Извинения към Гонзо?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Извинения?

Мнениеот Tommi » 09 юни 2010 17:23

haterbrb написа:Защо мислиш така? Дембеле е класа над другите, с някои изключения.

А, и казвайте кой иска да заеме постовете според вас(незаетите) :>

Ако имаш предвид мен, Дембеле изобщо не ми вдъхва надежда, а и не мисля, че ще покаже по-висока класа от останалите нападатели. Всичко е много различно в Левски и в останалите отбори в България. Най-вече нападателят ни всеки мач ще играе срещу сгъстена защита, която почти няма да оставя празни пространства. А да не говорим колко сериозен е натискът от феновете и от медиите върху всеки играч.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 09 юни 2010 17:24

Селекцията ни е екстра

Треньорът ни е куц

8-)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 юни 2010 17:25

ЕМИЛ написа:Селекцията ни е екстра

Треньорът ни е куц

8-)

И това може да се окаже решаващо :roll: Само времето ще покаже :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 09 юни 2010 17:27

Айде да оставим треньора и играчите да поиграят този сезон и да им помагаме, какво ще кажете . По-куц от Достанич и Гонзо-треньора не е, напълно съм убеден.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 09 юни 2010 17:28

Треньорът ни е куц

8-)

Кое му е куцото на треньора?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 юни 2010 17:29

drvasko98 написа:Айде да оставим треньора и играчите да поиграят този сезон и да им помагаме, какво ще кажете . По-куц от Достанич и Гонзо-треньора не е, напълно съм убеден.

За Достанич съм съгласен, но не съм съгласен, че Гонзо е толкова слаб треньор, колкото го изкарват всички фенове.

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 09 юни 2010 17:29

сега остана да вземем един десен бек и един халф и сме готови

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 09 юни 2010 17:31

bigbonusprize написа:

Треньорът ни е куц

8-)

Не си ли занелязъл, че когато ходи малко по-бързо куца с левият крак. Загледай се.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 юни 2010 17:32

Gretna написа:Не си ли занелязъл, че когато ходи малко по-бързо куца с левият крак. Загледай се.

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 09 юни 2010 17:33

bigbonusprize написа:

Треньорът ни е куц

8-)

На псевдофеновете с чорбарски уклон, все ще намерят да са недоволни от нещо. Ама едва ли има смисъл да ги коментираме. Радващото е, че взехме почти всичко, което желаехме и имахме нужда. На този етап, при тези финансови параметри, Гонзо доста добре се справи. С добра подготовка и малко късмет, може да постигнем доста.

Върни се в “Левски”