Какво правят тези холандци??
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Какво правят тези холандци??
Разбрах за победата на Холандия над Бразилия с 3-0 гейма,но си мислех,че е била в Холандия и донякъде го очаквах,но като се разрових в сайта на FIVB,то се оказа,че мача е бил в Бразилия,шок,3-0 насред Бразилия за Холандия,само като си представим,че и ние играхме там преди малко дни и ни беше много трудно,разбира се имахме шансове за победата,дори за две,но много грешахме,уви,ето холандците ни показват явно как се први,каквото и да си говорим това си е постижение отвсякъде.До преди 1 или 2 години холандците играеха в по-слабата европейска лига,а и все пак ги бяха напуснали едни от най-добрите им имена,но явно и при тях като при футбола им,празно няма,школи,яки школи отвсякъде,евала така се прави,май тая година Бразилия няма да са първи,мое мнение.
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат
Re: Какво правят тези холандци??
Бразилците са ги подценили.Ще видиш утре.
- Middlesbrough
- Контакти:
difeza написа:Бразилците са ги подценили.Ще видиш утре.
Човече подценява се до 1-я,2-я гейм,аз знаех,че холандците са много добри,защото съм ги следил като резултати,но не очаквах 3-0 насред Бразилия,да сигурно Бразилия ще бият тая вечер,но ако го направят вярвай ми ще е много трудно 3-2,3-1,а аз си мисля,че и днес могат да измъкнат пак победа с 3-2 поне,тея холандци ще създадат много проблеми в тая група и май ще объркат сметките за 1-то място.
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат
Middlesbrough написа:ние ша сме първи , само победи до края
От твоите уста,в Божиите уши...
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
А аз едва ли не си ги имах двата мача с Холандия за рутинни победи. Завързва се групата, от една страна е добре, защото с загубата на Бразилия се увеличават шансовете ни за първото място, но от друга е лошо, защото при 3 борещи се отбора за първото място, вторият в групата ще е с доста по-лоши показатели от другите втори отбори.
БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ПРЕДАВА, БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ПРОДАВА, БЪЛГАРИЯ Е МОЯТА РОДИНА И ЗА НЕЯ ВСИЧКО АЗ ЩЕ ДАМ!
spartaka написа:difeza написа:Бразилците са ги подценили.Ще видиш утре.
Човече подценява се до 1-я,2-я гейм,аз знаех,че холандците са много добри,защото съм ги следил като резултати,но не очаквах 3-0 насред Бразилия,да сигурно Бразилия ще бият тая вечер,но ако го направят вярвай ми ще е много трудно 3-2,3-1,а аз си мисля,че и днес могат да измъкнат пак победа с 3-2 поне,тея холандци ще създадат много проблеми в тая група и май ще объркат сметките за 1-то място.
Ще ме извиняваш, но когато започнеш мача подценявайки противника много трудно може се върнеш в мача. Ако си играл волейбол ще се съгласиш. Друг е въпроса, че Бразилия срещу нас беше много слаба, а ние по-слаби от тях. Изпуснахме да вземем двата мача в Бразилия. Спокойно 1 и 2 място са за двете Б-та

- Captain Stottlemeyer
mnts написа:А аз едва ли не си ги имах двата мача с Холандия за рутинни победи. Завързва се групата, от една страна е добре, защото с загубата на Бразилия се увеличават шансовете ни за първото място, но от друга е лошо, защото при 3 борещи се отбора за първото място, вторият в групата ще е с доста по-лоши показатели от другите втори отбори.
+1

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- tornadoto_96
- Контакти:
От колко часа е Бразилия -Холандия тази вечер и може ли някъде да се гледа?