Петко Сираков ще си остане завинаги Велик. Жалко за сина му, не можа да порасне повече от тревата. Мекерето си остава завинаги мекере. Илиана не остана по-назад.
Добре дошъл на Иво Иванов!
Наско, това ако е вярно ти си пълен глупак
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Наско, това ако е вярно ти си пълен глупак
ddimov написа:Атанас Петков Сираков.
Само си го отбелязвам.
Иначе спрете да търсите под вола теле!
- Al_Abrashev
- Контакти:
Откакто си сваляше гащите пред нашата публика през 96-та с екипа на Славия.....и SIC и някои други по късни трансферни заигравания за мен това човече е готово на всичко, само и само да е най-великия и той да командва парада. За този човек само парите и неговото "аз" имат значение....,а това в което се съмнявате е абсолютно възможно.
УСПЕХ НА ГОНЗО И ЯСЕН!
УСПЕХ НА ГОНЗО И ЯСЕН!
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]
- Al_Abrashev
- Контакти:
+1левскар07 написа:Петко Сираков ще си остане завинаги Велик. Жалко за сина му, не можа да порасне повече от тревата. Мекерето си остава завинаги мекере. Илиана не остана по-назад.
Добре дошъл на Иво Иванов!
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]
IVAN.CYPRUS.BLUE написа:..........Просто ще ви изхвърлим от СИНИЯТ ЛЮБИМ ЛЕВСКИ .
Ти колко млн. евро ще дадеш на ЛЮБИМИЯ ЛЕВСКИ за селекция и ще ми позволиш ли да сменя телевизора и компютъра ти у вас, заедно с подбраната ти музика, филми и т.н. Хайде всеки да си гледа паничката... Ако си фен - отиваш на мач взимаш 100 билета и влизаш само ти, така и аз и друг някой... Така ще помогнем, а не с простотии като мнението ти и бомбички от които идват само глоби.
-
- Контакти:
Момци,осъзнаите се,какъв Насо пак ви е виновен? Не виждате ли че Гонзо и Батков не стават за шефове и на жените си!Просто толкова слабо ръководство никога не сме имали!Щом опряхме до Данчо Тъча,Камбурката,Димо,Бандата,ГАРА,Борносузов!!!!!! ,Дани Младенов,"КАЗАНИТЕ" и сие да се гаврят с Левски!!!,Насо е всякакъв,но не и господ,това дори Насо не може да го направиНасо каза истината в очите и може на много хора да не им се иска да е така,но е факт приемете го! Пари ли няма? по мои груби изчисления Левски е взел около 15 млн евро от шампионска лига и купа на уефа,ако сложим и трансферите на Домофона,Ричи стават 20!!!!!Махна се Наско и продадохме 10 играча(за които можехме да вземем много пари) общто за 2.5 млн- еи това е чистата статистика.При положение,че клуба беше подарен на Батков,като сметнем приходите и това че търси 15 млн за клуба.... сметнете кои е алчният и крадец в Левски! а сега замазва очите с Гонзо които е голям,но е прост футболист!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Има неща които човек не може да докаже,но сърцето му говори че това което мисли е правилно.И аз мисля,че господин Сираков играе против Левски и дано да не е вярно,защото е един от емблемите на Левски и милиони Левскари сме му се възхищавали.Много е важно Батков да излезе и да каже какво стана наистина с милионите от шампионска лига и уефа.
За Наско власта е всичко, минава като танк през всичко и през всички...дори и през любимия си клуб!
Всичко очаквам от него, така ,че не се съмнявам в каквито и да е саботажи.
Всичко очаквам от него, така ,че не се съмнявам в каквито и да е саботажи.
На тази тема и е сгрешено заглавието, трабва да се казва "Дрън, дрън, ярина".