Отговорът на Нейков: ЦСКА първо да си плати боклуците

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Отговорът на Нейков: ЦСКА първо да си плати боклуците

Мнениеот PFC Litex » 08 юни 2010 20:05

Поне да бяха внесли една презентация от този тип
http://www.zaglebie-lubin.pl/www/inc/kl ... ntacja.mov

Ако ЦСКА направят както Загабие, да вкарат новия стадион в размерите на настоящия и ако бяха постъпили професионално сега всичко щеше да е точно
Изображение

Потребителски аватар
barabata.cska
Контакти:

Мнениеот barabata.cska » 08 юни 2010 20:06

urkoto написа:Пф, ебаси комедията, честно.
На ЦСКА се било отказвало разрешение за строеж още преди да си били внесли проекта. Това КАКВО точно трябва да значи? Щото нали за да ти издадат такова разрешение, първо трябва да си внесеш проекта. А не да пуснеш 3 мега спрели рендъра (най-вероятно правени от сина на някой от управата на ЦСКА който учи информатика 10-ти клас, че да е по-евтино) и да вдигнеш пушилка по медиите как държавата те била репресирала и министъра бил влязал в подла анти-ЦСКА схема с КГБ, ЦРУ и иракската съпротива. Пичове, осъзнайте се.

За какво предизвикване на обществен интерес точно говорите? Че те тия некадърници от ТИТАН за пореден път си вкараха уникален автогол с тоя т.нар. "проект" в допълнение с това, че станаха ОТНОВО за посмешище. Тея техните блянове дето решили, че сами ще си правят проекта (пък никой в министерството не знае за това) ми приличат малко на тия работи дето си ги мислех преди да заспя като бях малък. Знаете ли какви големи филми си набивах, направо няма да повярвате колко истинско ми изглеждаше всичко. Нещо като ей тия работи дето ги вярвате и вие и господата от ТИТАН.

Пич ти за кгб цру и шесто управлвние не ГОВОРИ ;)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 юни 2010 20:07

Гуу написа:
Кашчей написа:Още чакам отговор, от поне един защитник на този недодялан рендер ;) ..Къде са подходите към стадиона, след като целият е обиколен със зелени площи.Оставям настрана всичко друго, но държа да ми отговорите, как ще се стига до стадиона, според този "проект"?

Че нали това ще обясняват на предстоящата пресконференция експертите... Именно ще се обсъжда практиката за строежи на стадиони в паркове... как очакваш отговор, при положение, че тук в този форум я има инженер, я не... ? :roll:

Питам за това, което се вижда на проекта, не ме интересуват въпросите, които няма да се задават.
Не енеобходимо да има инженер, а нормалномислещи хора-няма никакъв път, шосе, подход към стадиона-и котка ще разбере, че трябва да върви по трева, вместо по асфалт, но как ще минат 400 автобуса през тревните площи, обграждащи стадиона.. и набъкани с дървета, от един вид.

Няма практика за строежи на стадиони в паркове.Има практика, за изграждане на паркове, около вече построени стадиони.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 08 юни 2010 20:10

PFC Litex написа:
Гуу написа:Титан АС решиха да представят проекта първо пред медиите и обществеността, кое му е лошото, и кое задължава Титан АС (или който и да е друг) да предоставят проекти първо пред сътветното ведмоство ?

Това приятел няма нищо общо с проект.
Три снимки + грешно преписани изискания за лиценз категория ЕЛИТ.

Кога ЦСКА ще внесат съществените неща за да бъдат разгледани?

Не се изказах правилно, просто имах предвид, че идеите на Титан АС бяха представени първо пред медиите.... Колкото до проекта, за да бъде представен официално такъв, трябва да преди това да обсъди всичко, тоест Титан АС, МФВС, природизащитници и всички заинтереовани (и не чак толкова заинтереовани) да седнат на една маса и да обсъдят всичко около строежа, как ще се осъществи, има ли рискове и какви и т.н.... чак тогава вече може да се говори за официално внасяне на проект, който даде начало на фактическото производство по отдаване на концесия...

Това което имах предвид е, че в лицето на МФВС очевидно няма никаква воля да отдаде стадиона.

FIDEL
Контакти:

Мнениеот FIDEL » 08 юни 2010 20:14

Този "проект" е една картинка правена от някой студент. Това е една идея (ако не е само за разлайване на кучетата и отвличане на вниманието) в много начален стадии - трябва да се внесе идеен проект, да се одобри от хилядите институции, след което съгласуване на работния проект,инвестиране и изграждане. За мен това е поредната партенка за размиване на мозъци!

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 08 юни 2010 20:18

Кашчей написа:
Гуу написа:
Кашчей написа:Още чакам отговор, от поне един защитник на този недодялан рендер ;) ..Къде са подходите към стадиона, след като целият е обиколен със зелени площи.Оставям настрана всичко друго, но държа да ми отговорите, как ще се стига до стадиона, според този "проект"?

Че нали това ще обясняват на предстоящата пресконференция експертите... Именно ще се обсъжда практиката за строежи на стадиони в паркове... как очакваш отговор, при положение, че тук в този форум я има инженер, я не... ? :roll:

Питам за това, което се вижда на проекта, не ме интересуват въпросите, които няма да се задават.
Не енеобходимо да има инженер, а нормалномислещи хора-няма никакъв път, шосе, подход към стадиона-и котка ще разбере, че трябва да върви по трева, вместо по асфалт, но как ще минат 400 автобуса през тревните площи, обграждащи стадиона.. и набъкани с дървета, от един вид.

Няма практика за строежи на стадиони в паркове.Има практика, за изграждане на паркове, около вече построени стадиони.

