Да не повярва човек - Мондиала по Канал 1 HD
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Да не повярва човек - Мондиала по Канал 1 HD
Звука е ужасен.Ще трябва да се слуша коментара по Дарик..
ЛЕВСКИ,ТИ СИ ВСИЧКО ЗА НAС!
Поне по един свестен микрофон да им вземат, техните много са зле
Звука на ХД канала и той ли е така?
все едно излиза от фуния ужасс е, увеличил съм до последно и едвам се чува, да не говорим че картината изпреварва звука с няколко секунди.
все едно излиза от фуния ужасс е, увеличил съм до последно и едвам се чува, да не говорим че картината изпреварва звука с няколко секунди.
Звука е ужасен! Картината не е 16:9 и все едно телевизора е 27 инча. Много зле!
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
Хора... HD е само по по кабеларките, не ефирен сигнал, хората по-горе са прави...
Иначе сигналът, поне за мен, е повече от перфектен. Звукът, обаче, изпреварва, при мен, с половин секунда (САЩ 94 беше така, ако помнете), и е сравнително тихичък.
Явно БНТ ретранслират чуждо хай-дефинишън, защото само картината пряко от ЮАР е с високо качество, после от студиото си е... страшна.
Иначе сигналът, поне за мен, е повече от перфектен. Звукът, обаче, изпреварва, при мен, с половин секунда (САЩ 94 беше така, ако помнете), и е сравнително тихичък.
Явно БНТ ретранслират чуждо хай-дефинишън, защото само картината пряко от ЮАР е с високо качество, после от студиото си е... страшна.
Не натискайте ТУК!
Направи ли ти впечатление , че на HD канала няма текущо време , а на SD има.Интересното е , че при мен BNT HD не е кодиран и поне за сега го гледам свободно. Като качество не е кой знае какво , но е по - добре от SD излъчването.Шврнц Тпрунков написа:Хора... HD е само по по кабеларките, не ефирен сигнал, хората по-горе са прави...
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
lama_andy написа:Направи ли ти впечатление , че на HD канала няма текущо време , а на SD има.Интересното е , че при мен BNT HD не е кодиран и поне за сега го гледам свободно. Като качество не е кой знае какво , но е по - добре от SD излъчването.Шврнц Тпрунков написа:Хора... HD е само по по кабеларките, не ефирен сигнал, хората по-горе са прави...
Ами при мен е малко по-зле от Евроспорт. По принцип е кодиран, но съм го платил. Аз, като цяло, от картината съм доволен.
Не натискайте ТУК!