Дано поне изкараш много пари, че догодина пак да си член.
ПЪЛНА МОБИЛИЗАЦИЯ,КАНАРИ!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ПЪЛНА МОБИЛИЗАЦИЯ,КАНАРИ!
Съжалявам за Хетфийлд. Доказан канар /и металист
/ с доста сиво в главата. Жалко, но ще има и друг път.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
- nik_bg1
- Контакти:
Ki Cho написа:Съжалявам за Хетфийлд. Доказан канар /и металист/ с доста сиво в главата. Жалко, но ще има и друг път.
Дано
Мерси за хубавите думи момчета,няма как да се освободя.Събота е деня в който имам най-много клиенти.Такъв ми е занаята.Обаче аз знам,че всички там ще искат най-доброто и общо взето каквото се случи ще е все едно съм там
А и не работя за себе си,все пак имам началници
Последна промяна от hetfield на 11 юни 2010 17:35, променено общо 1 път.
- nik_bg1
- Контакти:
hetfield написа:Мерси за хубавите думи момчета,няма как да се освободя.Събота е деня в който имам най-много клиенти.Такъв ми е занаята.Обаче аз знам,че всички там ще искат най-доброто и общо взето каквото се случи ще е все едно съм там
Божа,работа...
И най-големия карък е,че съм си взел отпуска 3 дни след това за Металика.Ей,стоя и се ядосвам.Ай наздраве канари
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
hetfield написа:И най-големия карък е,че съм си взел отпуска 3 дни след това за Металика.Ей,стоя и се ядосвам.Ай наздраве канари
Споко, баценка, поводи ще има много да упражниш правото си на глас, мнение и контрол... Вярно е криво, но все пак - живота продължава
Не натискайте ТУК!
Кво ти право на глас,мислиш ли наистина,че това е нещото за което се ядосвам?Аз години наред стоя пред стадиона и съзнателно не влизам на мач.Сега Ботев е жив,феновете се събират,а аз съм ангажиран.
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
hetfield написа:Кво ти право на глас,мислиш ли наистина,че това е нещото за което се ядосвам?Аз години наред стоя пред стадиона и съзнателно не влизам на мач.Сега Ботев е жив,феновете се събират,а аз съм ангажиран.
То това е правото на глас. Като човек, ангажиран, да можеш да вземеш отношение по бъдещето на отбора на сърцето си... Какво по-ценно от това
Не натискайте ТУК!
Така е ,прав си.Просто всеки на мое място щеше да е така.А нека някой казва,че няма еуфория.Има я във всеки от нас,но се научихме да се въздържаме от емоции.Кво ни направи тоя гаден селяк.
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
hetfield написа:Така е ,прав си.Просто всеки на мое място щеше да е така.А нека някой казва,че няма еуфория.Има я във всеки от нас,но се научихме да се въздържаме от емоции.Кво ни направи тоя гаден селяк.
Стига, забравяме го вече, минало е. На 7 или 8 август почваме без него, пък каквото сабя покаже.
Как чакам първото домакинство без него, не е истина...
Не натискайте ТУК!