Наско, това ако е вярно ти си пълен глупак

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
maymun 1914
Контакти:

Наско, това ако е вярно ти си пълен глупак

Мнениеот maymun 1914 » 08 юни 2010 12:52

Втори футболист заряза "сините" недоволен от атаките на Вълка
Левски е на път да остане без нито едно попълнение заради агресивната политика срещу клуба на бившия му директор Наско Сираков. Както преди седмица Sportline.bg алармира, Вълка си е поставил за цел да провали лятната селекция на екс-шампионите. Това е била и причината Георги Иванов да има гневен разговор с Тодор Батков. Потвърждението за задкулисната игра на Сираков срещу Левски дойде и вчера с отказа на Атанас Борносузов да подпише с Левски.

Наката се беше разбрал с Георги Иванов и дори сам призна, че вече е футболист на "сините". В последните дни обаче Борносузов беше подложен на унищожителни критики от всички медийни мекерета на Сираков, а така също и от самият екс-директор. Това принудило доскорошният капитан на Черно море в крайна сметка да отиде в Румъния, където поне ще му е спокойно. Наско обяснил това и на Гонзо, на който не му станало никак приятно, че втори набелязан от него футболист след Йордан Тодоров бяга от Левски заради Сираков. На "Герена" имат подозрения и, че Мартин Камбуров отхвърля за момента офертата на Левски, притискан от върналите го в националния отбор Стоилов и Сираков.

Източник:Sportline.
Г-н Сираков , дано не е вярно .....
Момчета , мислите ли че е възможно Сирака да е в основата на досега пропадналите трансфери?
- Паднахме се срещу едни....ТНС ли бяха, ТКЗС ли бяха?

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Re: Наско, това ако е вярно ти си пълен глупак

Мнениеот bono » 08 юни 2010 12:57

Да, да той е точно, а не НУЛАта лева за селекция :idea:

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 08 юни 2010 12:59

Да, възможно, но това само показва колко сме зле като клуб.

ddimov
Контакти:

Мнениеот ddimov » 08 юни 2010 13:06

На Иво Иванов му е обяснено, че приеме ли офертата на Левски забравя за националния отбор. Нали не си мислите, че съвсем случайно вчера Гара Дембеле се изказа, че на 20.06. започва с Локо ПД - точно след покер турнира на морето с участието на Коко Динев и Атанас?

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 08 юни 2010 13:07

Аз като един "отявлен фен" на този индивид, ми се струва напълно възможно това - да се опитва да съботира по някакъв начин Левски. Винаги съм казвал, че този човек няма отбор, няма принадлежност... Сираков е човек, който заради личното си благо би предал всеки. Само по себе това, че Гонзо отговори на нападките на Сираков, означаваше война между двамата. Сега заради личното си его, и заради това, че ще иска да покаже на всички, че именно той е "нъмбър уан", Наско Сираков като нищо ще подеме война срещу Левски, като съботира и напада отбора по всякакъв начин.

Ако Наско Сираков беше истински левскар, обичаш клуба, нападките към Гонзо щеше да му ги каже на саме - директно в очите, а не в телевизионно предаване пред цяла България.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 08 юни 2010 13:12

Сираков се излага,като кифладжия...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 08 юни 2010 13:13

ddimov написа:На Иво Иванов му е обяснено, че приеме ли офертата на Левски забравя за националния отбор.

До къде стигнаха нещата.Как се извъртяха.Есента беше че,Иво Иванов не е в национала,защото не играе в Левски,ЦСКА или Литекс,а сега...отидеш ли на Герена,забравяш за национала. :o Ако има истина в твърдението на колегата ddimov.
Само Черно море.

Пепо
Контакти:

Мнениеот Пепо » 08 юни 2010 13:13

ddimov написа:На Иво Иванов му е обяснено, че приеме ли офертата на Левски забравя за националния отбор. Нали не си мислите, че съвсем случайно вчера Гара Дембеле се изказа, че на 20.06. започва с Локо ПД - точно след покер турнира на морето с участието на Коко Динев и Атанас?

Иво Иванов вече подписа с нас! Трябваше да му кажеш по-рано това, което знаеш. Или не знаеш. Между другото виждам, че доста неща знаеш, та кой е Атанас? Наско Караиванов?

ddimov
Контакти:

Мнениеот ddimov » 08 юни 2010 13:18

Няма какво да му казвам на Иво - на него му е казано. Атанас Петков Сираков.

Потребителски аватар
IVAN.CYPRUS.BLUE

Мнениеот IVAN.CYPRUS.BLUE » 08 юни 2010 13:25

Вече незнам какво да мисля.Но със сигурност знам че ЛЕВСКИ потъва здраво на доло.Кой е виновен за това ,аз също не знам и немога да разбера.Ако това е Н.Сираков то значи че той готви преврат в ЛЕВСКИ.Ако обаче не е Н.Сираков то значи ни излъгаха пак,отново господата около Батков.След поредната лъжа която скроиха Батков и компания,а и спокойно мога да кажа и Гонзо,
незнам какво да си мисля и на кого да вярвам.Но ми се струва че тук се получава един затворен кръг ,от който не се разбира кой точно е виновен за упадака на ЛЕВСКИ и моментното му състояние.Затвореният кръг е Батков,Гонзо,Ясен и Н.Сираков сега тези хора ще си прехвърлят горещият картов един на друг ,ще се плюят и обвиняват за провала на синият любим отбор ЛЕВСКИ.А ние феновете пак ще трябва да се правим на заблудени.Аз мисля че е крайно време да ударим с юмрук по масата и да ги попитаме:
Коисте вие бе господа големи ЛЕВСКАРИ,кой ви направи това което сте сега,кой ви направи легенди на нашият любим отбор,кои ви вазпяват във песни и оди за нашият любим отбор??????Ние господа „левскари“ ние и само ние .А ние това сме ние истинските левскари които бяхме по стадионите в дъжд,сняг,студ и жега.Ние който за ЛЕВСКИ сме готови на всичко.Ние сме тези които заслужават не сабуване на гащите пред нас,ние сме тези които заслужават да излезете и да кажете открито в очите какво стана със селекцията,каде са милионите от ШЛ к УЕФА.Стига вече лъжи,измами и задколисни игри .Излезте и кажете истината като истински левскари.Излезте ,сега защото утре ще е късно други ден може и да няма за вас във ЛЕВСКИ.За нас феновете ЛЕВСКИ и ГУНДИ са вечни а вие сте просто преминаващи елементи.Хайде направете го господа „левскари“ в името на ЛЕВСКИ и милионите фенове които дочакахме 9юни2010г.Но както изглежда пак сме излъгани.Г-н БАТКОВ вървете си до като можете да го направите сам,защото идва времете когато вашите мутри не ще ви опазят.Просто ще ви изхвърлим от СИНИЯТ ЛЮБИМ ЛЕВСКИ .
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ.

Върни се в “Левски”