FIFA 2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: FIFA 11 - по-автентична от всякога

Мнениеот Бижутера » 10 юни 2010 12:24

kokic1986 написа:Какво толкова ги хвалите тия ПЕС-ове не мога да разбера? Не съм играл , но като гледам скрийншотовете - хич не ме впечатлява и не мога да се прелъжа да си я сваля .

абе геймплея не е лош, всичко е направено добре, но на мен фифата ми е на сърцето и за това си играя нея :geek:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 10 юни 2010 12:39

Бижутера написа:ееееее тука дискутираме фифата, кви са тия принцове на персии :twisted: :twisted: ;)

Знам ма се чуствам длъжен да питам :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 10 юни 2010 13:10

kokic1986 написа:Какво толкова ги хвалите тия ПЕС-ове не мога да разбера? Не съм играл , но като гледам скрийншотовете - хич не ме впечатлява и не мога да се прелъжа да си я сваля .

Графиката не ме интересува особено (стига да не е на квадратчета) и затова гледам геймплейа и песе е поне с 2 класи над фифата - различни голове, различни атаки, различно движение на играчите , абре въобще нямаго еднообразието

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 10 юни 2010 13:22

Blue_Lion написа:BTW,тука като гледам има некви типажи дето цъкаме игри,някой знае ли кво стана с Prince of Persia : The Forgotten Sands ! Трябваше да е излезнала вторника,а в Замунда още я няма Изображение Изображение

[offtopic]Тя официално за компютър излезе на 9 (вчера), а някъде четох, че са обявили някакви хакери, че ще има крак на 11 (утре), но да видим. Все пак вече DRM защитата бе хакната при Assassin's creed 2 и не би трябвало да отнем пак месец и повече за крак, но ще поживеем и ще видм. Аз вече играх малко Забравените пясъци на конзола и изключително много ми хареса, като изключим дребни детайли в сюжета като например, че като скачаш от едната стена на друга може да бягаш малко и пак да скочиш, нещо, което във 2 част го няма. Единствено ме притеснява фактът, че ще може да владееш 4те елемента. Това може да го направи малко бозесто. Друго предимствено на тази версия е, че мелетата са подобрени и са в стил God of war. :)[/offtopic]
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 10 юни 2010 14:10

Бижутера написа:На мен ми липсват първенствата на Гърция, Аржентина и Румъния....за вас не знам :roll:

Дам липсват наистина...като гледам даже слагат и американския сокър ако не се лъжа,а за какво ни е? По-добре Гръцкото,Аржентиснкото,Румънското и Украинското мисля,че също го няма

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 10 юни 2010 14:41

Бижутера написа:корейското го има, а на негово място спокойно може да се сложи японското, което е по-силно.

Японското мисля го държи Конами така че трудни ще стане ;) .Иначе бих искал да вида първенствата на:Гърция,Румъния,Сърбия,Словения,Аржентина,Перу и Парагвай както и Българското.Във Фифа мениджър 2010 ги има всичките тези и още много. 8-)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
lionel_messi
Контакти:

Мнениеот lionel_messi » 10 юни 2010 20:00

:lol: Хах, ПЕС-а е на светлинни години пред ФИФА.. само да можеше да се играе мултиплейър без да имаш оригиналната игра.. Иначе аз си цъкам понякога ФИФА 09 с приятели. :)
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 10 юни 2010 20:16

fr3ak_boy написа:
Blue_Lion написа:BTW,тука като гледам има некви типажи дето цъкаме игри,някой знае ли кво стана с Prince of Persia : The Forgotten Sands ! Трябваше да е излезнала вторника,а в Замунда още я няма Изображение Изображение

[offtopic]Тя официално за компютър излезе на 9 (вчера), а някъде четох, че са обявили някакви хакери, че ще има крак на 11 (утре), но да видим. Все пак вече DRM защитата бе хакната при Assassin's creed 2 и не би трябвало да отнем пак месец и повече за крак, но ще поживеем и ще видм. Аз вече играх малко Забравените пясъци на конзола и изключително много ми хареса, като изключим дребни детайли в сюжета като например, че като скачаш от едната стена на друга може да бягаш малко и пак да скочиш, нещо, което във 2 част го няма. Единствено ме притеснява фактът, че ще може да владееш 4те елемента. Това може да го направи малко бозесто. Друго предимствено на тази версия е, че мелетата са подобрени и са в стил God of war. :)[/offtopic]

Дано,че вече пришки ми излезнаха от чакане !
Изображение

Denchev
Контакти:

Мнениеот Denchev » 06 юли 2010 16:59

Може ли да ми кажете кога ще излезе играта.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 06 юли 2010 23:48

Denchev написа:Може ли да ми кажете кога ще излезе играта.

2-ри октомври...това е по непотвърдена информация...!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Игри и забавления”