Селекцията на Левски-нови играчи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
balef

Новата селекция на Левски се проваля

Мнениеот balef » 08 юни 2010 03:23

Атанас Борносузов избяга в Румъния, Дембеле оставал в Локо (Пд)

Спряганите за сигурни нови попълнения на Левски Атанас Борносузов и Гара Дембеле почти сигурно ще се разминат с трансфер на Герена. Халфът в момента е в Румъния, където си реди преминаване в местния слабак Астра (Плоещ).
Чернокожият таран на Локомотив (Пд) пък вчера е заявил пред свои близки, че ще остане на Лаута и няма да ходи в Левски. Той е казал, че ще се прибере в България едва на 20 юни. Това означава, че Дембеле ще пропусне първия сбор на сините, който е в сряда.
Така плануваната от Георги Иванов-Гонзо и Ясен Петров шампионска селекция на отбора е напът да се провали. До момента бронзовите медалисти са подписали договор само с един нов футболист - защитникa на втородивизионния Чавдар (Етрополе) Калин Щърков. От Герена твърдят, че Иво Иванов е договорен с Берое, но нищо чудно и той като Борносузов да има оферта от чужбина. Йордан Тодоров вече забрави, че е преговарял със сините, като от Лаута вече са готови да му предложат нов дългосрочен контракт. Иван Бандаловски заяви пред "7 дни спорт", че шансовете му да се завърне в родния си клуб изобщо не са големи. Друг от набелязаните за селекция - Даниел Младенов от Пирин, също чака трансфер зад граница.
http://www.7sport.net/7sport/fb_1footbg/d5768_8.htm

Потребителски аватар
balef

Re: Новата селекция на Левски се проваля

Мнениеот balef » 08 юни 2010 03:27

Гонзо и Баткоф вън от Левски ! На първата тренировка ще ви изметем този път ! Никой читав футболист не иска да дойде да играе в ФК Батков ! ГОНЗО НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ ПОНЕ МАЛКО ???

Потребителски аватар
IVAN.CYPRUS.BLUE

Мнениеот IVAN.CYPRUS.BLUE » 08 юни 2010 05:58

Остава само един ден до 9юни.А нищо ново не се вижда да става в ЛЕВСКИ.Само някакъв си Щърков и евентуално изританият от Полша ,Жоро метала.На какво прилича това .ако не на поредната лъжа от страна на мустака и Гонзо.Но ще почакаме още един ден,може пък и чудо да стане със селекцията и туко виж дошли новите играчи за една нощ.Но ако това не стане то до 11юни ,разни Батковци,Баждековци,Гонзовци и всички други виновни за този провал и срам ,трябва да се омитата от ЛЕВСКИ.
ВЪН,БАТКОВ И ВСИЧКИ НЕГОВИ ПРОТЕЖЕТА ОТ ЛЕВСКИ;
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ.

Потребителски аватар
TPAtkov

Мнениеот TPAtkov » 08 юни 2010 07:03

Защо ли не съм изненадан...отново :)

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 08 юни 2010 07:37

Ама този път , трябва да ги изметеме ог Герена. То бива простотия , ама такава като нашата не бях виждал. Гонзо пича си играе мачлета на Слънчев бряг , Батков се крие киртака му мръсен като мишка , Баждека си уреди некадърния син , като шеф на рекламата в Левски :( няма такива кретени като нас толкова дълго време да търпим това безочие и наглост от тяхна страна.

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 08 юни 2010 08:18

kempesmario написа:Ама този път , трябва да ги изметеме ог Герена. То бива простотия , ама такава като нашата не бях виждал. Гонзо пича си играе мачлета на Слънчев бряг , Батков се крие киртака му мръсен като мишка , Баждека си уреди некадърния син , като шеф на рекламата в Левски :( няма такива кретени като нас толкова дълго време да търпим това безочие и наглост от тяхна страна.

това с уреденото синче наистина е много показателно!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 08 юни 2010 08:26

Смърт за предателите........................
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
nomeruno
Контакти:

Мнениеот nomeruno » 08 юни 2010 08:30

Здравейте,
това , което ще кажа може да е като оффтопик със заглавието , но отговаря (до някъде) на повечето мнения тук.Искам да изкажа едно (поне според мен) безпристрастно мнение. От доста време феновете на Левски скандират против Тодор Батков и искат той да се махне. Същото е и при доста други отбори. Ако вземем за пример Ботев Пловдив , които искаха да разкарат Христолов... опитаха тихо - не стана , опитаха с протести - не стана , опитаха с погроми (справка няколко стадиона в БГ) - не стана и им остана едно - със самурайски меч и операция харакири да изрежат тумора. Ами успяха. Нека сега левскарите да погнат по същия начин Батков, недоволните ЦСКАри - ТИТАН , славистите "продажния Венци" , железничарите Гигов и всички да започнат на чисто! А после? Като Ботев в долните дивизии?! Или?
Не твърдя , че съм 100% прав , просто изказвам мнение.

drvasko98
Контакти:

Re: Селекцията на Левски-нови играчи

Мнениеот drvasko98 » 08 юни 2010 09:09

Селекция няма да има или поне нищо читаво освен някой наш юноша няма да дойде в Левски. Учудвам се на феновете тук /всъщност много не се чудя, това сме хората които имаме вина за махането на Кокала/. Но твърдения, че примерно Иса е по-добър от Георги Христов ще ме накарат да се напикая от смях. С Христов и Дембеле нещата в атака биха изглеждали отлично за нашето първенство, но сега единият няма да дойде, другият ще го освиркаме от първата минута и ще скандираме името на Иса, както есента на Еньо, а къде е сега Еньо. Пълен смях и некомпетентност.

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 08 юни 2010 09:17

Честно казано липсата на тези Гара и Борносузов в Левски за мен си е чиста печалба!Привличането им щеше да е поредната грешка и поредното прахосване на и без това липсващи финикийски знаци.Най-добре е Гонзо и компания да погледнат към школата пък каквото стане,по-лошо от това с недоказани и немилеещи за отбора наемници няма да е!!!Спомнете си отбора с 7-8 юноши и 3-4 привлечени българи как мачкаше наред и колко поредни победи направи над чорбарите!Вярно тогава и ръководството и треньорите бяха от друг калибър,но какво да се прави! ;) Лично аз не губя вярата,че всичко може да тръгне на добре със собствени кадри даже и да се преболедува 1-2 сезона!Само Левски! :)

Върни се в “Архив”