Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
antonzzzz

Re: Бареков: Корпоративна търговска банка е спасението на Ботев

Мнениеот antonzzzz » 06 юни 2010 20:21

fitmen написа:Начетох се на глупости-сдружението и КТБ-Да тази банка наистина преговаря за закупуването на Ботев но преговаря с Д.Х. за закупуването на неговото АД.Не случайно Бареков призова Христолов за смирение т.е. да приеме условието им и да си живее живота.Не случайно Бареков нерече хората от сдружението мишки които скоро ще се наиграят.Сега разбрахте ли за какво наиграване става въпрос.Ако КТБ вземе АД то ще се обявят високи цели и много от феновете ще застанат зад тях,а както добре си спомняте Славчо каза че ще даде стадиона на отборът зад които стоят феновете.Това е едно от изискванията на БФС-отборът да има стадион.Второто изискване е осигурен бюджет-КТБ ще го осигури.И третото изисквание е отборът да има ДЮШ-да не забравяме че АД то има все още ДЮШ.И с така начертаният план ще си започнат безпроблемно от В група

И аз се начетох на глупости в това мнение...

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 06 юни 2010 20:28

fitmen написа:Начетох се на глупости-сдружението и КТБ-Да тази банка наистина преговаря за закупуването на Ботев но преговаря с Д.Х. за закупуването на неговото АД.Не случайно Бареков призова Христолов за смирение т.е. да приеме условието им и да си живее живота.Не случайно Бареков нерече хората от сдружението мишки които скоро ще се наиграят.Сега разбрахте ли за какво наиграване става въпрос.Ако КТБ вземе АД то ще се обявят високи цели и много от феновете ще застанат зад тях,а както добре си спомняте Славчо каза че ще даде стадиона на отборът зад които стоят феновете.Това е едно от изискванията на БФС-отборът да има стадион.Второто изискване е осигурен бюджет-КТБ ще го осигури.И третото изисквание е отборът да има ДЮШ-да не забравяме че АД то има все още ДЮШ.И с така начертаният план ще си започнат безпроблемно от В група

Барек , ти ли си ве майна ?

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 06 юни 2010 20:52

Все по усилено се говори, че КТБ са на път да станат спонсори на Сдружението не заради Бареков. При това хора от самия УС го казват, че банката е с нас в която и дивизия да сме.

За мен това са окуражителни новини. Ако е само като спонсор, най-вероятно ще проучват терена за периода на спонсорството - струва ли си, не си ли струва, могат ли ръководителите и играчите на отбора да прогресират и най-вероятно ако останат доволни, тогава официално ще подходят към акции в едно бъдещо АД.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
fungus
Контакти:

Мнениеот fungus » 06 юни 2010 22:31

айде да не приказвате глупости и да всявате смут?!

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 06 юни 2010 22:59

fungus написа:

айде да не приказвате глупости и да всявате смут?!

Аз не мога да повярвам каква е тази мания да се унищожи отборът и идеята Ботев. Нещата излизат извън нормалните граници, практически целия футболен апарат е впрегнат с идеята "Да унищожим Ботев". Една кофа лайна и помия се изсипаха по нас, 11 години никой не си мръдна пръста, онзи ден БФС погази смисълът, поради който съществува като институция "за развиване на футбола", показвайки че 14 000 подписа, осигурен бюджет, стадион и ДЮШ са нищо пред едно фалирало АД, без играчи, без стадион, без нищо зад себе си... Сума хора се стараят да ни обяснят как "Той умря", как всичко било вече свършило, разиграват се разни схеми и схемички, наливат се слухове и глупости...

Вярно сме им бъркали в джигера на тези, които сега са намерили своя шанс за отмъщение. Ако наистина стане "хватката" с КТБ, то тогава Видовден ще дойде. И някои хора ще страдат много заради това, което сега си мислят, че ни причиняват.

Вече е повече от видно, че след като не приехме офертата на Перушан за Георгиев бяхме, според него и БФС, "наказани". Но, запомнете думата ми, рано или късно Киряк Стефчо с изкуствената коса ще си го отнесе.

