niki87 написа:Осъзнал съм се напълно

Много ясно,че ще ги защитавам.Смешно е някой,който не ги е гледал и 1 път да дава оценки,и да прави глупави коментари.На теб явно ти става навик да подценяваш другите отбори и да надценяваш своя собствен.Нищо чудно резултатът да е същитят,какъвто беше и на клубно ниво

Ми моят национален отбор даже няма да играе на световното! Така че няма как да надценявам България или да подценявам другиго!

И това, че не съм гледал последните контроли на швабите не означава, че не съм гледал нито един техен мач!
Айде понеже си им гледал всичките контроли... кажи ми кой им беше най-силният съперник? Имаше ли поне един отбор, който да е от най-добрите в света, и който да е считан за един от фаворитите на световното?!
Лесно е срещу слабаците, ама за да станеш световен шампион трябва да се изправиш срещу най-добрите! Схемата на турнира така е направена, че не може да се получи поток със слабаци и поток с фаворити.

А колкото до пристрастията и прогнозите ми в клубният футбол... доколкото се сещам твоята прогноза също беше толкова вярна, колкото и моята!!!

Нито Барса защити трофея си в ШЛ, нито Байерн го спечелиха, така че и твоите прогнози не са вярни!