ТВ Бисери СП 2010

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

savatabs
Контакти:

Re: ТВ Бисери СП 2010

Мнениеот savatabs » 13 юни 2010 00:33

Red_Forever написа:
Зад топката е Франк Лампард - човекът с най-високо IQ от англииския отбор ....

Ивайло Ангелов - на ниво , както винаги .

http://vbox7.com/play:7efad674#commentTop това нали е той :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 13 юни 2010 00:49

Смятам , че трябва да се отвори отделна тема за дебилните коментари на Ивайло Ангелов по време на мачове на Англия :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: И ако до едно време ми беше смешно , после почна много да ме дразни с нескритите си пристрастия , ами аз съм сигурен , че коментаторът на BBC е бил по-справедлив и безпристрастен от наш Ивчо :evil: :evil: :evil:
Изображение

haha

Мнениеот haha » 13 юни 2010 01:58

Коментаторите на БНТ,до един са под всякаква критика.Ако се събират всичките им бисери,спокойно може да се напише една дебела книга.Изключително непрофесионално отразяване на световното,да не говорим пък за ''компетентните '' гости,които канят.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Chosz
Контакти:

Мнениеот Chosz » 13 юни 2010 02:24

"Джон Тери не се изплаши и застана като Матросов на амбразурата за да спаси този удар"

Отново Иво Ангелов... Гений на коментаторката мисъл!

п.п. тъй като отначало се зачудих ква по дяволите е тая амбразура, ето пояснение:

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0% ... 0%BE%D0%B2

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 13 юни 2010 02:44

Обаче водещите в студиото са супер - баскетболен коментатор и на Гигов дъщеря му, 100% футболни специалисти, може да поканят Тити Папазов и Ивет Лалова за гост-коментатори :mrgreen:
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
DeyanFCK
Контакти:

Мнениеот DeyanFCK » 13 юни 2010 10:26

Изображение
"Едно време в казармата наказваха за козируване на гола глава", спомня си военните години Пепи Василев. Лошото е, че го направи по време на живото предаване на мача Южна Корея - Гърция в национален ефир.

Изображение
Виждащият кожени кълбета Ценко Василев е класика в жанра. Той се обезсмърти по време на СП 1998 във Франция с коментара си на мача Мексико - Ямайка. "При първото сваляне на топката на земята мексиканците отбелязаха гол", твърди Ценко. Странното само е, че голът беше вкаран... с глава. "Сякаш духът на Еузебио се всели в Ернандес...". Бате Ценко, чакай малко. Еузебио е още жив, да не вадим житото още!

Изображение
"Гооооооооооооооооооол за Ирааааааааааааааааааааан. Гууууаааааа....мохамадииииииииииии"

Изображение
Баскетекспертът Камен "Кедъра" Алипиев води футболното студио на БНТ 1. Предлагам за водещ на парламентарния контрол да бъде назначен Иво Андонов.

Изображение
"Ся няаше ли тука засада, питам аз главния съдия, но той не ми отговаря.... Ох, този нисичък Бадем...Какъв снаряд от пушката на Рууни. Много добре гърми тая пушка!" Аха, аха.

Изображение
Заклетият фен на Аржентина Румен Пайташев също помага да разберем по-добре какво се случва на терена. Е, поне когато няма проблем със звуковата маса или мобилният телефон на коментаторите е в изправност.

Изображение
За дамите или добро или нищо.
Изображение
Моят личен футболен блог:
http://manorlegend.blogspot.com/

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 13 юни 2010 12:12

Дайте ни Ели Гиговааааааааа :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
DeyanFCK
Контакти:

Мнениеот DeyanFCK » 13 юни 2010 13:25

Пускам и два други проблясъка, които не са от телевизионното пространство, но все пак заслужават внимание :mrgreen:

Принципно не обичам копи-пейст методите, но в случая ще направя изключение, за да уважа журналистите от сайта на "Гонг" ;) Правя го и в случай, че някой се усети и реши да редактира материала, но аз искам той да се запази за идните поколения. Ето го и него:

Лагербак обясни защо не е подал ръка на Марадона
(http://worldcup.gong.bg/view_article.php?article_id=140343)

Старши треньорът на Нигерия Ларс Лагербак обясни защо не е подал ръка на Диего Марадона, след края на срещата между техните два отбора в рамките на Мондиал 2010.

По думите на Лагербак, самият той няма нищо против селекционера на Аржентина и отказът му да се ръкува с него няма конкретна причина.

Треньорът на националния отбор на Нигерия отбеляза, че селекционерите не са длъжни да си стискат ръцете след мач. Лагербек заяви, че е готов по всяко време да поздрави Диего Марадона.

Мачът между двата тима се състоя вчера (12 юни) и завърши с победа на Аржентина (1:0). В другия мач от Група В Южна Корея се наложи над Гърция с 2:0.

Доколкото успях да схвана, Ларс Лагербак не знае защо не се е ръкувал с Марадона. И за това цяла статия? :lol:

Ето и до какво водят някои непредпазливи клишета:

Джон Тери окуражи грешника Робърт Грийн
(http://worldcup.gong.bg/view_article.php?article_id=140337)

...Джон Тери застана зад вратаря на "трите лъва" Робърт Грийн...

Хм, когато се застане зад някой грешник, това предразполага към ... грехове. ;) Още повече с оглед на тазгодишните "подвизи" на Тери.
Изображение
Моят личен футболен блог:
http://manorlegend.blogspot.com/

Petar Simeonov
Контакти:

Мнениеот Petar Simeonov » 13 юни 2010 14:15

По принцип всеки греши и гафове могат да бъдат намерени за всеки един , но на мен много лошо впечатление ми направи коментатора на мача ЮАР - Мексико при отмененния гол на мексиканците. Това бе абсолютно правилно решение на съдиите , само че коментатора явно от незнание на правилата обвини рефера. Мисля , че когато журналист коментира мач той би трябвало да познава правилата на играта и поне общата му култура на тема футбол да е на по-високо ниво отколкото на зрителите.За мен това бе сериозен гаф !

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 13 юни 2010 14:59

"Лиса е била винаги хитра, коварна..."
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Върни се в “World Cup 2010”