвите на комунизма И ДО ДЕН ДНЕШЕН, и тогава почвай да се заяждаш заради някаква качена снимка във фейсбука...нещастник!
Айде жалко,че трябва да пътувам иначе с удоволствие бих ти пописал още малко за твота велика идеология, а аз нито съм застъпник на нацизмът,нито съм застъпник на някоя идеология - просто ме е яд на тъпотията ти за цялостния проблем във бг футбола, а ти за кое точно си се захванал и изразяваш възмуштението си, от майната си!

Под "послушни" отворко се опитвам да ти подскажа граждани с определена политическа ориентация. Комунизма репрсеираше според политическата ориентация, фашизма изтребваше според етническата принадлежност. Едното можеш сам да си го избереш и формираш с течение на времето, с другото се раждаш. Ама какво съм седнал да ви обяснявам на вас разни изостанали неграмотници то вие пак ваща песен си пeeте... Стойте си в лайната и блатото и се дърпайте взаимно надолу, и после обвинявайте другите че ви били криви.

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 14 юни 2010 17:41

Я оставете Румбата на мира!.. :lol: :!:
Ти като ги гледаш тия снимки, смяташ ли, че тия мидички сам си ги е наредил на гърба?!
И да ти кажа, че като е станал и свастиката се е разтурила :lol:
Виж, тия, дето се пъчат с татуирани свастики, сигурно и русалки имат и ЕГН-та, това си е лично тяхна работа, а кикота лично мой :lol:

А на гастарбайтера пуснал темата, мога да кажа, че много народ(и) горчиво съжаляват, че Германия не е спечелила въпросната война и с право, щото дойде оня Мустакатия грузинец със закачливия прякор - Бащата на народите и затри цели нации от лицето на земята. Само в България, първите пет години след червения преврат, без съд и присъда са разстреляни 40 000 души интелигенция. За последвалата диктатура на пролетариата и 50 годишна окупация, няма да говорим, предполагам ;)

14 Ноември 2008
Контакти:

Мнениеот 14 Ноември 2008 » 14 юни 2010 20:32

Имам един въпрос към лайнара привърженик на Манчестър,живеещ в Германия; Ти педал долен разхождаш,ли се по улиците в Германия с фланелка на ман.юн.или на насраното ти и ***** дупе не му стиска?

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 14 юни 2010 20:48

Предлагам ,в близко бъдеще Румен да позволи на гърба му да наредят червени мидички с формата на петолъчна звезда!
Това естествено нищо няма да значи,но трябва да се качи във фейсбука!Аз рових за снимките със свастика,но нищо не намерих.Може би въобще няма такива снимки и всичко е много шум за нищо.
Най-добрата подкрепа е тази С ЛЮБОВ!
Иначе си знаем:"Аррррррииииии ве еййййййййййййййй......."Една публична личност,трябва да внимава какво става зад гърба му!
Навремето насраха Кольо Спасов,понеже вкара 50(ПЕТДЕСЕТ гола) за "моряците" ама било на "пияна глава".Добрия футболист е този на терена!Във фейсбука има само талаш.Няма смисъл от провокации.

Потребителски аватар
ozzy
Контакти:

Мнениеот ozzy » 14 юни 2010 21:03

Човек, който не може да направи разликата между "ФАШИЗЪМ" и "НАЦИЗЪМ", не му подхожда да дава определения за "безмозъчни футболисти"! Че Румен е сгрешил с постването на тази снимка може би е вярно, но за бой е този който му е наредил мидичките и го е снимал. Оставете момчето на мира!!!
П.П. Само за сведение на фена на Юнайтед - и аз съм ходил в Освиенцим/Аушвиц и Треблинка, и аз съм разглеждал стаята с детските обувчици, и аз съм снимал надписа Arbeit macht frei ама не що не мога да схвана връзката между концентрационните лагери и Румен. Може би аз съм прост и необразован, или автора на темата просто си няма друга работа и иска да очерни един млад и обещаващ български футболист!!!

Върни се в “Черно море”