Септември (София) се завърна във "В" група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Korsata
Контакти:

Re: Септември (София) се завърна във "В" група

Мнениеот Korsata » 08 юни 2010 22:19

MORSKI написа:Еми най-добре е така да стане- да! Всяка област да има право на някой отбор, а не всичко да се централизира!
Ти, ако мислиш, че Академик е пълен с пари :mrgreen: И понеже са пълни с пари всички софийски тимове- щше играят на 2 стадиона, ако Герена има лиценз- иначе на 1!
Стига глупости!
Не разбрахте ли, че точно заради тази централизация загива и футбола и страната ни...
Град за максимум 1 милион има над 2 милиона население....
Останалото да се спасява,,, На места вземат по 250 лева заплати и хората мизерстват!

Моряче, няма никаква логика в това дето го говориш. До колкото съм запознат, класирането се определя от това кой какво показва на терена(повече точки, по-добро класиране). Това че има отбори дето събират 5К на мач, не означава, че заслужават да играят в А/Б група!!! Не виждам нищо нередовно в това 5-6 софийски/пловдивски/варненски/каспичански отбора да играят в А група АКО СА СИ ЗАСЛУЖИЛИ ПРАВОТО ДА ИГРАЯТ ТАМ!!!

ЦСКА Завинаги!
Браво на Септември от Конйовица!!!
ЦСКА Завинаги!

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 08 юни 2010 22:25

Ми едно време имаше 2 пернишки отбора в А! 3 пловдивски, 2 бургаски, 2 благоевградски (макар и за няколко кръга)...

:!: КОНЬОВИЦА!
Последна промяна от FCH на 08 юни 2010 22:26, променено общо 1 път.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 08 юни 2010 22:26

lisynger написа:
MORSKI написа:Еми най-добре е така да стане- да! Всяка област да има право на някой отбор, а не всичко да се централизира!
Ти, ако мислиш, че Академик е пълен с пари :mrgreen: И понеже са пълни с пари всички софийски тимове- щше играят на 2 стадиона, ако Герена има лиценз- иначе на 1!
Стига глупости!
Не разбрахте ли, че точно заради тази централизация загива и футбола и страната ни...
Останалото да се спасява,,, На места вземат по 250 лева заплати и хората мизерстват!

Нито един наш отбор няма пари това е ясно. чувал ли си някой в Англия да реве, че Лондон има 7 отбора в Премиершип :?:
Единствено си прав че икономиката страда, че всичко е при нас(може бе си учил икономика), но и много твои съграждани идват да живеят тук без никой да ги е карал насила или, че няма работа във Варна.

АБе пич къде ми сравняваш Лондон със София :mrgreen: Премиършип с А група... Айде по-сериозно, а? Лондон е над 8 милиона- София-2....
София има 5 отбора нищо чудно 6- Лондон 7....
При все, че всички отбори в Лондон и Англия са пълни с пари, а 3/4 от софийските тимове нямат пари за ток.....
Айде без тези моля те...
Пич и аз уча в София- знам за какво става дума... Искам да стана журналист- вярвай ми- никой варненец няма да дойде насила и по свое желание в София, ако във Варна и другите градове нещата бяха цветя и рози....
Града ми е 2 по големина, а има 1 свествен университет- морското.... Няма една нормална телевизия- в МСАТ ли да работи човек или в региналния център или ТВ, Варна- дето имат пари за 2,3 камери....
Дай да гледаме реално, ако нещата не бяха централизирани още от комунизма и вие и ние щяхме да сме щастливи- София 1 милион, Варна 250- 300 хиляди, Пловдив и той 200- 300 хиляди... А не София 2 милиона и отгоре- Варна 600-800 хиляди, Пловдив 500........

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 08 юни 2010 22:28

MORSKI написа:Града ми е 2 по големина, а има 1 свествен университет- морското.... Няма една нормална телевизия- в МСАТ ли да работи човек или в региналния център или ТВ, Варна- дето имат пари за 2,3 камери....
Дай да гледаме реално, ако нещата не бяха централизирани още от комунизма и вие и ние щяхме да сме щастливи- София 1 милион, Варна 250- 300 хиляди, Пловдив и той 200- 300 хиляди... А не София 2 милиона и отгоре- Варна 600-800 хиляди, Пловдив 500........

Само в мечтите на Кирето е 2-ри, мой!!!
Колкото до медиите ви - особено във вестниците ви са едни маниаци на тема копи-пейст... Пък имате един куп клубове по над 20 видове спорт, но е по-айляк да си препишеш от гонг и спортал...
Последна промяна от FCH на 08 юни 2010 22:29, променено общо 1 път.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 08 юни 2010 22:28

Korsata написа:
Стига глупости!

