ТВ Бисери СП 2010
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
Re: ТВ Бисери СП 2010
Снощи, Уругвай няколко пъти беше обявена за южноафриканска държава 

- Roger_Federer
- Контакти:
gld_84 написа:Снощи, Уругвай няколко пъти беше обявена за южноафриканска държава
Да,а Камен Алипиев ги нарече Парагвай.Иначе незнам какво имате против Петър Василев,много добър коментатор си е,на мен ми харесва.
Roger_Federer написа:gld_84 написа:Снощи, Уругвай няколко пъти беше обявена за южноафриканска държава
Да,а Камен Алипиев ги нарече Парагвай.Иначе незнам какво имате против Петър Василев,много добър коментатор си е,на мен ми харесва.
И аз таак мисля!!Малко си е шаблонен-иам едни изрази които ги повтаря всеки път!!!Но иначе ме кефи!!

ehh написа:Проблемът при Ивайло май беше в това, че беше на няколко ракии. Няма такъв изцъклен и блуждаещ поглед.
За твое сведение-човека не пие и грам алкохол.
Феновете на Пирин имаха уникалната възможност да наблюдават мачовете от Пиринската бундеслига благодарение на господата Галчев,Байкушев,Елезов и групировката Г15,с активното участие на Пирин СС и любезното съдействие на господин Емил Наков.
falcon написа:Чабалала, който изигра всичките 18 квалификационни мача на своите, по
пътя към Южна Африка
само че те/юар/ наистина играха квалификации,без да се зачитат резултатите.
Феновете на Пирин имаха уникалната възможност да наблюдават мачовете от Пиринската бундеслига благодарение на господата Галчев,Байкушев,Елезов и групировката Г15,с активното участие на Пирин СС и любезното съдействие на господин Емил Наков.
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
пирин написа:falcon написа:Чабалала, който изигра всичките 18 квалификационни мача на своите, по
пътя към Южна Африка
само че те/юар/ наистина играха квалификации,без да се зачитат резултатите.
И то цели 6 мача

A послеения мач се коментира от ................5 човека!!!
Започнаха Никола Ибришимов и госта му,после Ценко Симов и Андонов, а накрая след второто прекъсване завърши Пайташев-
Но случват се такива неща!
Започнаха Никола Ибришимов и госта му,после Ценко Симов и Андонов, а накрая след второто прекъсване завърши Пайташев-

Но случват се такива неща!

sixtynine написа:ehh написа:Като че ли му е нужна козирка на вратаря на Корея
Не виждам смешното тукМисля че абсолютно правилно си го каза Петела.Има козирка, има и шапка с козирка..
пфффффффффф..... много смешно

що само се заяждате с хората - едно е да каже нещо смешно, друго е да търсите под телето вол...
[center]
[/center]

- Roger_Federer
- Контакти:
Предполагам,че Ивайло Ангелов ще коментира Ангрия-САЩ,дано няма прекъсвания,искам да се насладя на коментара му,все пак Англия играе.
Пичове темата е адски развлекателна, но ще ви предложа да не търсим под вола теле (не както обратно го каза предния колега в мнението си). И без пресилените ни забележки затова с козирката и за изкукуригването на петлите (в смисъл трябва да има малко майтап стига с тоя дипломатичен стил тип "Диема") коментаторите на БНТ правят достатъчно гафове, които на мач пълнят по две три странички в тази прекрасна тема. Нека не се заяждаме излишно с тях. Все пак никой не знае дали Марадона си Е боядисал мустаците черни или брадата ЛЯВО !