PFC Litex написа:Гуу написа:Ако например обаче МФВС бяха казали "ОК, кажете какво предлагате, изложите си вижданията и заповядайте да обсъдим всичко", тогава "титаните" искат неискат ще представят реален, конретен и осбстоен план. В случая обаче какво се получава, Титан АС излагат някаква идея за строеж на стадион, а Свилен Нейков бърза да уведоми всички, че ще отдаде стадиона, ако видиш ли няма търговски обекти... което слага край на всичко, още преди започнало.
Когато искаш нещо да правиш се ходи с всички неща направени на 100%, а не да се пускат някакви снимчици в официалния сайт и никой към този момента да не е внесъл нещо официално там където трябва. Вероятно ще кажеш, но защо да харчат пари за официални неща, ми ако не стане - това е риск, от който никой не е застрахован, знаеш ли колко много проекти не са одобрени, а за тях са давани пари.
Дано все още са останали трезвомислещи хора в Титан и следващия път да бъдат професионалисти, а не аматьори
Е как да отидеш, при положение, че целият проект ти зависи от прилежащи търговски обекти, а министъра на МФВС ясно заявява, че ще има отдаване на концесия, ако ги няма тези въпросни търговски обекти ?
Аз ако бях на мястото на Димитър Борисов също бих предпочел първо да представя идеен проект, да обсъдя всички подробности, да изчистя недоразумеията със съответното ведмоство и чак тогава представя обстоен, цял и пълен проект за одобрение на МФВС.