Мач №5: Англия - САЩ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
Re: Мач №5, СП 2010 РЮА: Англия - САЩ
Искам да се получи красив мач резултата не ме бърка 

Дунав ЗАВИНАГИ
Червени Шивачки Не Струвате !
Червени Шивачки Не Струвате !
Именно защото повечето футболисти на САЩ играят в ВЛ и имат сходен стил на игра очаквам Англия да победи просто имат по класните играчи от ВЛ и е логично класата да надделее.
Инач успех на Англия на СП стискам както винаги палци за тях.
Инач успех на Англия на СП стискам както винаги палци за тях.
Че на англичаните нема им е лесно нема!Но прогнозата ми е 2-0 или 2-1 за Англия.
Аз пък смятам,че е мн малко вероятно САЩ да измъкнат някакви точки от Англия.Колкото и корав отбор да са ,просто англичаните имат доста по-класни играчи,а да не забравяме и Капело,който знае как се печелят важни и големи мачове и знае как да подреди отбора си!Прогноза-2:0 или 2:1 за Англия
- norsk levskar
- Контакти:
Мача си е труден за англичаните.Дано да победят,аз предвиждам трудна победа за Англия.
Не е важно,колко акъл имаш.Важно е да ти дойде навреме
)))!!!

- unist_gp
- Контакти:
USA - England 2-0
възможни са резултатите 2 : 1 , 1 : 0 или пък Х
Аз очаквам гол за Англия през първите 20 минути, а към средата на второто полувреме да затворят мача с още едно попадение.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- sven_goran
- Контакти:
Най-красивия мач на световното
5-2 за Англия
5-2 за Англия
Англия игра много под нивото си в последните няколко контроли. Щатите пък ми направиха отлично впечатление на Купата на конфедерациите миналата година и като колектив са много силни. Мисля, че ще успеят да излъжат англичаните за 2-1. Очаквам обаче Англия после да се вдигне на крака и да си вземе оставащите мачове. Ако не излязат от тази група... просто не знам.
Батков: "Просто трябва да се успокоят и да играят. Купа – шок, Славия – шок, Иртиш – шок, Ботев в Пловдив– шок. Явно паднаха и психически, но айде стига, ние като пансион за благородни девици...виждате другите отбори какво правят"