Коментарът на Свeтовното
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
Re: Коментарът на Свтовното
а и стая "бафана" направо ... да му го набафанят...
- ralimavridov
- Контакти:
Тези неприятни свирки развалят прекрасното чувство за футбол и фенове!Пълна трагедия!Слушам Гонг и гледам БНТ.Пълен УЖАС!Довечера си сипвам и си гледам без звук и това е!НАЗДРАВЕ!!!
АБСОЛЮТНИ ДЕБИЛИ...Диема да ги бяха взели правата,щеше да къде,къде разлика...едно,че се разминават картина и звук,едно с тия вувузели,коментара е през телефон...какъв професионализъм,к'ви 5 лева...Добре,че ловя ARD(немския вариант на БНТ,вярно шитня,щото е на немски,но поне картината картина,звука звук.коментара коментар,абе немци
Дано да ги изчистят тия недостатъци или да ме фанат за малкия Генерал...ще гледам Световното по немска телевизия,щото от Бнт са профани,WTF?!

Дано да ги изчистят тия недостатъци или да ме фанат за малкия Генерал...ще гледам Световното по немска телевизия,щото от Бнт са профани,WTF?!

Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
Aбе коментара не е лош!!!Ама това че се коментира през телефон е АБСУРД!!!
И тия маймуни с тия свирки все едно стадо оси ми жужат на главата!!!

И тия маймуни с тия свирки все едно стадо оси ми жужат на главата!!!

- локофанатик
- Контакти:
В тая държава милиция няма ли? Кой им позволява да влизат със тея тромби, ФИФА къде гледа... Това на нищо не прилича... УЖАС! Пълна и тотална селяния! Как пък някой не взема да хвърли една тръба, че да ги забранят за всеобщ кеф на феновете... Да вземат да попеят малко... Аз бях дотук със Световното... Това просто не се издържа...
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
локофанатик написа:В тая държава милиция няма ли? Кой им позволява да влизат със тея тромби, ФИФА къде гледа... Това на нищо не прилича... УЖАС! Пълна и тотална селяния! Как пък някой не взема да хвърли една тръба, че да ги забранят за всеобщ кеф на феновете... Да вземат да попеят малко... Аз бях дотук със Световното... Това просто не се издържа...
Не селяния-а МАЙМУНСКА РАБОТА!!-

локофанатик написа:В тая държава милиция няма ли? Кой им позволява да влизат със тея тромби, ФИФА къде гледа... Това на нищо не прилича... УЖАС! Пълна и тотална селяния! Как пък някой не взема да хвърли една тръба, че да ги забранят за всеобщ кеф на феновете... Да вземат да попеят малко... Аз бях дотук със Световното... Това просто не се издържа...
Тотална цигания са тия вувузели...

По-добре да коментират от студио в София, щото така поне ще има сихнрон на аудиото и видеото.Поне научихме, че телефонната връзка стига по-бързо до България от телевизионната

- the_red_devil
- Контакти:
Само аз ли чух че коментаторът защитава съдията за отмения гол ??? каза че бил се намесил авторитетно за страничния съдия ???
В 21 век,2010 година,мач се коментира по телефон !???
На всичкото отгоре и вувузелите..... Ако поне коментарът беше на ниво,вувузелите нямаше да са чак такъв проблем.
П.С.Жалко,че не хващам някоя немска телевизия,а ще се мъча с нашите "уникати" ....

П.С.Жалко,че не хващам някоя немска телевизия,а ще се мъча с нашите "уникати" ....

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.