Защо трябва сега да философстваме какво има и какво не, при положение, че тези снимки са едно нищо, тоест както стана вече въпрос, това не е официалният проект... ?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 08 юни 2010 20:21

Гуу написа:Не се изказах правилно, просто имах предвид, че идеите на Титан АС бяха представени първо пред медиите....

Идеята е ясна и ти го казах с прости думички.
Избират си вид категория, преписват изискванията на УЕФА за този вид категория, правят три аматьорски чертежа и са очаквали, че отговорните за целта хора ще се вържат - така не става и за мен всичко това е аматьорщина.

Въобще не искам да влизам в подробности парк, център, градина и т.н.

Ето ние в Ловеч нашия стадион ще е кандидат за лиценз UEFA-1, влизаш в сайта на UEFA и виждаш всички изисквания.

Глупостта която са написали с каква цел не зная, че стадион ще можел да приеме финал за ЛЕ или ШЛ ще се направя, че не съм я видял, тъй като някой в опита си да подведе фенове и общество е писал тотални глупости.
Изображение

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 08 юни 2010 20:27

urkoto написа:Пф, ебаси комедията, честно.
На ЦСКА се било отказвало разрешение за строеж още преди да си били внесли проекта. Това КАКВО точно трябва да значи? Щото нали за да ти издадат такова разрешение, първо трябва да си внесеш проекта. А не да пуснеш 3 мега спрели рендъра (най-вероятно правени от сина на някой от управата на ЦСКА който учи информатика 10-ти клас, че да е по-евтино) и да вдигнеш пушилка по медиите как държавата те била репресирала и министъра бил влязал в подла анти-ЦСКА схема с КГБ, ЦРУ и иракската съпротива. Пичове, осъзнайте се.

За какво предизвикване на обществен интерес точно говорите? Че те тия некадърници от ТИТАН за пореден път си вкараха уникален автогол с тоя т.нар. "проект" в допълнение с това, че станаха ОТНОВО за посмешище. Тея техните блянове дето решили, че сами ще си правят проекта (пък никой в министерството не знае за това) ми приличат малко на тия работи дето си ги мислех преди да заспя като бях малък. Знаете ли какви големи филми си набивах, направо няма да повярвате колко истинско ми изглеждаше всичко. Нещо като ей тия работи дето ги вярвате и вие и господата от ТИТАН.

Много точно казано. Имам претенции да разбирам от тия работи и това което направиха титан е пълна аматьорщина. Титаните в случая се явяват инвеститор и наемател на обект. За да стане нещо, първо трябва да искат разрешение от собственика на обекта(МФВС) за преустройство.Трябва да представят проект на собственика, ако той се съгласи с това преустройство следва да се документира с договор и чак тогава да обявят на обществото какво ще се прави, а не да пълнят главите на хората с илюзии. И друго, след като има идеен проект, защо не покажат и една скица, а някакви два много лоши рендера и една фотошопска гоогле мап? Смешно е!
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 08 юни 2010 20:30

PFC Litex написа:
Гуу написа:Не се изказах правилно, просто имах предвид, че идеите на Титан АС бяха представени първо пред медиите....

Идеята е ясна и ти го казах с прости думички.
Избират си вид категория, преписват изискванията на УЕФА за този вид категория, правят три аматьорски чертежа и са очаквали, че отговорните за целта хора ще се вържат - така не става и за мен всичко това е аматьорщина.

Въобще не искам да влизам в подробности парк, център, градина и т.н.

Ето ние в Ловеч нашия стадион ще е кандидат за лиценз UEFA-1, влизаш в сайта на UEFA и виждаш всички изисквания.

Глупостта която са написали с каква цел не зная, че стадион ще можеш да приеме финал за ЛЕ или ШЛ ще се направя, че не съм я видял, тъй като някой в опита си да подведе фенове и общество е писал тотални глупости.

Каква е идеята можем само да гадаем...за теб е такава, за мен е друга, а за трети ще е още по-различна...

Ако например обаче МФВС бяха казали "ОК, кажете какво предлагате, изложите си вижданията и заповядайте да обсъдим всичко", тогава "титаните" искат неискат ще представят реален, конретен и осбстоен план. В случая обаче какво се получава, Титан АС излагат някаква идея за строеж на стадион, а Свилен Нейков бърза да уведоми всички, че ще отдаде стадиона, ако видиш ли няма търговски обекти... което слага край на всичко, още преди започнало.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 юни 2010 20:32

Гуу написа:
Защо трябва сега да философстваме какво има и какво не, при положение, че тези снимки са едно нищо, тоест както стана вече въпрос, това не е официалният проект... ?

Защото въз основа на тези "картинки" се нагнетява обществено мнение, и защото.... няма официален проект и никога не е имало.Защото някой от вашите фенове тук си позволи да нарече главният архитект на София "някакъв си архитект", сякаш не е той отговорен за всички архитектурни умности и неумности, ставащи в София.Защото ваш фен (Делянски 47) каза, че законите в този случай трябва да се оставят настрана..защото, водени от любовта си към отбора, дори не помисляте за това, че ви водят за носа, с цел да си оправдаят купчината необмислени постъпки, като правят нови такива, разчитайки на незнанение и неинформираност.Защото един хубавец тук, каза, какво толкова са 30-40 дървета(на по 30-40 години) но надали е засадил и едно дърво в живота си.Отделно, че става въпрос за много повече дървета, но ужасяващото е, че с лесна ръка се дава зелена светлина на унищожаването на повече от декар, ако не и повече площ, с трайни насаждения, само заради иконимечската изгода на една фирма, която дори не иска да закупи(щото няма кой да и го продаде)мястото, а го иска безплатно.
Последна промяна от Кашчей на 08 юни 2010 20:34, променено общо 1 път.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”