ЛОКО ЗАПАЗВА СЪСТАВА, ПРЕСЛЕДВА ЕВРОПА

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

staria
Контакти:

Re: ЛОКО ЗАПАЗВА СЪСТАВА, ПРЕСЛЕДВА ЕВРОПА

Мнениеот staria » 10 юни 2010 12:14

Гарата е просто физика. На фона на зле подготвените ни физически футболисти може да блести, но иначе.... Прав му път, особенно ако Левски дадат 200000 Евро както пише в договора му. За тези пари искам осветление на Лаута, вместо Гарата.

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 10 юни 2010 13:12

Plovdiv1926 написа:Ванко, не говори глупости. Оставането на Гара щеше да се отрази пагубно на колектива. Примерно всички да зимат 1000лв, а той да взима 5000лв. Знаеш ли как ще се отрази това в съблекалнята?

Продаваме 2мата ни най-класни, Гара и Данчо. Ще им вземем добри пари, ще се привлекат техни заместници и толкова. Тоя Гара, до вчера не го бяхме чували, всички казват, че уругваеца, който идва бил по-добър от него. Седи малко мирен и гледай мача. Тия дни през 10 минути ще излиза новина и на края ще се окаже, че 2% от тия новини са верни...

Аз не мисля, че когато моето мнение не съвпада с твоето говоря глупости.
Спри вече да поставяш такива епитети!

Аз съм на мнение, че големите (класните) футболисти, които изнасят мачовете на отбора трябва да взимат високи заплати!
Ти кво искаш Гарра Дембеле и Даксон да ти ритат за 5 000 лв.?
Според теб те футболисти за 5 000 лв. на месец ли са?! Не става така! В цял свят е така - звездите на отборите са с най-високи заплати! Така е в Реал Мадрид с Роналдо, с Меси в Барса, с Рибери в Байерн и т.н.

Аз ризбирам Гарра-та да го бяхме продали на отбор, а ние го продадохме на Левски!
Айде за Данчо по-мога да се съглася с продажбата му щото отива в голям отбор, ама за Дембеле...

И не съм убеден, че Коко Динев разчита да прави стадиона от трансфери!
Изображение

Потребителски аватар
Plovdiv1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv1926 » 10 юни 2010 13:41

И аз искам да плащаме на меси милионите ама като ги нямаме това е. Не е нормално в един отбор един играч да взима колкото 5 други. Това е зле за колектива, а колектива е най-важното. Носил на гърба си. Айде да не подхващаме темата кой как и кого носи на гърба си.
В името на Пловдив от 1926г. насам!
Изображение

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 10 юни 2010 17:12

Кой ти каза на теб, че Коко Динев няма пари да плаща високи заплати?
При това става въпрос да речем за 2-3-ма футболисти, а не на целия отбор!
Като си говорим за Меси според теб този футболист трябва ли да получава колкото останалите футболисти в Барса?
Там защо това не се отразява зле на колектива? В Реал Мадрид защо не мрънкат за Роналдо хем не му върви много играта?
В Байерн и там ли няма колектив? В Милан когато отиде Роналдиньо да не би другите футболисти да се държаха като ощипани моми? Така е в цял свят! Така е навсякъде в големите отбори! Като говорим за носене на гръб точно Данчо , Гарра-та и Здравко изнесоха мачовете на отбора! Затова смятам, че тези футболисти трябва да взимат повече от другите!

Както и да е няма да спорим...просто по различен начин ги виждаме нещата.
Изображение

Потребителски аватар
Plovdiv1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv1926 » 11 юни 2010 10:53

Разликата е в мащаба. И това е определяща разлика. Едните работят да си купят "ноуто БМВ", другия може да си купи фабрика на БМВ...
В името на Пловдив от 1926г. насам!
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”