Футболни хамелеони
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Футболни хамелеони
Ако на първите пет реда в секторите Г и Б на едно "вечно дерби" има да кажем...2000 зрители, ако ги арестуват поне 1700 от тях ще са въпросните проблемни личности показани в този филм. Нима заради един малък процент от целия сектор трябва да заклеймяваме и останалите запалянковци отишли в Северната трибуна, защото не обичат да слушат професорите от А и В секторите и искат да подкрепят отбора си.

Футболното хулиганство го е имало, иам го и ще го има,въпреки някакви измислени филмчетa-просто си е част от играта-за добро или за лошо!!!
Изкараха футбола най-опасното нещо-смЕх!!!
Абе поне малко по-реално да беше!!

Изкараха футбола най-опасното нещо-смЕх!!!
Абе поне малко по-реално да беше!!

Пълни смешници, пускат такива филми, за да може хората да не обръщат внимание на истинските причини да няма хора на стадионите - уредени мачове, порутени стадиони, много слаба игра и т.н. Футболно хулиганство в България НЯМА, просто защото повечето "хулигани" са 40-килограмови кежуалчета, които постоянно се надъхват в Интернет, но когато трябва да се доказват ги няма никакви. Във всички големи футболни нации има силно развито футболно хулиганство, след всеки мач се избиват, но стадионите са пълни. Това е доказателство, че така наречените "футболни хулигани" са последните виновни за ниската посещаемост на мачовете ни !
-
- Контакти:
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
- lionel_messi
- Контакти:
Леле, това във влака беше върха..
Доста преувеличават всичко.

Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
- Trainspotting
- Контакти:
Libera написа:Тази тема е култова - от хулиганство, пред Нов Световен Ред, Нео-нацизъм до МВР! Искам да попитам този идиот, който псува хамалски по МВР и БНТ - ако някой твой роднина му се взриви бомбичка на главата ти как ще се чувстваш? Глупаци много, въпросът е точно в ниската култура и пълна неграмотност на феновете. Как да искаш от някой, който не може да завърши 7ми клас да се държи нормално на обществено място? Да живее анархията и лумпените неграмотни дрогирани наци-та...това ни е държавата, това е бъдещето й! Смешници!
не,бъдещето ни е роби на системата - зубърчета,ретарди,костюмарчета,гъзолизци,които в името на парата ше робуват цял живот на шепа шефове

не защитавам идиотите,които мятат бомби,но не всички съпортърс/ултрас/скинхедс и т.н. са такива. във филма показаха точно обратното - че всички бяха такива.
на такъв филм могат да се вържат само такива дебили като тебе,промивани от деца от медии и общество. свободно-мислещ човек единствено може да се изсмее на тая дебилщина,made by ушев и анти-българската телевизия БНТ

Trainspotting написа:Libera написа:Тази тема е култова - от хулиганство, пред Нов Световен Ред, Нео-нацизъм до МВР! Искам да попитам този идиот, който псува хамалски по МВР и БНТ - ако някой твой роднина му се взриви бомбичка на главата ти как ще се чувстваш? Глупаци много, въпросът е точно в ниската култура и пълна неграмотност на феновете. Как да искаш от някой, който не може да завърши 7ми клас да се държи нормално на обществено място? Да живее анархията и лумпените неграмотни дрогирани наци-та...това ни е държавата, това е бъдещето й! Смешници!
не,бъдещето ни е роби на системата - зубърчета,ретарди,костюмарчета,гъзолизци,които в името на парата ше робуват цял живот на шепа шефове![]()
не защитавам идиотите,които мятат бомби,но не всички съпортърс/ултрас/скинхедс и т.н. са такива. във филма показаха точно обратното - че всички бяха такива.
на такъв филм могат да се вържат само такива дебили като тебе,промивани от деца от медии и общество. свободно-мислещ човек единствено може да се изсмее на тая дебилщина,made by ушев и анти-българската телевизия БНТ
Е какво лошо има в пиротехниката-стига да си има ред няма нищо лошо!!

До гуша ми дойде от хулигани и кое му е нереалнот на филма? Че като идеш на стадиона може да те пребият понеже не си пеел ли? Или като идеш на стадиона няма шанс да ти гръмне бомба в краката понеже някой е пил безспир преди мача и не може да ходи, но е хванал въпросната бомба? Не говоря за факли и димки, макар че в ръцете на пиян човек и гумичка би била опасна...
В кое се опитвате да ме убедите, че нацитата и скинарите са прекрасни хорица ли
Жив да не бях,,,,
Това са болни хора и нищо друго!
Аз искам да ида на стадиона, да пея за отбора си и всичко да е нромално, но не някой да ми казва кога и какво да пея.... Или да ме пребие понеже съм бил скачал или викал нещо...
Отъвън пък да не говорим.... Засичат те 50 фена на друг отбор и само заради факта, че си с друга фланелка те млатят и ти взимат шал, фланелка, гащи, ако могат и гол ще те оставят....
Омразата никога не е била добродетел и не се опитвайте да ми я изкарате такава....
Филма е хубав, ще го гледам...
В кое се опитвате да ме убедите, че нацитата и скинарите са прекрасни хорица ли

Това са болни хора и нищо друго!
Аз искам да ида на стадиона, да пея за отбора си и всичко да е нромално, но не някой да ми казва кога и какво да пея.... Или да ме пребие понеже съм бил скачал или викал нещо...
Отъвън пък да не говорим.... Засичат те 50 фена на друг отбор и само заради факта, че си с друга фланелка те млатят и ти взимат шал, фланелка, гащи, ако могат и гол ще те оставят....
Омразата никога не е била добродетел и не се опитвайте да ми я изкарате такава....
Филма е хубав, ще го гледам...
- modor
- Контакти:
Във филма има много истина.Но е много зле направен.Даже на моменти е тотално зле.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
lionel_messi, според аватара си, ти май си подрязван като малък?! А!!! 

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
Върни се в “Футбол - България”