megan fox написа:valdi написа:Германия,Италия и Бразилия могат да победят всеки един отбор на планетата,когато и да е,в каквато и форма да се намират!В момента за Италия не мога да се съглася!![]()
И не разбирам защо ви е обзела такава еуфория след като тази вечер Германия победи най-слабият си съперник на това световно. Всеки следващ съперник ще е далеч по-труден, а се видя, че немската защита също допуска грешки. Отбор като Австралия не можеше да се възползва от тях, къде поради неопитност, къде поради засуетяване, къде поради друга причина, но това не означава, че друг отбор с далеч по-класни нападатели няма да накаже немската отбрана. Та изчакайте поне да мине мача със Сърбия.
Защо тези 3 отбора са велики? Веднага ти отговарам.Германия със своя прагматизъм и олицетворение на дух и единност,Италия - най добрите тактици в света(в това няма съмнение)Бразилия - просто ТАЛАНТ !!! Ето защо твоята Испания и моята Англия са патили,патат и ще продължат да патат..
П.П.
@jindo няма значение в кой век сме! Ако си учил право щеше да знаеш, че освен активите се наследяват и пасивите/негативите! Турция наследява активите на Османската империя - териториални придобивки за сметка на България (и не само), но също трябва да поеме и всички негативи свързани с тези териториални придобивки! 5 века нашите предци са били роби...някой трябва да плати за това!
Мач №8: Германия-Австралия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
Re: Мач №8: Германия-Австралия
Сега се сетих за един лаф,че когато Германия играе грозно стига финал,а когато играе добре го печели
.... 

niki87 написа:Сега се сетих за един лаф,че когато Германия играе грозно стига финал,а когато играе добре го печели....
А когато играят срещу Пеневата чета

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
niki87 написа:Сега се сетих за един лаф,че когато Германия играе грозно стига финал,а когато играе добре го печели....
А аз се сетих, че европейски отбор не е печелил титлата извън Европа

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:niki87 написа:Сега се сетих за един лаф,че когато Германия играе грозно стига финал,а когато играе добре го печели....
А аз се сетих, че европейски отбор не е печелил титлата извън Европа![]()
Всички са европейски шампиони

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
valdi написа:Защо тези 3 отбора са велики? Веднага ти отговарам.Германия със своя прагматизъм и олицетворение на дух и единност,Италия - най добрите тактици в света(в това няма съмнение)Бразилия - просто ТАЛАНТ !!! Ето защо твоята Испания и моята Англия са патили,патат и ще продължат да патат..
Не си спомням да съм питал защо точно тези 3 отбора ги смяташ за велики!
Казах ти, че в момента не мога да се съглася, че Италия може да победи всеки отбор. - това е.

А колкото до Испания... това, че на това световно подкрепям най-вече нея, не означава, че е моя любима страна и тн... Просто стила на игра, който В МОМЕНТА Ла Фурия демонстрира ми харесва най-много - и това е разбираемо, тримата плеймейкъри на страната са каталунци. Иначе винаги, когато България не се е класирала на СП съм бил за Бразилия, сега те пак са мои фаворити, но този път се кефя повече на испанците и тяхната игра. Още повече, че Дунга извика такива играчи и използва такава отвратителна тактика, че доста от феновете на селесао в момента не харесваме отбора НА ДУНГА. - мисля, че можеш да ме/ни разбереш защо.

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Madridist написа:Tommi написа:niki87 написа:Сега се сетих за един лаф,че когато Германия играе грозно стига финал,а когато играе добре го печели....
Всички са европейски шампиони
Нека, но ще останат без световна титла извън Европа

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:niki87 написа:Сега се сетих за един лаф,че когато Германия играе грозно стига финал,а когато играе добре го печели....
Томи

Всяко нещо си има първи път.С това мисля да зъврша тазвечершната културна дискусия

megan fox написа:valdi написа:Защо тези 3 отбора са велики? Веднага ти отговарам.Германия със своя прагматизъм и олицетворение на дух и единност,Италия - най добрите тактици в света(в това няма съмнение)Бразилия - просто ТАЛАНТ !!! Ето защо твоята Испания и моята Англия са патили,патат и ще продължат да патат..
Не си спомням да съм питал защо точно тези 3 отбора ги смяташ за велики!
Казах ти, че в момента не мога да се съглася, че Италия може да победи всеки отбор. - това е.
А колкото до Испания... това, че на това световно подкрепям най-вече нея, не означава, че е моя любима страна и тн... Просто стила на игра, който В МОМЕНТА Ла Фурия демонстрира ми харесва най-много - и това е разбираемо, тримата плеймейкъри на страната са каталунци. Иначе винаги, когато България не се е класирала на СП съм бил за Бразилия, сега те пак са мои фаворити, но този път се кефя повече на испанците и тяхната игра. Още повече, че Дунга извика такива играчи и използва такава отвратителна тактика, че доста от феновете на селесао в момента не харесваме отбора НА ДУНГА. - мисля, че можеш да ме/ни разбереш защо.
ами..виж сега,след като ти казах защо са велики футболни нации,под велики разбирай това че в каквато и форма да се намират могат да победят всеки отбор!
valdi написа:ами..виж сега,след като ти казах защо са велики хутболни нации,под велики разбирай това че в каквато и форма да се намират могат да победят всеки отбор!
Според твоите думи излиза, че тези 3 държави НИКОГА не губят мачовете си, освен ако не играят по м/у си, а аз не съм останал с такова впечатление...

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]