Не се гаси туй, що не гасне.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 06 юни 2010 23:44

Шврнц Тпрунков написа:Аз не мога да повярвам каква е тази мания да се унищожи отборът и идеята Ботев. Нещата излизат извън нормалните граници, практически целия футболен апарат е впрегнат с идеята "Да унищожим Ботев". Една кофа лайна и помия се изсипаха по нас, 11 години никой не си мръдна пръста, онзи ден БФС погази смисълът, поради който съществува като институция "за развиване на футбола", показвайки че 14 000 подписа, осигурен бюджет, стадион и ДЮШ са нищо пред едно фалирало АД, без играчи, без стадион, без нищо зад себе си... Сума хора се стараят да ни обяснят как "Той умря", как всичко било вече свършило, разиграват се разни схеми и схемички, наливат се слухове и глупости...

Вярно сме им бъркали в джигера на тези, които сега са намерили своя шанс за отмъщение. Ако наистина стане "хватката" с КТБ, то тогава Видовден ще дойде. И някои хора ще страдат много заради това, което сега си мислят, че ни причиняват.

Вече е повече от видно, че след като не приехме офертата на Перушан за Георгиев бяхме, според него и БФС, "наказани". Но, запомнете думата ми, рано или късно Киряк Стефчо с изкуствената коса ще си го отнесе.

Ехоо, ботевисти, четете редовно и внимателно мненията на този човек! Всичко което казва, на практика се случва! Олигарсите във футбола ги е страх, че и други ще ни последват и се мъчат да ни стъпчат! Не трябва да се поддаваме. Заедно сме силни. Ние сме Ботев Пд и такива ще останем завинаги!
КАНАРИ НАПРЕД!

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Re: Окончателно: Ботев започва на чисто от "В" група,без ДХ-С

Мнениеот Abbiati » 07 юни 2010 10:20

Нека има веселба!!! На мен вчера един фен на отбора от Лаута ми обясни, че щял да се картотекира в един определен селски тим от Б окръжна, за да играел срещу Ботев... :) :) :) Сърце юнашко не трае....
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Re: Окончателно: Ботев започва на чисто от "В" група,без ДХ-С

Мнениеот ilian12 » 07 юни 2010 10:37

Abbiati написа:Нека има веселба!!! На мен вчера един фен на отбора от Лаута ми обясни, че щял да се картотекира в един определен селски тим от Б окръжна, за да играел срещу Ботев... :) :) :) Сърце юнашко не трае....

Всеки търси да се докосне до непреходността и неоспоримите качества по своему. Някой се натискат за автографи, други купуват вещи на известни личности/групи/отбори, трети искат да се срещат (играят) с тях. ;)
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
fungus
Контакти:

Мнениеот fungus » 07 юни 2010 11:52

Дразни ме,че се представят несъществуващи неща като ФАКТИ или като теории какво е/ще бъде положението като така действат срещу клуба! Дразни ме, че това се прави и от Ботевисти!Дразни ме, че критики се изказват от хора, на които лицата не са им се видяли за 11 години в борбата срещу селския! Дразни ме, че същите тези НЯМАТ никаква идея как да се постигнат целите, но критикуват пробващите се!

За завистливите изчадия от други отбори не искам да говоря. Те си остават нещастници.

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 07 юни 2010 12:01

Шврнц Тпрунков написа:Аз не мога да повярвам каква е тази мания да се унищожи отборът и идеята Ботев. Нещата излизат извън нормалните граници, практически целия футболен апарат е впрегнат с идеята "Да унищожим Ботев". Една кофа лайна и помия се изсипаха по нас, 11 години никой не си мръдна пръста, онзи ден БФС погази смисълът, поради който съществува като институция "за развиване на футбола", показвайки че 14 000 подписа, осигурен бюджет, стадион и ДЮШ са нищо пред едно фалирало АД, без играчи, без стадион, без нищо зад себе си... Сума хора се стараят да ни обяснят как "Той умря", как всичко било вече свършило, разиграват се разни схеми и схемички, наливат се слухове и глупости...

Много добре е казано всичко това.

Върни се в “Архив”