Сините тренират с мини топки.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ace_ventura
Контакти:

Re: Сините тренират с мини топки.

Мнениеот ace_ventura » 11 юни 2010 10:53

TodorT написа:
Mourinio написа:С малка топка и по-голяма врата, 100% Йовов ще е голмайстор

[offtopic]Тогава няма да уцели топката :lol:[/offtopic]

Абе винаги ще има нещо което ще му пречи, иначе за малките топки има логика в това стига само да не привикнат прекалено, трябва да се намери тънката граница къде е и да не се преминава.
Hey you! Don't help them to bury the light. Don't give in without a fight.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 11 юни 2010 13:35

iohan.law написа:
Tommi написа:Според мен Моуриньо не е най-добрият треньор, но това си е лично мнение ;) Няма нищо лошо в обиколките на терена и е глупаво да се сравнява футболист с пианист, най-малкото защото на пианиста не му трябва добра физическа подготовка :) Не казвам, че е задължително да се обикаля терена - може да се тича по дължина на терена, по ширина или както и да е. Но футбол без тичане не може да се играе ;) . Също така е добре, че се набляга на работата във фитнеса, но не трябва да се прекалява.

Да си чувал за 2-3 часови концерти. Дори и за пианиста трябва добра физическа подготовка. Така, че по- полекичка с критиките и "акълите". Специалния показа от какво разбира, а именно от футбол и как да постига победи независимо от "материала", с който разполага за разлика от други, които притежават - гениални и какви ли не футболисти. По темата - адмирирам всичко, което е различно от досегашното и което /се надявам силно/ да промени най-вече мисленето на играчите /изключително сериозно отношение към тренировъчния процес, режима и т.н./, защото Те могат! Успех на Ясен и Левски!

Много те моля да не ми определяш кой да считам за добър треньор и кой - не. Разбираш ли колко е смешно да сравняваш физическото натоварване на пианист по време на 2-3-часов концерт с това на футболист по време на един футболен мач. :roll:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 11 юни 2010 15:23

W84me написа:Четох статия за Мауриньо,че той използва подобни методи.Относно обиколките на стадиона той е казал:"Да сте виждали пианист да обикаля около пианото преди концерт?" :mrgreen: Мисля,че има някаква логика в това.А относно трупането на мускулна маса във фитнеса,беше крайно време за нашите футболисти да се опитат да си оправят физиката...

И аз я четох тая статия-тя е от книгата му.За него най-важно е по време на тренировките да се набляга на играта с топка,а мускулите само във фитнеса :!: Дано Ясен да ни донесе успехи!Трябва всички да го подкрепим!
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 11 юни 2010 15:28

tatusindo написа:
W84me написа:Четох статия за Мауриньо,че той използва подобни методи.Относно обиколките на стадиона той е казал:"Да сте виждали пианист да обикаля около пианото преди концерт?" :mrgreen: Мисля,че има някаква логика в това.А относно трупането на мускулна маса във фитнеса,беше крайно време за нашите футболисти да се опитат да си оправят физиката...

И аз я четох тая статия-тя е от книгата му.За него най-важно е по време на тренировките да се набляга на играта с топка,а мускулите само във фитнеса :!: Дано Ясен да ни донесе успехи!Трябва всички да го подкрепим!

Най-важно е футболистите да се научат да играят без топка, а после с топка е лесно ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

pl_nikolow
Контакти:

Мнениеот pl_nikolow » 11 юни 2010 15:42

И аз не съм виждал пианист да обикаля около пианото, но съм виждал да се "разсвирваа" преди концерт, което цели същото да се настрои и раздвижи пръстите които в случая са важните. Ето защо си мисля, че тичане си трябва, но не се наемам с мнение по въпроса в коя фаза на подготовката е по-добре да се прилага.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 11 юни 2010 16:29

Е той няма да залага само на малки топки,нали ще си тренират и с нормални.Това ще е само до лагера в Правец.

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 12 юни 2010 11:16

От много специалисти Левски няма нужда в момента.. Да оставим треньора да си върши работата и като му дойде времето, ако отборът не върви според очакванията, тогава ще критикуваме. Дано не се наложи, и успех на футболистите и на Ясен Петров. Както се казваше, ползотворна работа. :lol:

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 14 юни 2010 21:51

левскар07 написа:От много специалисти Левски няма нужда в момента.. Да оставим треньора да си върши работата и като му дойде времето, ако отборът не върви според очакванията, тогава ще критикуваме. Дано не се наложи, и успех на футболистите и на Ясен Петров. Както се казваше, ползотворна работа. :lol:

+1
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Върни се в “Левски”