БФС извади „Волов“ от „Б“ група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ivanov_
Контакти:

Re: БФС извади „Волов“ от „Б“ група

Мнениеот ivanov_ » 06 юни 2010 20:46

Любимец 2007 (Любимец)
:mrgreen: :geek: :roll: :lol: :lol:

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 06 юни 2010 21:00

По интересното е как точно решиха от 16 отбора да ги направят 12 и то и в двете Б групи ?!?

Ами ако в едната група всички отбори успеят да си оправят бакиите - какво правим, или корумпираното БФС си знае, че който от 32-та отбора да хване от Б група и може да го изхвърли /все е сгафил нещо/ и сега просто си избира кой да изхвърли!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 06 юни 2010 21:12

ivanov_ написа:Любимец 2007 (Любимец)
:mrgreen: :geek: :roll: :lol: :lol:

Равда 1954 (Равда); Брестник 1948 (Пловдив)............... Абсурдни и смешни имена, на още по-измислени отбори!!! След 10 години ще са като Галата и Лесичери.

urkoto

Мнениеот urkoto » 06 юни 2010 21:41

Съсипаха спорта в Шумен, до просешка тояга ни докараха футбола, дееба майка му колко ме е яд само. А какъв отбор бяхме! Полуфинал играхме с Черно море за купата, преди това с Литекс (а там как ни закла съдията не е истина!), с ЦСКА играхме... дано са доволни Перуци и цялата му шайка. Нищо. Нека няма футбол по провинцията, да видим "грандовете" откъде точно ще си докарват футболисти.

П.С. Яд ме е не за друго, а щото БФС пак действат на системата "наши-ваши". Всички са равни, ама едни са по-равни от други.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 06 юни 2010 22:33

urkoto написа:Съсипаха спорта в Шумен, до просешка тояга ни докараха футбола, дееба майка му колко ме е яд само. А какъв отбор бяхме! Полуфинал играхме с Черно море за купата, преди това с Литекс (а там как ни закла съдията не е истина!), с ЦСКА играхме... дано са доволни Перуци и цялата му шайка. Нищо. Нека няма футбол по провинцията, да видим "грандовете" откъде точно ще си докарват футболисти.

П.С. Яд ме е не за друго, а щото БФС пак действат на системата "наши-ваши". Всички са равни, ама едни са по-равни от други.

Помня всички мачове тия мачове с ЦСКА времето беше на кантар да завали ама стадиона беше пълен с Литекс беше сряда и пак имаше адски много хора а с Черно Море стадиона се пукаше по шевовете а сега ще правим дерби с Рапид(Ченгел) срам ме е вече честно.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 06 юни 2010 23:18

От коя група ще започнете?Съмнява ме,че просто ще ви смъкнат във "В"...

П.с:Ако дойдете в окръжната,догодина ще се срещнем :twisted: хахаххаах :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

urkoto

Мнениеот urkoto » 07 юни 2010 00:19

Mи то за мен огромна вина има и бизнеса в Шумен. Не знам, обаче не е сериозно отбор с традиции, че и при това на сърцето на шуменци (помня как сме бягали часове само и само да гледаме мачове) да вегетира толкова години... то това нашето не е от вчера и от днеска.
А иначе какво ще стане с школата, някой има ли идея?
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 07 юни 2010 01:06

Много гадна новина-отборът от родният ми град се оказа поредния "изгърмял бушон" за да могат ония мафиоти от БФС да покажат колко са велики и как правят "реформи" във футбола :evil: :evil: Абсолютни смешници....

Потребителски аватар
NiKsAnA_ss
Контакти:

Мнениеот NiKsAnA_ss » 09 юни 2010 17:05

Neron написа:
Kerer написа:Вече е ясен съставът на Източната "Б" група за сезон 2010/2011. Дивизията ще се състои от 12 отбора, като Ботев Пд, Спартак Вн, Панайот Волов (Шумен) и Свиленград 1921 остават извън състава на групата поради административни причини. Новаците са Доростол (Силистра) и Равда 1954 (Равда). Ето списък на участващите отбори

Дунав (Русе)

Несебър (Несебър)

Спартак (Пловдив)

Доростол 2003 (Силистра)

Черноморец (Балчик)

Светкавица (Търговище)

Любимец 2007 (Любимец)

Черноморец (Поморие)

Равда 1954 (Равда)

Брестник 1948 (Пловдив)

Миньор (Раднево)

Добруджа 1919 (Добрич)

В "А" група директно влиза първият в класирането. Вторият играе бараж с втория в Западната "Б" група, а победителят от този бараж се изправя срещу 14-я в "А" група за последната квота в елитната група.

Источника е Сайта на Дунав Русе

Групата трябва се прекръсти на Източна селска група.Всичко с изключение на Дунав и Добрич е ....Нека се радват БФС на отборчета като Равда,Любимец и всички останали.

Не обиждай отбори като Спартак Пловдив и Светкавица , останалите съм съгласен...[/quote]
Да мислех да ви напиша и вас ама джумайци не са кой знае колко добре.[/quote]
Искам да Ви кажа, че Доростол напълно заслужено влезе в Б група, това бе отбор, който бе ощетен поне в 3 4 мача- НАРОЧНО, но пак успяха :) ;)
Изображение

Neftochimic1892 написа:
storm написа:
storm написа:Града в който е изобретен шоколада..?

Швейцария :?:

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Мнениеот Blue_AvalanchE » 09 юни 2010 21:43

Жалко за Волов, все бяха на дъното, но се спасяваха мъжки. Дано дойде добър спонсор и да могат да се завърнат при професионалистите. ;)
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

Върни се в “Футбол - България”