Селекцията на Левски-напускащи играчи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски се разделя с Бардон
Само аз мога да се заяждам с теб, ти с мен - едва ли 

nosmoking написа:Ако питате мене Бардон както и Топузаков и Л.Балтанов отдавна си мечтая тея да ги махат продават и тн... Искам да привлечем наистина класен играч за сега само 3ма ами Ивелин Попов Дока? Ами от чужбина футболисти няма ли да взимаме ами защо избегаха Зе Соарес Жеан Карлос тва са класни играчи манетего тоя Бардон той и да пръдне неможе.drvasko98 написа:МЕРСИ СЕДРИК
Първо да ти кажа, че много се радвам, че никои не те пита тебе.
Сега да отговоря ако може. Зе Соарес - скакалеца както бях написал преди година е най-смешният човек които съм виждал. Ако той е класен футболист в твойте представи, значи нещо представите ти са едни такива скучни и бедни. Жеан Карлос подобно на Зе и Жо е приятен, слаб технически и физически футболист. Балтанов ако не го махнат то би трябвало той да се махне и да поиграе някъде футбол а не да е резерзва на всякакви звезди от рода на Зе,Жо,Бо,Мо и други подобни.
Дока е страшен. Аз направо не го виждам какво прави с тая топка. Много е добър. Гледай тая година защото му е втора какво ще прави. Обикновенно втората е много ама много по-слаба от първата за всеки чужд стъпил в Бг и опитал ракия с шопска салата в компанията на певица от Пионер.
drvasko98 написа:Само аз мога да се заяждам с теб, ти с мен - едва ли
И да се хилиш и да не се хилиш все тая. По добре давай по-същество. Чакам! Нетърпелив съм. Сега като не мога и дума да кажа срещу Гонзо и компания ми останаха форумните мишки.
W84me написа:Ще ни липсваш,Седрик!Благодарим ти!!!
Напиши го на Френски. Ти да не мислиш че като едва фъфли Бардон ще може и да чете на кирилица. Бъди малко по-рационален.
-
- Контакти:
Сигурно и за това е виновен Наско Сираков! Истината е че Бардон е интелигентен и страхотен футболист!Които разбира от футбол със сигурност е забелязал как дори и да не тича(а тича наи-много заедно с Иовов!!!) Бардон изпъква изключително със своята интелигентност на терена,просто всичко което прави се получава и излглежда много лесно,за разлика от играта на всички останали в отбора.За съжаление трениора ще бъде безгласна фигурка в схемата на Гонзо и Борат.Гонзо трябваше да превъзмогне егото си и да не гони наи-добриат ни играч,както стори и с Енио и Симонович.Те не липсват,но Бардон определено ще липсва.Благодарим ти за всичко,което направи и наи-вече че заобича обора,нещо непосилно за повечето чужденци!
Според мен след Цихмейструк и онзи унгареца (забравих му името)Седрик беше на супер ниво и свърши супер неща за синия тим
Желая му всичко хубаво и дано остане в Левски да помага.Много ще е добре.
Желая му всичко хубаво и дано остане в Левски да помага.Много ще е добре.
Gretna написа:W84me написа:Ще ни липсваш,Седрик!Благодарим ти!!!
Напиши го на Френски. Ти да не мислиш че като едва фъфли Бардон ще може и да чете на кирилица. Бъди малко по-рационален.
Ето го на френски :Vous allez nous manquer, Cédric ! Merci !!!
-
- Контакти:
Robotop написа:Е как да оставят Бардон??? - не може той е като Сирака!
- разбира играта
- не цепи басма и не лиже задници (на Батков)
- знае си цената
- боли го за нашия ЛЕВСКИ
- научи български, ще вземе да проговори, като през зимата
- ако продължи да играе, как ще блеснат новите звезди
(спиране на топка 2-3метра в страни, пас не по дълък от 3-5м, линейна скорост на "Икарус", борбеност 0-0.5%, удър към вратата = абсурд), как да обясняваш после , че сме взели най-доброто.
а трансферни суми не се обявяват, те са тайната на Борат има нема 200000Е това е.
Мнооого си прав . Патков и Гонзо се окензаха,как може да махат един от най-класните си играчи,пича милее за отбора и се раздава всеки мач,по нагоре некои специалисти се изказаха че на помагал на отбора

Поредното малоумно решение.Оставяме мечето,ама гоним един от най-класните ни футболисти - Бардон. Пълна дебилщина.Друг е въпросът,дали не е негово решението да си тръгне.Горкия гореше и се ядосваше повече от всеки друг на терена.Да не говорим,че за един европеец живота в тая кофа с лайна си е чист културен шок (тук визирам не Бардон,а семейството му).
Мерси Седрик !
Мерси Седрик !
110 години любов!
- vladitol
- Контакти:
Tommi написа:Бардон продължава да е може би най-класният футболист на Левски (заедно с Йовов, Тасевски, Георги Петков) и е голяма глупост ако го изгонят. А, като приключи кариерата си, Бардон е треньорът, който ни е необходим.
Къде слагаш Йовов е

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,