МАН. ЮН. - ЧЕЛСИ
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: МАН. ЮН. - ЧЕЛСИ
Тери ще играе наказанието изтече , но Берба го е преодолявал безброи пъти спецялно него и Челси , та моята прогноза е Бербатов - Челси 3-0
- THE_INVISIBLE1
- Контакти:
3:1 za Man. Юn
Манчестър Юнайтед e в добро състояние със своите 3 повече игри да играе на 8 точки от лидера Ливърпул ФК, е да се избегне загуба на всяка точка у дома особено в началото 4 отбора.
В дома на "Червените" са непреодолим, тъй като те не се губи повече от 2 точки в 8 мача.
Те вкара 20 пъти по 4 гола (средната е 3 гола за игра).
Челси с тази игра да играе може да се намали разпространението под Ливърпул до една точка, ако тя победи.
В "Блус" са най-добрите си с 8 победи и 2 обръща (не поражението).
Те вкара 23 пъти и приети 3 гола (2,6 гол / играта е далеч от средното).
Това extraordinairy поведение далеч от Станфорд Бридж ме мислиш, че те няма да пробвам някои по отбранителната тактика и като Man Utd е абсолютно да спечели, голямо съвпадение и много гола се очаква!
прогноза над 2.5
В дома на "Червените" са непреодолим, тъй като те не се губи повече от 2 точки в 8 мача.
Челси с тази игра да играе може да се намали разпространението под Ливърпул до една точка, ако тя победи.
Това extraordinairy поведение далеч от Станфорд Бридж ме мислиш, че те няма да пробвам някои по отбранителната тактика и като Man Utd е абсолютно да спечели, голямо съвпадение и много гола се очаква!
прогноза над 2.5
http://zalozite.net футболни прогнози за деня
2:1 за юнайтед а голове на руни и бербатов
- LordVOODOO
Прогнозата ми е 2:0. Измислена дузпа за симулация на Лайналдо и красив гол на Берба.
Иначе бих желал мача да завърши наравно, че Ливърпул се издъниха срещу Стоук...
Иначе бих желал мача да завърши наравно, че Ливърпул се издъниха срещу Стоук...

-
zalozite написа:Манчестър Юнайтед e в добро състояние със своите 3 повече игри да играе на 8 точки от лидера Ливърпул ФК, е да се избегне загуба на всяка точка у дома особено в началото 4 отбора.
прогноза над 2.5
ИЗВИНИ МЕ ЗА НЕТАКТИЧНИЯ ВЪПРОС,НО ,ОТКЪДЕ СИ.ИМАМ ЧУВСТВОТО,ЧЕ НЕ СИ БЪЛГАРЧЕ.НЕЩО...ПРАВОПИСА....
- sedem_!_dva
antonis написа:madghoul написа:Челси ще бият,бербатов няма шанс да мине през Джон Тери;
2:1 за Челси![]()
djon teri nqma da igrae!!! 3-0 gol na berbo
Иска ти се Тери да не играе ливада. Наказанието му свърши миналия мач, така че за всички фенове на Челси днес той ще си върне на Юнайтед

NON MOLLARE MAI
Повторение на миналогдишния финал за ШЛ... очаквам и сега мача да е много напрегнат и за двата отбора и да завърши наравно.
1:1
1:1
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...