Официално: ЦСКА представи проекта за новия си стадион
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Официално: ЦСКА представи проекта за новия си стадион
В момента тече официалната пресконференция за представяне проекта за стадиона.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
crap написа:Дават ли я по ТеВе'то?
Дори вече свърши, но и изтървах началото

Имаше нещо недобре изпипано, защото не се чуваха нормално въпросите на журналистите и трябваше да се гадае по отговорите какъв е бил въпросът.Недобре, от страна на излъчващата телевизия, да уточня.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Кажете, ако нещо ви интересува бях на въпросната конференция, но не до края.
от MORSKI на 10 Юни 2010 13:22
Кажете, ако нещо ви интересува бях на въпросната конференция, но не до края.
Края го изгледах,но ще съм ти благодарен ако дадеш някакво резюме на наболелите въпроси,които бяха изложени дни наред от противниците на проекта.Имам предвид икономика,екология,паркоместа,търговски площи,достъп до стадиона и т.н

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Това което успях да чуя, преди да тръгна беше, че инвеститорите са строили вече стадиони на подобни терени като този в парка. Голяма хвалба си дръпнаха
На Тотнъм стадиона бил проектиран от тях, на Челси също.... С две думи уж няма причина за притеснение, че ще се засегне градината...
Идеята на съорабжението уж била да се развива и спорта като цяло, а стадиона щял да бъде по английски принцип-т.е без писта и феновете максимално близо до играчите....
Това чух аз с уговорката, че не останах до края...
Но не мисля, че са казали нещо кой знае колко съществено.

Идеята на съорабжението уж била да се развива и спорта като цяло, а стадиона щял да бъде по английски принцип-т.е без писта и феновете максимално близо до играчите....
Това чух аз с уговорката, че не останах до края...
Но не мисля, че са казали нещо кой знае колко съществено.

Какво трябва да значи това?
Ръководството на ЦСКА от „Титан” обяви, че ако на клуба бъде позволено да построи нов стадион в Борисовата градина, то след години спортното съоръжение ще бъде завещано на държавата. Обещанието дойде от Мартин Атанасов, който е управител на „София Билд”. Въпросната строителна фирма е собственост на пернишките бизнесмени и е гласена да се заеме със строежа.

от PFC Litex на 10 Юни 2010 13:42
Ръководството на ЦСКА от „Титан” обяви, че ако на клуба бъде позволено да построи нов стадион в Борисовата градина, то след години спортното съоръжение ще бъде завещано на държавата. Обещанието дойде от Мартин Атанасов, който е управител на „София Билд”. Въпросната строителна фирма е собственост на пернишките бизнесмени и е гласена да се заеме със строежа.
Не мога да зная какъв смисъл е вложил в думите си,но единствената логика е че едно спортно съоръжение се дава на концесия за определен срок от време,след което собственика му го стопанисва.А за собственик на Българска армия се води държавата.
Old_death написа:от PFC Litex на 10 Юни 2010 13:42
Не мога да зная какъв смисъл е вложил в думите си,но единствената логика е че едно спортно съоръжение се дава на концесия за определен срок от време,след което собственика му го стопанисва.А за собственик на Българска армия се води държавата.
Само, че това спортно съоръжение ще бъде изградено с частни пари върху собствен имот, защо трябва да го подаряваш след това?
Old_death, ти ако построиш нещо в собствения двор (нали земята е на АС-23) защо трябва ми го подаряваш на мен, след като ми го подариш то вече не е на твое и аз ще оперирам с него както аз реша за добре, а не ти?