Феновете на ЦСКА с питане към министъра на спорта

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

jotz
Контакти:

Re: Декларация

Мнениеот jotz » 08 юни 2010 19:33

Можеш да смениш М-тел, когато си поискаш има още четири компании!

jotz
Контакти:

Мнениеот jotz » 08 юни 2010 19:35

Аз Титан не мога да ги сменя. ;)

Потребителски аватар
gld_84
Контакти:

Мнениеот gld_84 » 08 юни 2010 19:36

jotz написа:Можеш да смениш М-тел, когато си поискаш има още четири компании!

А ти можеш да живееш в друг район на София, в който почистването не е дадено на Титан... Отделно нали знаеш, че цените на мобилните услуги в България са най-високите в ЕС, значи ние плащаме да лапа ПФК Левски, така ли? Я се стегни и на частни юридически лица сметка не дръж...

jotz
Контакти:

Мнениеот jotz » 08 юни 2010 19:45

Явно не си от София. Титан чистят цяла София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 08 юни 2010 19:57

Докажи,че ЛЕВСКИ се е обединил с няколко отбора при създаването си!...Левски е създаден от момчета в юношеска възраст,който са обичали спорта и не са имали никакви задни мисли ...Нещо,което не може да се каже за други.И стига вече с тия глупости за Герена,само се излагате с това
Да,има снимчица за АС 23,но не и такава за създадения през 1948г. отбор.Я ми кажи,какво би станало,ако някой с много пари реши да възроди АС 23,хипотетично?

Николайчо,пак не си чел,но това си е само твой бизнес!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 08 юни 2010 20:00

Old_death написа:
Докажи,че ЛЕВСКИ се е обединил с няколко отбора при създаването си!...Левски е създаден от момчета в юношеска възраст,който са обичали спорта и не са имали никакви задни мисли ...Нещо,което не може да се каже за други.И стига вече с тия глупости за Герена,само се излагате с това
Да,има снимчица за АС 23,но не и такава за създадения през 1948г. отбор.Я ми кажи,какво би станало,ако някой с много пари реши да възроди АС 23,хипотетично?

Чел съм.Докажи,че Левски е създаден след обединение на няколко отбора ;) ...Не ми отговори на въпроса-Какво ще стане,ако някой реши да възроди АС 23,отборът създаден 1923г. и просъществувал до 1944г.,шампион на България за 1931г. и носител на купата за 1931 и 1941г.?
[offtopic]На 24 май 1914 г. в местността „Могилката“ (на ъгъла на бул. „Пенчо Славейков“ и ул. Никола Славков срещу 22-ро училище) в София група от тридесетина младежи основават официално собствен спортен клуб. Повечето от присъстващите на събранието са ученици от тогавашната Втора мъжка гимназия, сред тях е и Борис Василев-Боркиша. След оживени дебати относно името на отбора, по време на които са обсъждани имена като „Атлантик“, „Рапид“, „Експрес“ и „Мажестик“, по предложение на Боркиша отборът е кръстен на името на Апостола на българската свобода Васил Левски. Причините за предложението Борис Василев описва по-късно:
На учредителното ни събрание на Могилката предложих Васил Левски за наш патрон, защото не исках в името на клуба ни да има чуждо влияние и защото се възхищавах от Апостола на свободата и виждах в него образец на смелост, ловкост и героизъм, на безпределна любов към народа и на готовност за саможертва в името на народа.[/offtopic]
Последна промяна от niki87 на 08 юни 2010 20:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
gld_84
Контакти:

Мнениеот gld_84 » 08 юни 2010 20:12

jotz написа:Явно не си от София. Титан чистят цяла София.

Напротив от София съм и точно затова знам, че не чистят цяла София. Има 4 фирми, които сметосъбират и извозват отпадъци от разделно събраните отпадъци, а освен това ти оставям да прочетеш малко повече инфо, щото пак не сте доразбрали ...

Новини
12:41
28.01.10
Австрийска фирма ще чисти София следващите 7 години
автор(и): Труд онлайн, прочитания: 661, коментари: 0
Снимка: Петър Чолаков

Столичен общински съвет възложи на кмета на София да сключи договор за почистване със „Заубермахер". Австрийската фирма ще събира и транспортира битови отпадъци, ще разположи съдове за събирането им, ще извършва лятно и зимно почистване на улици в : „Младост", „Витоша", „Овча купел" и „Люлин", „Триадица" (без частта между бул. „Витоша", бул. „Патриарх Евтимий", „Христо Ботев" и ул. „Позитано").

