Мач №8: Германия-Австралия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
Казуса
Контакти:

Re: Мач №8: Германия-Австралия

Мнениеот Казуса » 14 юни 2010 00:26

megan fox написа:
Ми това е въпрос на гледна точка! ;) За едни е дявол, за други ангел..., на мен лично ми е все тая (евреите не са ми противни), но щях да се радват, ако Хитлер бе насочил цялата си агресия срещу циганите и ги бе избил до крак! Тогава щеще да бъде герой за мен. ;)

Расист, а? Открито завявяваш,ч е си за избиването на циганите. Сигурно защото битието ти определя да ги мразиш. Ако беше живял в Германия през 1939 г. със сигурност щеше да мразиш евреите и да призоваваш да бъдат избити до крак.
Яд ли те, че днес Германия е една от най-демократичните страни? :lol:
Първият и истински форум на "Гонг": http://forum.radiogong.net

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 14 юни 2010 00:27

Ами за Испания ако кажем , че тези от Каталуния не се чувстват испанци , а каталунци , какво правим ? Има такива и от Андалусия , Галисия и т.н. ;) И аз смятам , че са глупости , ама някои хора явно много ги е яд и се заяждат за простотии 8-) 8-) 8-) Нека , така победата е още по-сладка :mrgreen: :mrgreen:
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 14 юни 2010 00:28, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 14 юни 2010 00:27

Леле,колко хора са се загрижили за немските футболисти...от какъв произход били... :lol: ...А никъде не видях коментар за французи,англичани,холандци :oops: ...Защо така :roll:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 14 юни 2010 00:29

Казуса написа:Расист, а? Открито завявяваш,ч е си за избиването на циганите. Сигурно защото битието ти определя да ги мразиш. Ако беше живял в Германия през 1939 г. със сигурност щеше да мразиш евреите и да призоваваш да бъдат избити до крак.
Яд ли те, че днес Германия е една от най-демократичните страни? :lol:

Да, расист съм и не го крия! ;) Да, открито заявявам, че съм за ибиването на всички цигани и мюсулмани по света, без изключения!
И да бях живял през 1939-а година в Германия едва ли щях да съм против евреите! ;)
Да ме е яд за Германия?! През к*ра ми е за Швабия! Пукната пара не давам за тях, а колкото до това, че били от най-демократичните страни... иди се прегледай, или поне проучи какво точно представлява демокрацията!!! ;)
Последна промяна от megan fox на 14 юни 2010 00:29, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 14 юни 2010 00:29

niki87 написа:Леле,колко хора са се загрижили за немските футболисти...от какъв произход били... :lol: ...А никъде не видях коментар за французи,англичани,холандци :oops: ...Защо така :roll:

Ще ти кажа Ники , защото французите и англичаните са пълна трагедия , ето затова се заяждат с Германия ;) Холандците смятам , че ще бъдат фактор в първенството :roll:
Изображение

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 14 юни 2010 00:31

Viktor4o_Rs написа:Ще ти кажа Ники , защото французите и англичаните са пълна трагедия

Най-после някакво твое мнение, с което да се съглася! ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Казуса
Контакти:

Мнениеот Казуса » 14 юни 2010 00:32

megan fox написа:
Да, расист съм и не го крия! ;) Да, открито заявявам, че съм за ибиването на всички цигани и мюсулмани по света, без изключения!
И да бях живял през 1939-а година в Германия едва ли щях да съм против евреите! ;)
Да ме е яд за Германия?! През к*ра ми е за Швабия! Пукната пара не давам за тях, а колкото до това, че били от най-демократичните страни... иди се прегледай, или поне проучи какво точно представлява демокрацията!!! ;)

Колко е хубаво, че днешният свят е изхвърлил раситите на бунището на историята! Изображение
А иначе за държавното устройство не ме пращай на проучвания, защото предполагам, че ги разбирам по-добре нещата от теб, расистче Изображение
Първият и истински форум на "Гонг": http://forum.radiogong.net

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 14 юни 2010 00:33

niki87 написа:Леле,колко хора са се загрижили за немските футболисти...от какъв произход били... :lol: ...А никъде не видях коментар за французи,англичани,холандци :oops: ...Защо така :roll:

ПРез 1998,когато Франция стана световен шампион, титулярите в отбора на петлите,които бяха етнически франзуци не стигаха за пъстите на едната ръка. 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 14 юни 2010 00:34

Мегън Фокс , какви са според теб черните в отборите на Англия , Холандия и най-вече Франция ? Всички са чистокръвни представители на страните си нали ? Германия поне има 2 тъмнокожи само , така че ходи да се разправяш с тези отбори с тези теории за потомствеността , не с немския ;)
Изображение

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 14 юни 2010 00:35

Viktor4o_Rs написа:Ами за Испания ако кажем , че тези от Каталуния не се чувстват испанци , а каталунци , какво правим ? Има такива и от Андалусия , Галисия и т.н. ;) И аз смятам , че са глупости , ама някои хора явно много ги е яд и се заяждат за простотии 8-) 8-) 8-) Нека , така победата е още по-сладка :mrgreen: :mrgreen:

Проблема не е в отбора на Германия, а в теб, защото пишеш глупости, като тази, която съм цитирал отгоре! Сравняваш области на Испания с Полша. От кога Полша е област на Германия? :? Айде стига ти толкова, достатъчно внимание ти обърнах и ще вземеш да се почустваш много важен, и тогава няма да можеме да те спреме! :lol: :lol:
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Върни се в “World Cup 2010”