ВУВУЗЕЛИ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
- Neron
- Контакти:
Re: ВУВУЗЕЛИ
Трябваше да се направи бойкот на световното и Фифа набързо щяха да ги трошат на входа на стадионите.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Представям си, какъв ад е, ако си на стадиона.
Чудя се, как играят футболистите при такива условия.
Чудя се, как играят футболистите при такива условия.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
-
- Контакти:
Изключително дразнещ и изнервящ шум...
- jembajemba
- Контакти:
И мен не ме кефят много тия вувузели, но такава си им е културата - иначе с какво различно ще запомним това Световно. Сигурно ако си на стадиона и си си платил екскурзия до ЮАР ще е доста дразнещо.
Само не ми е ясно защо по Дарик звука идва малко по - късно от картината по БНТ - нали и те го гледат по телевизията, ако случайно не са на цифрова - щеше по - рано да идва.
Само не ми е ясно защо по Дарик звука идва малко по - късно от картината по БНТ - нали и те го гледат по телевизията, ако случайно не са на цифрова - щеше по - рано да идва.
Добре - вувузелата била от местната култура -ок , ама като играе тяхната държава да ги надувата колкото си искат - за другите е изключително дразнещо. Аз направо се побърквам , бъркат ми в мозъка тия свирки
Аз се надявам на англичаните - да пиинат повечко бира пред стадиона ...

YANTRA_FOREVER написа:Neron написа:Същата работа е и в Испания само че там вместо Вувузели са от тия флакони дето свирят като кораб.Ама кво да правиш циганска работа.
Teя работи дето ги използват в Испания обаче са наистина ужасни макар и по-тихи.
Разликата е огромна, в Испания тробмите не се надуват постоянно, докато вувузелите не спират да бучат 90 минути

Astarot написа:sirius123 написа:Снощи на мача м/у Франция и Уругваи показаха една французиока която надуваше този иннсрумент
Навик... Кво да я правиш...
Докато види пръчка и я лапа.

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
все едно е на запис.цял ма4 не спират.кви са тия инструменти.... 

подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти
Добре де, част от културата на моята хипотетична страна Х, може да е да въртя ритуално оплодени дечина на чеверме в централния кръг на терена преди мач, това значи ли, че ако по някаква неизвестна и неясна на никого причина ФИФА реши да възложи на страната ми Световно, това няма да бъде забранено? Айде, аман от култури, всички си ги мерят на кои им е най-голяма, ама до момента тия черните такава култура развяват, че останалите май ги е срам да се обадят!
ГЛАВОБОЛИЕТО СЛЕД ФУТБОЛЕН МАЧ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРИЧИНЕНО САМО И ЕДИНСТВЕНО ОТ НЕКАЧЕСТВЕН АЛКОХОЛ! НЕ НА "ИЗКУСТВЕНОТО" ГЛАВОБОЛИЕ!
ГЛАВОБОЛИЕТО СЛЕД ФУТБОЛЕН МАЧ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРИЧИНЕНО САМО И ЕДИНСТВЕНО ОТ НЕКАЧЕСТВЕН АЛКОХОЛ! НЕ НА "ИЗКУСТВЕНОТО" ГЛАВОБОЛИЕ!
тепърва фифа ще разбират за какво става въпрос в юар.
имах щастието да посетя тази държава два пъти и съм бил и на мач. тези вувузели са ад хора едвам искарах едно полувреме
казвам ви това е ужас незнам футболистите как издържат. това по телевизията е нищо.
престъпноста в юар няма да я коментирам ще се убедите сами. пълна лудост е тази държава да е домакин на такъв форум.
имах щастието да посетя тази държава два пъти и съм бил и на мач. тези вувузели са ад хора едвам искарах едно полувреме
казвам ви това е ужас незнам футболистите как издържат. това по телевизията е нищо.
престъпноста в юар няма да я коментирам ще се убедите сами. пълна лудост е тази държава да е домакин на такъв форум.
Я си представете на наш мач да надуем 20 000 гайди... извинението за културата дали ще мине?