Бичът на контузиите, който се стовари последните дни в отборите на финалистите в ЮАР, кара селекционерите да чукат на дърво. Заради отсъствието на имена като Дрогба или Рио Фърдинанд нивото на футбола на първенството рязко ще падне, защото много от най-големите футболисти в света ще гледат по телевизията. Някои имат физически проблеми, други - т.нар. треньорски контузии. За броени дни в дългия черен списък на отсъстващите попаднаха нигерийският халф Микел, нападателят на Кот д'Ивоар Дрогба, острието на Холандия Робен и защитникът на Англия Фърдинанд.
В Гана си скубят косите заради контузията на своя лидер Майкъл Есиен, французите оплакват отпадането на халфа Ласана Диара заради рядко срещано заболяване. И все пак има един отбор, който е поразен най-тежко: Германия. Селекционерът Йоги Льов тъкмо се бе примирил с (поредното) отпадане на капитана Михаел Балак от голямо първенство, когато се счупиха Вестерман и Треш. От клубовете най-много контузени даде шампионът на Англия Челси. Към Микел, Есиен, Балак, Дрогба може да се прибави и португалецът Босингва, отписан отрано заради тежка контузия. Нищо чудно мениджърът на лондончани Анчелоти да потрива доволно ръце при мисълта, че звездите му няма да хабят сили и енергия по терените в ЮАР, а ще насочат поглед към клубните си задължения и пълноценната лятна подготовка.Важни играчи липсват и в някои по-скромни селекции - Янкович (Сърбия), Кархан (Словакия), Дейвис (САЩ), Костли (Хондурас), Шпихер (Швейцария), Суасо (Чили).Мондиалът обедня и заради "треньорските контузии", извадили от играта Роналдиньо, Пато и Адриано (Бразилия), Бензема, Насри, Бен Арфа (Франция), Камбиасо и Санети (Аржентина), Джузепе Роси (Италия) и Бени Макарти (ЮАР).
Задава се куцо световно
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Задава се куцо световно
Като прибавим и факта, че ще се излъчва по БНТ
-
- Контакти:
slai написа:Като прибавим и факта, че ще се излъчва по БНТ
Като не ти харесва си пускай нета е !! Много ме дразните тея, дето недоволствате, че БНТ ще го предават! Не ви ли стига, че са дали кинти да имате възможност да знаете какво е Световно Първеснство ?!

Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
-
- Контакти:
AnalBreaker написа:slai написа:Като прибавим и факта, че ще се излъчва по БНТ
Като не ти харесва си пускай нета е !! Много ме дразните тея, дето недоволствате, че БНТ ще го предават! Не ви ли стига, че са дали кинти да имате възможност да знаете какво е Световно Първеснство ?!![]()
Кинтите сме ги дали аз, ти и всеки който си плаща данъците (ако ти си ги плащаш нали), защото БНТ е национална телевизия и парите идват от бюджета на държавата и всеки, който си плаща данъците има право да иска по-високо качество на коментарите.
slai написа:Като прибавим и факта, че ще се излъчва по БНТ
Кой да го дава кажи ми,пак разни диеми ли или не знам си какви програми,аз по принцип се смятам още за млад(на 28 съм).Зарди световното си пускам отпуска и смят да го гледам на село на спокойствие,там няма кабелна,а чинии не ми се носят(разбра какво искам да ти кажа)аз съм стайна антена там.А има много хора по селата във БЪЛГАРИЯ където все още има по един два телевизора във цялото село.
AnalBreaker написа:slai написа:Като прибавим и факта, че ще се излъчва по БНТ
Като не ти харесва си пускай нета е !! Много ме дразните тея, дето недоволствате, че БНТ ще го предават! Не ви ли стига, че са дали кинти да имате възможност да знаете какво е Световно Първеснство ?!![]()
Правилно.Като не ви харесва БНТ,натискайте МUТЕ-то на дистанционното и готово.Аз правя така от години и не само на мачове на БНТ.

Само Черно море.
Аман от глупости.На който не му харесва да не гледа.Не им харесвала телевизията,не им харесвали коментаторите,еми не гледайте бе,на сила ли ви карат... 

