Протестът на 14-ти януари: МИРЕН ИЛИ НЕ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Протестът на 14-ти януари: МИРЕН ИЛИ НЕ?

Мнениеот slavia_forever » 10 яну 2009 11:16

Според мен, протестът на 14-ти януари, все пак трябва да се проведе, без излишно създаване на екцесии. Идеята беше, да ни видят всички фенове, от различни цветове, обединени под националната кауза, за да развълнуваме тези, които още не са се "събудили". Ако бъдат създадени колизии - първо, че няма да останем правилно разбрани, второ - ще има медии, които ще изкарат нас безидейни и просто един вид лумпени, което отново ще е от полза, единствено на политиците. :!: :idea:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Протестът на 14-ти януари: МИРЕН ИЛИ НЕ?

Мнениеот bigbonusprize » 10 яну 2009 11:23

slavia_forever написа:Според мен, протестът на 14-ти януари, все пак трябва да се проведе, без излишно създаване на екцесии. Идеята беше, да ни видят всички фенове, от различни цветове, обединени под националната кауза, за да развълнуваме тези, които още не са се "събудили". Ако бъдат създадени колизии - първо, че няма да останем правилно разбрани, второ - ще има медии, които ще изкарат нас безидейни и просто един вид лумпени, което отново ще е от полза единствено на политиците. :!: :idea:

:) Ако питаш мен идеята на този протест е властта да изпита страх от народа...Как ще се случи това, ако всеки не метне по 1 паве по тях? Мирно се протестира достатъчно дълго...Време е управляващите да усетят гнева на народа...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 10 яну 2009 11:26

Първо по едно паве,после подпалете и целия център,та освен управляващите да се стреснат и тези от европарламента.Покажете,че в България живеят и идиоти.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 10 яну 2009 11:30

slavia_forever написа:Според мен, протестът на 14-ти януари, все пак трябва да се проведе, без излишно създаване на екцесии. Идеята беше, да ни видят всички фенове, от различни цветове, обединени под националната кауза, за да развълнуваме тези, които още не са се "събудили". Ако бъдат създадени колизии - първо, че няма да останем правилно разбрани, второ - ще има медии, които ще изкарат нас безидейни и просто един вид лумпени, което отново ще е от полза, единствено на политиците. :!: :idea:

Протестът трябва да е НЕмирен,за да стане ясно,че ни е писнало ! Но и ти си прав...с други думи,като идем,ще видим ! Проблема е,че надали ще се съберат много хора т.е. около 1000 с което излизаме лумпени,ако има ексцесий ;)
Изображение

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 10 яну 2009 11:31

bigbonusprize написа:
slavia_forever написа:Според мен, протестът на 14-ти януари, все пак трябва да се проведе, без излишно създаване на екцесии. Идеята беше, да ни видят всички фенове, от различни цветове, обединени под националната кауза, за да развълнуваме тези, които още не са се "събудили". Ако бъдат създадени колизии - първо, че няма да останем правилно разбрани, второ - ще има медии, които ще изкарат нас безидейни и просто един вид лумпени, което отново ще е от полза единствено на политиците. :!: :idea:

:) Ако питаш мен идеята на този протест е властта да изпита страх от народа...Как ще се случи това, ако всеки не метне по 1 паве по тях? Мирно се протестира достатъчно дълго...Време е управляващите да усетят гнева на народа...

:mrgreenАЛО АЛИПИ,СЛЕД ТОВА ТИ ЛИ ЩЕ ОПРАВЯШ УЛИЦИТЕ ,ИЛИ МУТРАТА Б.БОРИСОВ,ЧЕ КАТО ГЛЕДАМ СОФИЯ ЦЪФНА ТА ВЪРЗА ПРИ НЕГО,А И ТОЙ НИЩО НЕ ЗНАЕЛ КАКВО СТАВА В СТУДЕНТСКИ ГРАД,ДА БЕ ДА!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 10 яну 2009 11:42

ZYKLON написа:Първо по едно паве,после подпалете и целия център,та освен управляващите да се стреснат и тези от европарламента.Покажете,че в България живеят и идиоти.

На мен лично европарламента не ми е виновен за нищо...просто с радост бих се саморазправил с 90% от политиците в парламента... а ти не ми се прави на много остроумен, защото Станишев ще продължава да се смеее на такива като теб, ако не я свалим тази невестулка...

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 10 яну 2009 11:43

plamen etov написа:
bigbonusprize написа:

:mrgreenАЛО АЛИПИ,СЛЕД ТОВА ТИ ЛИ ЩЕ ОПРАВЯШ УЛИЦИТЕ ,ИЛИ МУТРАТА Б.БОРИСОВ,ЧЕ КАТО ГЛЕДАМ СОФИЯ ЦЪФНА ТА ВЪРЗА ПРИ НЕГО,А И ТОЙ НИЩО НЕ ЗНАЕЛ КАКВО СТАВА В СТУДЕНТСКИ ГРАД,ДА БЕ ДА!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :

С най-голямо удоволствие мога да ви управлявам.... :D

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 10 яну 2009 11:46

Дали всичко това не е пак организирано от бившите членове на ДС,КАКТО ВСИЧКО ПРЕЗ ТЕЗИ 19 години??? ;)

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 10 яну 2009 12:06

kalo написа:Дали всичко това не е пак организирано от бившите членове на ДС,КАКТО ВСИЧКО ПРЕЗ ТЕЗИ 19 години??? ;)

Не е.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Borislove
Контакти:

Мнениеот Borislove » 10 яну 2009 12:10

СТИГА С МИРНИТЕ ПРОТЕСТИ. МЪРШИТЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА СА СВИКНАЛИ И НЕ ИМ ОБРАЩАТ ВНИМАНИЕ
ТРЯБВА ДА ИМ ПОКАЖЕМ КОИ СМЕ НИЕ И ДА СИ ОТСТОЯВАМЕ НОРМАЛНИЯ ЕВРОПЕЙСКИ НАЧИН НА ЖИВОТ!!!

`
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Върни се в “Футбол - България”