Извинения към Гонзо?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Middlesbrough
- Контакти:
-
- Контакти:
Re: Извинения?
Десен бек, та десен бек! Какво му е на Станчев? Според мен се справя доста добре. Аз поне очаквах да е по-зле. Да дръпнат още един от школата за резерва и да налагат Станчев.
- Middlesbrough
- Контакти:
Бензукан може да играе десен бек ... и наистина трябва да земем халф тип Ричи !

Офтопик:
Тевия следващия сезон , трябва вече да е в мъжкия отборMiddlesbrough написа:Бензукан може да играе десен бек ... и наистина трябва да земем халф тип Ричи !
Gretna написа:bigbonusprize написа:Жалко, че се разделяме със Седрик... Много жалко... Трябваше да стане треньор в Левски...
Аиде няма нужда и Бардон да се учи тук. Отбори колкото искаш.
Бардон е научен, даже е по-добре научен от повечето български треньори

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
BONO, GRETNA, оставки, кога?

- Middlesbrough
- Контакти:
kokic1986 написа:Тевия следващия сезон , трябва вече да е в мъжкия отборMiddlesbrough написа:Бензукан може да играе десен бек ... и наистина трябва да земем халф тип Ричи !
дано покаже качества

Офтопик:
phd написа:BONO, GRETNA, оставки, кога?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз си се извиних. И да знаеш никога не подавам оставка. За да се махна трябва да ме излющат.
Айде злобей сега ти е паднало. Аз ако бях спечелил така щях да злобея, ама сега е друго. Давай, готов съм
haterbrb написа:Защо мислиш така? Дембеле е класа над другите, с някои изключения.
А, и казвайте кой иска да заеме постовете според вас(незаетите) :>
Аз искам да си варнем в халфовата линия:Филипе Да Коща,Саша Симонович и Павел Петков.
чудесно става-двама нестандартни в атака Дани младенов и Жо,двама опитни Мечо и Алекс;десен бек нема страшно не е нужен ,защо ли-Станчев,Шаки,Лъчо.Отпред-перфект:Дембеле,Иса,Антонов,Христов.Само подкрепа се иска от нас-НЕКА Я ДАДЕМ.
Най-важното опорен халф е задължителен.-незнам кой ще бъде той.
Най-важното опорен халф е задължителен.-незнам кой ще бъде той.
LEVSKI_FOREVER