Моряче, няма никаква логика в това дето го говориш. До колкото съм запознат, класирането се определя от това кой какво показва на терена(повече точки, по-добро класиране). Това че има отбори дето събират 5К на мач, не означава, че заслужават да играят в А/Б група!!! Не виждам нищо нередовно в това 5-6 софийски/пловдивски/варненски/каспичански отбора да играят в А група АКО СА СИ ЗАСЛУЖИЛИ ПРАВОТО ДА ИГРАЯТ ТАМ!!!

Има много логика, защото инвеститорите не залагат парите си в т.нар "провинциални" отбори, а в София... Затова Русе няма близо 20 години отбор в "А" група, Пловдив се борят да не изпаднат, Варна има 1 отбор, втория не се знае ще го има ли....
Това, който и да се опита да ми каже, че е нормално ще му се изсмея...
По времето на комунизма въпреки всичките му минуси - как е имало Дунав и 2 варненски и 2 пловдивски отбора в елита?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 08 юни 2010 22:30

FCH написа:
MORSKI написа:Града ми е 2 по големина, а има 1 свествен университет- морското.... Няма една нормална телевизия- в МСАТ ли да работи човек или в региналния център или ТВ, Варна- дето имат пари за 2,3 камери....

Само в мечтите на Кирето е 2-ри, мой!!!
Колкото до медиите ви - особено във вестниците ви са едни маниаци на тема копи-пейст... Пък имате един куп клубове по над 20 видове спорт, но е по-айляк да си препишеш от гон и спортал...

Ххахахаа ти бил ли си във Варна скоро? Айде да не почваме тоя спор- но отдавна Варна е пред Пловдив и това си личи...
Но от това полза никаква....
Медиите в Пловдив ще кажеш, че са цъфнали и вързали...
Между другото 90% от медиите у нас преписват от чужди, а 85% от Гонг и Спортал....
С медиите съм отлично запзонат...

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 08 юни 2010 23:05

MORSKI написа:Медиите в Пловдив ще кажеш, че са цъфнали и вързали...
Между другото 90% от медиите у нас преписват от чужди, а 85% от Гонг и Спортал....

Аз ти говоря за Варна, пловдивските почти ги няма... и кво знаеш - в-к Черно море дето копи-пейства ли? 33 стинки да четеш всичко от гонг-утре?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 08 юни 2010 23:17

FCH написа:
MORSKI написа:Медиите в Пловдив ще кажеш, че са цъфнали и вързали...

Аз ти говоря за Варна, пловдивските почти ги няма... и кво знаеш - в-к Черно море дето копи-пейства ли? 33 стинки да четеш всичко от гонг-утре?

Представи си уча и работя това в момента.... Гонг и Спортал пействат от големите сайтове в света.... Другите тип Спорт 1, Топспорт и т.н- само чакат да излезе нещо в Гонг и пускат.... Така е и с вестниците и телевизиите, но там е в по-малък вариант...Така, че къде ми говориш за копи-пейст...Навсякъде е така по принцип...
А и не знам дали знаеш, но част от софийските медии имат договор с варненските- "запознати " момко... И това което четеш за Спотал или Гонг примерно що се касае за Варна- го вземат от там и го слагат в сайта... Примерно в Оле- Бг или от морето. нет излиза някаква информация и я слагат в сайта- копи =пейст, но с предварителна договорка...Имат договор и споразумение с месните медии.... Работил съм по сайтовете и знам как става... Сега работя в телевизия и там е същото... Така, че хем не си запознат- хем говориш...

Потребителски аватар
al_ex1

Мнениеот al_ex1 » 08 юни 2010 23:25

Абе, що не оставите морския да командва, в А група само Черно море и някой отбор, ама по слаб за да може моряците все да са шампиони! Всичко друго не е достойно да им мъти водата.

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 08 юни 2010 23:31

MORSKI написа:Представи си уча и работя това в момента.... Гонг и Спортал пействат от големите сайтове в света.... Другите тип Спорт 1, Топспорт и т.н- само чакат да излезе нещо в Гонг и пускат.... Така е и с вестниците и телевизиите, но там е в по-малък вариант...Така, че къде ми говориш за копи-пейст...Навсякъде е така по принцип...
А и не знам дали знаеш, но част от софийските медии имат договор с варненските- "запознати " момко... И това което четеш за Спотал или Гонг примерно що се касае за Варна- го вземат от там и го слагат в сайта... Примерно в Оле- Бг или от морето. нет излиза някаква информация и я слагат в сайта- копи =пейст, но с предварителна договорка...Имат договор и споразумение с месните медии.... Работил съм по сайтовете и знам как става... Сега работя в телевизия и там е същото... Така, че хем не си запознат- хем говориш...

Напротив, запознат съм! Абсурдно е град с новини от сферата на спорта да пълни 3-4 страници с препечатки, че в далеч по-малки градове хората пълянт 1-2 страници с местни събития от спорта. Въпросът не е само до организацията, но и до желанието на разни новоизлюпени репортерчета. Спорт1 и спортал няма какво да ги коментирам - или са взели оттук-оттам, или е пълни измислици...

Върни се в “Футбол - България”