Това е заради залозите... Още от сега подготвят почвата за да вземат парите на хората със световни измами....
Гледайте футбол пряко и безплатно на вашия компютър в сайта: http://www.betbg.eu ! Хиляди левове бонуси за Световното по футбол!
Оф старата песен на нов глас! Задавало се куце световно... глупости на търкалета! Отборите, които реално ще се борят за титлата не са загубили нито един важен играч - а това е най-важното! Другите са някакъв пълнеж, който и без това щеше да отпадне макс до 1/4 финалите!
И разберете, че няма незаменими играчи! Липсата на някого е шанс за изява за друг, който може да блесне точно в такъв момент!
Ето за пример Руни. Спомнете си кога той стана звезда. Докато играеше за Евертън почти никой не беше чувал за него, но стана звезда в националният отбор на Англия по време на Евро 2004, ако не ме лъже паметта! Веднага след европейското МЮ го купиха! Тогава англичаните имаха проблеми с контузените си нападатели, май че Оуен имаше проблеми (вече не помня на кого на мястото го викнаха Руни) и той показа, че е жаден за успехи и свръх талантлив, а днес всеки знае кой е Руни...
Сега оня кюмюр Дрогба ще изпусне няколко мача и чудо голямо... сякаш Кот Д'Ивоар са щели да станат световни шампиони, че сте тръгнали да се тръшкате! Не се знае дали някой нечуван бесен африканец сега няма да блесне на неговото място и да се окаже бъдеща звезда в някой от европейските грандове!
В крайна сметка контузиите са част от играта. Тъкмо ще се види кои отбори имат равностойни играчи, които да могат да се заместват един друг напълно! Отбор без качествени резерви не заслужава да стане Световен шампион!
П.П. Реално световното ще загуби от блясъка си само ако Меси и CR9 отпаднат!
И разберете, че няма незаменими играчи! Липсата на някого е шанс за изява за друг, който може да блесне точно в такъв момент!
Ето за пример Руни. Спомнете си кога той стана звезда. Докато играеше за Евертън почти никой не беше чувал за него, но стана звезда в националният отбор на Англия по време на Евро 2004, ако не ме лъже паметта! Веднага след европейското МЮ го купиха! Тогава англичаните имаха проблеми с контузените си нападатели, май че Оуен имаше проблеми (вече не помня на кого на мястото го викнаха Руни) и той показа, че е жаден за успехи и свръх талантлив, а днес всеки знае кой е Руни...
Сега оня кюмюр Дрогба ще изпусне няколко мача и чудо голямо... сякаш Кот Д'Ивоар са щели да станат световни шампиони, че сте тръгнали да се тръшкате! Не се знае дали някой нечуван бесен африканец сега няма да блесне на неговото място и да се окаже бъдеща звезда в някой от европейските грандове!
В крайна сметка контузиите са част от играта. Тъкмо ще се види кои отбори имат равностойни играчи, които да могат да се заместват един друг напълно! Отбор без качествени резерви не заслужава да стане Световен шампион!
П.П. Реално световното ще загуби от блясъка си само ако Меси и CR9 отпаднат!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]
- pinkopinkito
- Контакти:
Аз пък си мисля, че отсъствието на толкова звезди от Световното е добре за самото първенство! Защо???
1) Звездите цял сезон са ги "гърбили" в клубните им отбори и са меко казано "изцедени".
2) Контузени звезди означава, че ще играят момчета, на които им се отваря златен шанс да се запомнят, а и те самите да станат звезди.
3) Отварят се шансове за някоя и друга изненада. Знаете, че на всяко голямо първенство има по 1 голяма изненада. Какво по-хубаво от това? На мен лично не ми се гледа първенство, на което "обичайните заподозрени" играят, а другите гледат. Искрено се кефя на изненади като България, Гърция, Турция, Южна Корея, Сенегал,Чехия(не се сещам за точните първенства, когато тези отбори направиха изненади, но определено си заслужава
)
1) Звездите цял сезон са ги "гърбили" в клубните им отбори и са меко казано "изцедени".
2) Контузени звезди означава, че ще играят момчета, на които им се отваря златен шанс да се запомнят, а и те самите да станат звезди.
3) Отварят се шансове за някоя и друга изненада. Знаете, че на всяко голямо първенство има по 1 голяма изненада. Какво по-хубаво от това? На мен лично не ми се гледа първенство, на което "обичайните заподозрени" играят, а другите гледат. Искрено се кефя на изненади като България, Гърция, Турция, Южна Корея, Сенегал,Чехия(не се сещам за точните първенства, когато тези отбори направиха изненади, но определено си заслужава