ogg написа:plovdivram написа:Стига сте пълнили всички възможни пространства с твърденията си, че сме си "писали" историята, на която "сами сме си вярвали" ..... Или престанете да отправяте тези неоправдани засега твърдения или поне покажете какво и къде лъжем,...Искам само да ви отбележа, че за разлика от вашата история нашата поне цитира източниците си...
Хаха, искаш да ти кажа къде и как си пишете сами историята ли? Сами си пишете ЛЪЖИТЕ в уикипедиа!!! Погледни долното, което е само една от глупостите, с които е пълен първия пост в темата
Рекордът за най-голямо домакинско посещение на мач принадлежи на "Локомотив Пловдив 1936". През 1981 г. "Локо Пловдив" играе дербито си с "Берое" (Стара Загора) пред 50 000 (!) зрители
Чули нашите, че Ботев имат фен-страница във фейсбук и те решили да си направят. Чули, че най-посетения мач бил Ботев-Барселона и пак решил "барабар Петко с мъжете". Сън не ви лови от комплекси, ейй...
И понеже от няколко дена много настойчиво цитираш Румен Минков (явно и ти знаеш, че той е достоверен източник!!!), да постна тук нещо по повод горната нагла ЛЪЖА. Я който може да чете, да каже за колко зрители пише

За комплекси говори най-много този, който страда от тях. Научен факт...Така, че по тази категория сте първи и недостежими, спокойно!
Поставяте под съмнение истинноста на цифрите за нашите мачове писани във вестниците, а 2 поста след това ми пускате изрезка от мача ви с Барса от същия тоя вестник. Просто не е истина колко сте жалки.
Само да вметна, че за мача ви с Барселона повече от половината стадион е бил там заради испанците, аз не познавам някой локомотивец, който е бил на нормална възраст тогава и да не е отишал да види големия отбор

Че и времената са били други и се е приемало за нормално. От друга страна не знам колко ботевисти са били в Ихтиман. Най-вероятно двама.