Протестът на 14-ти януари: МИРЕН ИЛИ НЕ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Протестът на 14-ти януари: МИРЕН ИЛИ НЕ?

Мнениеот acmilan » 10 яну 2009 13:16

Blue_Lion написа:
slavia_forever написа:Според мен, протестът на 14-ти януари, все пак трябва да се проведе, без излишно създаване на екцесии. Идеята беше, да ни видят всички фенове, от различни цветове, обединени под националната кауза, за да развълнуваме тези, които още не са се "събудили". Ако бъдат създадени колизии - първо, че няма да останем правилно разбрани, второ - ще има медии, които ще изкарат нас безидейни и просто един вид лумпени, което отново ще е от полза, единствено на политиците. :!: :idea:

Протестът трябва да е НЕмирен,за да стане ясно,че ни е писнало ! Но и ти си прав...с други думи,като идем,ще видим ! Проблема е,че надали ще се съберат много хора т.е. около 1000 с което излизаме лумпени,ако има ексцесий ;)

kolega,za6to misli6,4e 6te sme samo 1000 4oveka?nqma da ima samo futbolni fenove.li4no az agitiram dosta hora da doidat,smqtam,4e 6te ima pone nqkolko hilqdi ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Varnenec22
Контакти:

Мнениеот Varnenec22 » 10 яну 2009 13:44

kolega,za6to misli6,4e 6te sme samo 1000 4oveka?nqma da ima samo futbolni fenove.li4no az agitiram dosta hora da doidat,smqtam,4e 6te ima pone nqkolko hilqdi ;)

Ем колега, и аз агитирам хора във Варна, в началото в нета всички силни всички вилни (типично за пред компа), а ся като дойде времето да се организираме кой с влак кой с автобус кой с кола, ко мислиш че стана, "О брат аз немога", "на работа съм", "на даскало съм", "ем то няма смисъл чак до там да ходим за 1 протест"...!!! :(

Потребителски аватар
vanko99
Контакти:

Мнениеот vanko99 » 10 яну 2009 16:42

slavia_forever написа:Според мен, протестът на 14-ти януари, все пак трябва да се проведе, без излишно създаване на екцесии. Идеята беше, да ни видят всички фенове, от различни цветове, обединени под националната кауза, за да развълнуваме тези, които още не са се "събудили". Ако бъдат създадени колизии - първо, че няма да останем правилно разбрани, второ - ще има медии, които ще изкарат нас безидейни и просто един вид лумпени, което отново ще е от полза, единствено на политиците. :!: :idea:

Идеята по-принцип е много добра, но доколкото познавам българските фенове най-вероятният резултат от подобно събиране ще бъде сбиване между самите тях

Върни се в “Футбол - България”