AREA BIANCONERA написа:Честито на новите МеталициСега на стадиона в Сопот ли ще си играете домакинските мачове ???
Ние сме метъли-факт е.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
AREA BIANCONERA написа:Честито на новите МеталициСега на стадиона в Сопот ли ще си играете домакинските мачове ???
PLOVDIV PEE 1912 написа:. /По-добре да играеш голф, отколкото да караш голф/.
Ки чо ,фен съм ти брат ..буахаахахаха
Ki Cho написа:Нека сме над нещата![]()
Ако наистина сме в Сопут ... на мачовете ще има сопутки.
i.v.o.1 написа:Казват, че новият Ви химн ще бъде някаква песен на някой си Илиян - Честит рожден денА иначе кистендилските чиреши са №1
L_P_F_C 1936 написа:vivacanary написа:Хубаво бе умници, що Металик ще продължат правото си на участие от "Б" окръжна щом има сливане?
Очаквам отговор от всестранно развитите личности от стадиона в парка на лаут бей.
Не помниш ли, че и Велбъжд си продължиха да си съществуват. Вашето е по зле от нашето 1000пъти повече.
Защото вие сте закрити като Ботев 2012.
Това е чисто нов отбор и се молите на някакви селяни да започнете от В група, иначе истинското ви място е две нива под В група.
Пловдивският окръжен съд на основание чл.6 във връзка с чл.231 ал.3 Т3 с решение №4460 от 24.VII.2001г. по ф.д. №2527/2001 вписа промени за Професионален футболен клуб "Велбъжд"-АД:
- Вписа ново седалище и адрес на управление Пловдив, кв. Лаута, стадион "Локомотив";
- Влива "Професионален футболен клуб Локомотив-Пловдив"-АД в "Професионален футболен клуб Велбъжд"-АД;
- Вписа прекратяване без ликвидация на "Професионален футболен клуб Локомотив-Пловдив"-АД, чрез вливането му в "Професионален футболен клуб Велбъжд"-АД
Ki Cho написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:. /По-добре да играеш голф, отколкото да караш голф/.
Ки чо ,фен съм ти брат ..буахаахахаха
Тенкю, Велком, мерси! И аз така ... време е да гаврътнем по някое пиво. Има бая работи за обсъждане.
П.С. Раираните се омълчаха
i.v.o.1 написа:Казват, че новият Ви химн ще бъде някаква песен на някой си Илиян - Честит рожден денА иначе кистендилските чиреши са №1
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост