Нека дойде 9-ти и тогава ще коментираме. Още повече, че има слухове, че на пресконференцията ще се кажат разтърсващи неща от страна на Батков и Гонзо.
Ще видим, какво ще разкриват, но определено ще става шоу.
Селекцията на Левски-нови играчи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селекцията на Левски-нови играчи
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Бай Ганьо няма какво разтърсващо да казва, а да си омита гнусната физиономия от Герена
Разтърсващото е друго, че днес трябваше да се подписват догори, само че играчите не знаят за това и един по един си намират нови клубове
Аман глупостите им по пресконферецний, аман от гадните им лъжи вече, да се измитат всички

ehh написа:Нека дойде 9-ти и тогава ще коментираме. Още повече, че има слухове, че на пресконференцията ще се кажат разтърсващи неща от страна на Батков и Гонзо.
Ще видим, какво ще разкриват, но определено ще става шоу.
Не ме интересуват какво ще ми ломотят на пресконференцията, а какъв е обликът на отбора и клуба, щото напоследък на отборът е трагичен, а на клуба селско-аматьорски.
Не ме интересуват никакви разкрития,а още по-малко какво шоу ще става,то от 3г.Левски е една голяма шоу програма.Искам силен Левски,който да играе хубав футбол и да ме радва,друго не ме интересува 

Дембеле остава в Локо Пд
Това е добра новина. Дано Гонзо да ни изненада в сряда с някой добър нападател.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Ха-ха-ха, момче тичай бързо на психиатър 

-
- Контакти:
Георги Христов пред завръщане в Левски
07.06.2010 09:40
Висла Краков привлече нов нападател и Жоро отново ще облече синята фланелка
Георги Христов е все по-близо до завръщане в Левски, след като Висла Краков привлече нов нападател. Става въпрос за македонеца Марио Гюровски, което означава, че дните на Христов в Краков са преброени.
Напълно възможно е дори поляците да прекратят договора за наем, защото той е до края на календарната година и той да се завърне в Левски.
Сините обаче нямат особено желание отново да дават шанс на юношата на Марица и ще му търсят нов отбор в чужбина. Все пак в краен случай той ще остане на Герена поне до зимата и при първи удобен случай ще бъде трансфериран.
В същото време се разбра, че Бразилското крило на Левски Жоазиньо ще остане в отбора през новия сезон. Това стана ясно след като от ръководството на руския Сатурн са се отказали да отправят оферта към Жо.
Причината е, че след запитването, което са пратили на Герена от Левски са поискали сумата от 700 хил. долара. Според руснаците това е нереална цена за футболист с качествата на Жоазиньо и са преценили, че нямат нужда от него на този етап.
Така той ще носи синия екип поне до зимата след неуспешните опити да бъде пласиран зад граница. Все пак и преминаването на Николай Димитров в Касъмпаша "отвори вратичка" за оставането на Жо на Герена.
А да ни е честито новото попълнение! Левака от Пловдив се завръща !
Как не ви интересуват разкритията? Ами се окаже, че Наско пречи с всичко възможно на Левски?
А тоя левак Христов по-добре направо да заминава от летището за Пловдив, да помага на Ботев да се качи в Б група. Въобще не ми трябва в Левски
А тоя левак Христов по-добре направо да заминава от летището за Пловдив, да помага на Ботев да се качи в Б група. Въобще не ми трябва в Левски

Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:24 часа написа:“Левски” планира да подпише с най-малко четирима футболисти утре и във вторник, за да започне в сряда с поне петима нови.
Изпълнителният директор Константин Баждеков е замахнал за парафи под контракти с Гара Дембеле (“Локо” - Пд), Иво Иванов (“Берое”), Атанас Борносузов (“Черно море”) и Иван Бандаловски (“Локо” - Сф). Спортният директор Георги Иванов се завърна след кратка почивка в курорта Слънчев бряг и е готов за последни уточнения по преговорите.
Разминаване с карето е възможно само ако изведнъж изникнат по-добри оферти от чужбина. Например Ба Бенжелюн, мениджърка на Дембеле, разнесе дискове с играта му из десетки френски клубове.
Подпис с “Левски” досега има само Калин Щърков (“Чавдар”). След наеми се завръщат Александър Киров и Исмаел Иса (“Локо” - Мездра). С първия тим ще започне и юношата Даниел Шмедин.
“Сините” обещават още две изненади в селекцията.
според всичко, което прочетох в последно време, дембеле си остава в локо пд, иванов в берое, гигов каза, че никой от локо сф няма да дойде при нас, а днес има новина и за провал с борносузов (не, че сме умрели за него...). провалиха се нещата и с курдов. до момента имаме като нов само щърков от чавдар. остава като отворена опция да се върне някой юноша. това ли е страхотната шампионска и евро селекция? смях...
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."
ehh написа:Как не ви интересуват разкритията? Ами се окаже, че Наско пречи с всичко възможно на Левски?
Пак ще се отклони вниманието от истинските ни проблеми,Левски няма нужда от повече скандали.