Странно!
Мач №7: Сърбия-Гана
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
Re: Мач №7: Сърбия-Гана
Това момче Аю ми се вижда доста добър, а играе във втородивизионния френски Арле!!!
Странно!
Странно!

Честито на Гана, по-добрия отбор
- Cesc Fabregas
- Контакти:
cska_90 написа:Viktor4o_Rs написа:Хаха надявайте се Германия да сбърка![]()
Бият тази вечер 2:0 и в следващия мач прегазват и сърбите , при които тепърва ще почнат скандалите и разправиите , както вече са започнали заяжданията на пресата към тях
Признавам си , че подцених Гана , очаквах много повече от Сърбия
Сърбия няма да падне от Германия!
Понеже се познаваме отлично и на живо, искаш ли се хванем на бас на по 1 бира, че Германия ще бие?
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
cska_90 написа:Това момче Аю ми се вижда доста добър, а играе във втородивизионния френски Арле!!!![]()
![]()
Странно!
И на мен ми направи добро впечатление, но той е собственост на Марсилия, а във втора лига играе под наем.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Как пък първата дузпа е за африкански отбор срещу балкански отбор 
[center]
[/center]
[/center]Re: Мач №7: Сърбия-Гана
Alex написа:Как пък първата дузпа е за африкански отбор срещу балкански отбор
Първата дузпа трябваше да е за Южна Корея, но не я дадоха, явно са чакали този мач
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- storm
- Контакти:
Tommi написа:Alex написа:Как пък първата дузпа е за африкански отбор срещу балкански отбор
Първата дузпа трябваше да е за Южна Корея, но не я дадоха, явно са чакали този мач
Дузпата пък си беше 200%-ова
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Tommi написа:Alex написа:Как пък първата дузпа е за африкански отбор срещу балкански отбор
Южна Корея дузпа няма да видят никога - италианците плакаха в съблекалните след 2002
[center]
[/center]
storm написа:Tommi написа:Alex написа:Как пък първата дузпа е за африкански отбор срещу балкански отбор
Дузпата пък си беше 200%-ова
А, защо не изгониха Ларсен срещу Левски??
Да не се чудиш за предното изречение и каква точно параноя ме гони - просто съкратих малко разговора:
аз: и червения картон ли?
ти: да, задържане с ръка
аз: а що не дадоха втори жълт на Ларсен като играхме с Шалке? (Разбирай аналогия, тия положения са дузпи и картони само в едната посока, в другата ако играеш 1/2 финал на световно с/у Италия не е така)
[center]
[/center]
общо взето се оказа, че балканските отбори са най-слаби до този момент, с изключение на Словения.