Левски се размина с Борносузов!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Gretna

Re: Левски се размина с Борносузов!

Мнениеот Gretna » 07 юни 2010 12:57

amoros написа:Така е Балъков може да има план за след 5 години,но в Левски а и в ЦСКА успехите трябва да дойдат веднага.Всичко друго освен шампионска титла е провал.Жоазиньо,Тасевски,Гаджев,В.Минев,Г.Петков ето ти солиден гръбнак.

OK ама само с гръбнак не става. Трябват и ръце и крака а и главата не е излишна.

То тези които изброй бяха гръбнак и миналият сезон( без Гаджев които се счупи ). Гръбнак, гръбнак, колко да е гръбнак.

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 07 юни 2010 12:57

Въздух по налягане са всички
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
IORGOS PAPADOPULIS
Контакти:

Мнениеот IORGOS PAPADOPULIS » 07 юни 2010 13:09

Балтанов???
Наше момче е обаче за толкова години в Левски да е направил мач в който да се запомни.Някога да е бил "най-добрия на терена",да е направил "нещичко" да кажеш че това момче ще е гръбнака на Левски.На колко години ще стане и все ще е млада надежда

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 07 юни 2010 13:17

Няма как да е иначе след като некадърни тренери, държат младите момчета по пейките, а там никой не се развива. Кокала опита малко да наложи някой и му биха/хме шута веднага.

Заглавията за следващите дни:

- Левски се размина с Иво Иванов, отива да помага на Брестнки в атаката на А група
- Левски се размина с Дембеле, искал много пари, а и е черен
- Ясен Петров каза: - Имаме отличен отбор. Целта е титлата и влизане в групите на Лига Европа
- Месец юли - оказва се, че Левски е похарчил за пореден път 0 лева за селекция
- 22 юли отборът на Тобол Костенай с бюджет 5 млн евро е отстранил "сензационно" Левски във Втория кръг на ЛЕ. Това всъщност не е ли най-нормалното нещо на света?

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Мнениеот bono » 07 юни 2010 13:24

Това вече стана най-нормалното нещо на света - благодарение на тая мазна гадна тъпа свиня Бай Ганьо - Унищожителя на ФК Левски София :idea: :twisted:

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 07 юни 2010 13:48

Не е болка за умиране, че няма да облече синият екип.
Имаме си Лъчо на този пост.
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 07 юни 2010 14:23

Не се размина, а ТИМ не го пускат в Левски, защото се бяха разбрали да дадете Мариян Огнянов в замяна, но вие сте искали само да бъде преотсъпен и така отива в Астра
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

penkov87
Контакти:

Мнениеот penkov87 » 07 юни 2010 15:38

писна ми вче никва селекция няма да направим

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 07 юни 2010 18:29

penkov87 написа:писна ми вче никва селекция няма да направим

Не се притеснявайте!Всичко е медиен шум,а селекцията се прави тихомълком.Никой няма да разбере какви играчи ще вземете,докато не дойде 09.06.,а може и след това да не разберете.Гледам от страни какво става в Левски и не мога да разбера само едно едничко нещо.Защо когато човек има кокошка снасяща златни яйца и тегли ножа и си взема насреща една обикновена такава,снасяща само лайна.Ще ме извинявате за думата,но аз така я виждам тази работа.Предполагам голяма част от пишещите тук,се занимават с частен бизнес.Някой от вас,би ли изгонил от фирмата си човека носещ му най голяма печалба?Или да изгони от магазина си най добре плащащшят клиент,с мотива че му е неприятен?За мен е добре че Левски са зле с този палячо,но за футбола в БГ не е добре.Същото важи и за ЦСКА.По добре щеше да е,да е пак изравнено първенството,но със силни водещи отбори.А СЕГА-ИНТЕРЕСНО,НО СЛАБО.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Мнениеот bono » 07 юни 2010 20:52

Благодаря ти Весо,
дано думи ти бъдат прочетени ония слепци с очи, които като последните тутурутки по улиците защитават Месията, бащицата и тем подобни епитети, залепени оня задник с мустак. Хората отстрани виждат най-добре нещата, ама за съжаление глупаците никога няма да свършат :idea:

Върни се в “Левски”