ПЪЛНА МОБИЛИЗАЦИЯ,КАНАРИ!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ПЪЛНА МОБИЛИЗАЦИЯ,КАНАРИ!
Можеше да е неделя наистина, но по-късно пък има световно... така че все е желателно да е сутринта. Иначе аз съм там 
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
- nik_bg1
- Контакти:
hetfield написа:Събота от 9 е много много неудобно за мен,много хора работят в събота също.Не знам защо са го измислили така,но определено няма да успея да съм на събранието
Предполагам,ако нещо се закучи да имаме и неделята.Надявам се да не пришпорват работата.Световното го слагам на втори ред.
Последна промяна от nik_bg1 на 11 юни 2010 09:07, променено общо 1 път.
veseo написа:Можеше да е неделя наистина, но по-късно пък има световно... така че все е желателно да е сутринта. Иначе аз съм там
Световното въобще не ме вълнува в случая,а неделя наистина беше по-разумно.Все пак това е само мое мнение.И без мен ще минете
- nik_bg1
- Контакти:
hetfield написа: Световното въобще не ме вълнува в случая,а неделя наистина беше по-разумно.Все пак това е само мое мнение.И без мен ще минете
Хубаво ще е да сме повече
Със сигурност някой познат ще е там,но за сега нямам идея кой е дал членски внос.Ако все пак някой реши да ми пише на лична да разменим телефони и да държим връзка.
- Jeff Ament
- Контакти:
Харесва ми,че всичко се пази в тайна.Това е много разумен подход,защото досега медиите да бяха изсипали купища интриги и клюки.Всичко ще си дойде на мястото! 
12 март 1912 г.

Jeff Ament написа:Харесва ми,че всичко се пази в тайна.Това е много разумен подход,защото досега медиите да бяха изсипали купища интриги и клюки.Всичко ще си дойде на мястото!
на мен пък не ми харесва, липсва ми еуфорията.
bnborisov написа:Jeff Ament написа:Харесва ми,че всичко се пази в тайна.Това е много разумен подход,защото досега медиите да бяха изсипали купища интриги и клюки.Всичко ще си дойде на мястото!
Празната еуфория като при Кръстева и после италианците?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
- nik_bg1
- Контакти:
bnborisov написа:Jeff Ament написа:Харесва ми,че всичко се пази в тайна.Това е много разумен подход,защото досега медиите да бяха изсипали купища интриги и клюки.Всичко ще си дойде на мястото!
Точно сега трябва да сме стъпили здраво на земята.Мисля,че еуфория не ни трябва.А после когато всичко е наред ,не еуфория ами...Абе за после не ми се мисли,ако всичко върви по план, ооолеееееле мале сигурно ще ми се губят секунди,минути,часове не дай боже дни.
- nik_bg1
- Контакти:
hetfield написа:Със сигурност някой познат ще е там,но за сега нямам идея кой е дал членски внос.Ако все пак някой реши да ми пише на лична да разменим телефони и да държим връзка.
Все ще се намери някой.Хубаво е да се знае мнението и на тези които сте възпрепядствани и не може да присъствате.
Последна промяна от nik_bg1 на 11 юни 2010 17:02, променено общо 1 път.