Селекцията на Левски-нови играчи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Re: Левски взе и Дембеле, представя го днес

Мнениеот NO MERCY » 09 юни 2010 13:37

kokic1986 написа:
Adramelech написа:20 Май 2010: Батков: Европа ще види силен Левски, подготвям трансферни удари.

Да са ни честити трансферните удари, за които говореше ония с мустаците. Нали Гонзо бе казал, да изчакаме до 9-ти Юни? Е стана 9-ти, а резултатите от т.нар. селекция са повече от плачевни (не че съм очаквал друго де).

А вие како искате бе - Догба , Рибери и Видич ???? Това са реалностите , а това , че Батков е обещал да прави гръмки трансфери са на спортала съчиненията . Ревахте цяла есен за Иво Иванов , Дембеле и Дани Георгиев - ето ви ги ? Сега пък била скапана селекцията ? На вас не може да се угоди - както каза Гонзо - ако ще и Моу да дойде .

Аз не мога да разбера ти какво,пищиш много правилно да не сме доволни,лъгаха ни сумати време 5-6 нови,вече имаме договорка,всичко е договорено,ще видите на 9-ТИ ЮНИ,и кво нищо със ЩЪРКОВ ли ще пробием в европа или ще станем шампиони,нямало пари еми като няма поне да не заблуждават хората,ГОНЗО да излезе и да каже така и така няма пари , ще се борим със каквото имаме за момента,много по мъжка постъпка ще е от колкото да ни баламосва.

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 09 юни 2010 13:50

Задължително трябва един бек и дефанзивен халф,може би и някое крило, че само с Мечо от дясно,а и Жо няма алтернатива.

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 09 юни 2010 13:53

Понеже ме мързи да отговарям на всеки по отделно, та за това общо. Вие доволни ли сте от селекцията? Доволни сте, че взехме играч от Б група, който уж трябва да е конкуренция? Или може би сте доволни, че взехме (което не е сигурно още) Дембеле? А ако се окаже като Г. Христов или Антонов, дето и за дубъла не стават? И тогава ли ще сте доволни? Само Иво Иванов е добре, че го взехме. Много ми е чудно защо хората се радват, че сме взели играчи, които не са кой знае какво... Проблемът не е, че в Левски пари няма (а това е далеч от реалността), проблемът е, че трансферната политика е събркана тотално! Лично аз бих се радвал в пъти повече, ако се дава шанс на играчи от школата, а не на Сульо и Пульо (визирам трансферните удари, за които вие се радвате). На мен (а и май не само на мен) ми писна всяка година едно и също - обещания за селекция, след което се вземат 2-3 колкото да се покаже, че уж нещо се прави и след което същите тия дето са доволни, че има селекция да почнат да псуват играчите, за които са се радвали, че пристигат в Левски. Както каза колегата - ако няма пари (а то според мен има) да излезе Гонзо (или онова мустакатото) и да каже, няма пари, ще разчитаме на юноши, а не да вземат дърводелци, с цел да се замаже положението. Ясно е, че не можем да вземем кой знае колко добри играчи, но поне да ръководството да спре да сипе лъжи...

С такива играчи ли ще атакуваме ЛЕ? Оставям ви да се радвате, че сме привлекли тези играчи и дано само след няколко месеца да не почнете да ги псувате когато видите, че не стават за нищо!!!
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
vladipo
Контакти:

Мнениеот vladipo » 09 юни 2010 13:53

Стига ревали! Левски до тук прави най-добрата си селекция от 3-4 години. Гарра Дембеле и Иво Иванов са много добри футболисти и то играят на местата на които миналата година имахме най-много проблеми. Бандаловски ако дойде още по-добре, защото е млад и преспективен футболист. Дани Малденов е сигурен за Левски, но първо да му свърши договора с Пирин. Само един опорен халф ни трябва, но и сега си имаме Гаджев, Балтанов, Тевия, който остави добри впечатления и Балджийски.

Потребителски аватар
IVAN.CYPRUS.BLUE

Мнениеот IVAN.CYPRUS.BLUE » 09 юни 2010 13:55

Ако това е истина,добре.Но вече докато не видя не вярвам.
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ.

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 09 юни 2010 13:57

БАТКОВ И ГОНЗО ВЪН ОТ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Селекцията на Левски-нови играчи

Мнениеот Tommi » 09 юни 2010 14:09

delpi написа:
Tommi написа:Петраш е много класен играч и трябва да съжаляваме, че ще го изпуснем. За Щърков не мога да коментирам, но е ясно, че ще играе в краен случай. Бензукан е добър като цетрален защитник, но сега Ясен ще е задължен да пусне Иво Иванов на негово място.

Какво значи задължен??? Ако покоже по-добра форма ще играе, ако не... на пейката. За това е подготовката и контролите - за да се види кой как е...

Значи, че ако остави резерва Иво Иванов, всички "разбирачи" по форуми, медии и навсякъде ще се нахвърлят върху Ясен с въпроси защо не залага на Иванов.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

antisirakov

Мнениеот antisirakov » 09 юни 2010 14:18

СИРАКОВ И СТОИЛОВ НИКОГА ВЕЧЕ В ЛЕВСКИ! ПЪРВИЯ В ЗАТВОРА, ВТОРИЯ НА СЕЛО!ЗАЕДНО С ТЯХ ДА СЕ МАХАТ И ПЛАТЕНИТЕ ИМ КЛАКЬОРИ - ЛИЦАТА ПЕПИ ДИМИТРОВ И БАЙ ПЕТКО!

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 09 юни 2010 15:02

Дембеле пристигна в София, Левски го представя в 17 часа

Дембеле пристигна в София, Левски го представя в 17 часа
Нападателят Гарра Дембеле преди минути кацна на летище София, където бе посрещнат от представител на Левски. Играчът бе придружаван от мениджъра си – г-жа Бенжелюн, която е майка на футболиста Юнес Бенжелюн.

Футболистът бе на почивка в родината си и въпреки многото спекулации, ще започне навреме подготовката с новия си клуб.

Георги Иванов ще го представи като нов футболист на Левски, заедно с другите нови на нарочна пресконференция, която ще е от 17 часа.

От 18 часа е първата тренировка на Левски под ръководството на Ясен Петров.

Очаквайте снимков материал от пристигнаето на футболиста.
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Селекцията на Левски-нови играчи

Мнениеот L_Messi » 09 юни 2010 15:03

Нападателят Гарра Дембеле преди минути кацна на летище София, където бе посрещнат от представител на Левски. Играчът бе придружаван от мениджъра си – г-жа Бенжелюн, която е майка на футболиста Юнес Бенжелюн.
Футболистът бе на почивка в родината си и въпреки многото спекулации, ще започне навреме подготовката с новия си клуб.
Георги Иванов ще го представи като нов футболист на Левски, заедно с другите нови на нарочна пресконференция, която ще е от 17 часа.

И днес имаме добра новина от лагера на Левски.

Върни се в “Архив”