„Заубермахер" ще чисти на намалени цени до 31 март 2012 година, а след това ще се правят преговори за цените. Договорът ще бъде сключен на 1 май 2010 година и е с продължителност 7 години.

Йорданка Фандъкова трябва да организира и проведе процедура по Закона за обществените поръчки за почистване на останалите 20 района на София.

Градът ще бъде разделен на 7 части:

Първа зона: „Средец", „Лозенец", „Район „Студентски".
Втора зона: „Искър", „Кремиковци", „Панчарево".
Трета зона: „Изгрев", „Слатина", „Подуяне".
Четвъртата зона: „Илинден", „Надежда", „Сердика".
Пета зона: „Банкя", „Връбница", „Нови Искър".
Шестата зона: „Красно село" и „Красна поляна".
Седмата зона: „"Възраждане", „Оборище" и „Триадица".

Въвежда се изискването всеки участник в обществената поръчка да може да участва за не повече от 2 обособени позиции за почистване. Други изисквания към участниците са собственият капитал на участника за всяка една от последните три години да бъде поне 2 млн. лв. Кандидатите трябва да са реализирали печалби в последните 3 години.

Участниците не трябва да имат прекратен договор за изпълнение на обществена поръчка и/или договор с предмет, сходен с настоящия. В комисията за провеждане на обществената поръчка за почистване ще участват и общински съветници.

Та кой не беше от София?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 08 юни 2010 20:33

jotz написа:Аз Титан не мога да ги сменя. ;)

[offtopic]И сега ще ми кажеш, че в твоя квартал където чисти Титан е пълно с боклуци и контейнерите не се извозват със седмици? Нали не живееш във Факултето?[/offtopic]
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

jotz
Контакти:

Re: Феновете на ЦСКА с питане към министъра на спорта

Мнениеот jotz » 08 юни 2010 20:44

gld 84 мислих,че се отказа от отговор,а пък ти ме ``заля``с информация. Благодаря ти!
Tова доколкото разбирам се отнася за бъдещето. В момента нещата не стоят така и пак те питам нормално ли е пари , които се събират за боклук да обслужват ``лоши``задължения на футболен клуб, да строи стадиони за много милиони,
и да се държи така сякаш му е даденост всичко.
Можеш ли да ми отговориш,ако имаш пет лева в джоба си, дължиш хиляди на приятели и познати, други хиляди на съседа си, не си платил парно, интернет и кабелна телевизия. Затънал си до шия в дългове.Е-он е на път да ти изключи тока, съдят те много хора за измами и задължения и са си спечелили делата т.н и т.н. и започваш да декларираш,че ще строиш нова хубава къща в Бояна,да кажем не е ли престъпно нагло и отвратително. А, отговори ако ти стиска и можеш?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Феновете на ЦСКА с питане към министъра на спорта

Мнениеот Old_death » 08 юни 2010 20:56

niki87 на 08 Юни 2010 20:00

Old_death написа:

Чел съм.Докажи,че Левски е създаден след обединение на няколко отбора ...Не ми отговори на въпроса-Какво ще стане,ако някой реши да възроди АС 23,отборът създаден 1923г. и просъществувал до 1944г.,шампион на България за 1931г. и носител на купата за 1931 и 1941г.?

Не си чел,Николайчо!Върни се назад и се опресни ;)
от Old_death на 08 Юни 2010 19:15
За всеки непредубеден,а явно ти не си,е явна връзката между ЦСКА и АС 23 през Чавдар.Такива обединения тогава,във времена на финансова и политическа криза са били съвсем нормални.

Сещаш ли се за кой период става въпрос,или и тебе мама те е копнала с мотиката между главния и гръбначния мозък,когато е копала доматите на село :)Цялата ви история се гради върху спомените на Боркиша,куп митове и легенди.Направо сте смешни.През периода,за който ти говоря и Левски се е обединявал с други отбори,но вие от край време си пазите името,защото с него облъчвате сукалчетата ;)Ники,престани да се излагаш като кифла и да демонстрираш непрекъснато какъв лаик си!Съдейки по годината в нейма ти си прекалено млад,прекалено зомбиран и доста неразумен :( Казвам ти го съвсем добронамерено!Лека нощ,малък!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “ЦСКА”