България с 4 тима в Европа и догодина, заради Черно море

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

MORSKI
Контакти:

Re: България с 4 тима в Европа и догодина, заради Черно море

Мнениеот MORSKI » 09 яну 2009 01:05

Не знам колко знаеш дали съм запознат с футбола ви, не знам и защо си мислиш че казвам, че ние играем красив футбол, като това не е така и съм го заявявал в не една тема за отбора ми. Ти си май некомпетентен, защото при първата дузпа, ако съдията беше дал и червен картон на защитника ви за играта с ръка пред вратата, мачът свършваше още тогава. Втората дузпа наистина е измислена, което е безспорен факт и аз не го отричам. Не знам дали си толкова голям фен на Черно море и си бил в София на мачовете ви на Националния стадион, но аз като фен на футбола бях и ти казвам, че не само дърти викаха оставка, а имаше и доста младежи на по 20 години, които го псуваха, така че не пиши за нещо където не знаеш. А за купуване на титли и други такива фишеци няма и смисъл да говориш, защото отдавна вашето отборче отнася по 3-4 гола на Герена. А иначе във Варна всичко ще си проличи на терена и да няма след толкова закани отново насрани еклери. Гонзо обича да вкарва в дербитата на България ;) [/quote]

Да бях,,изонщо не ми говори за освирквания,пак ти казвам вашият Велев го прАвите на нищо и той вас.
Колето се беше помсилил за много велик и се подиграваше с доверието на феновете,а мача с андорците беше върха,та като не познавате ситуацията около отбора ,не коментирайте.
Гледайте си вашите проблеми с Велев,че след това наркоамнчета много съм се смял :D
За мача с вас:
Еми той червен картон така и така получи,мача нямаше да отиде в друго русло,ами ако не беше тази 2 дузпа,при 1:0 на полувремето имахем шанс поне за х :!: Вие също не играхте никакъв футбол в този мач,общо взето мача беше слаб и от двете страни.
На герена,винаги ви се е помагало,както и във Варна,само,че във Варна последните години се спъвате яко ;)
Знам,че мразите темата за купуването на тилтите,защото не ви отърва,обаче е ФАКТ,И ИСКАТЕ ИЛИ НЕ,АМА ПОНЕ ПОЛОВИНАТА ВИ ТИТЛИ СА ИЛИ ПОРЪЧКА НА ПАРТИЯТА,ИЛИ КУПЕНИ ;) Цска,обаче наистина водят по този показател,обаче това,ако ви успокоява вас говеда.........
Изобщо българският футбол страда,от това,че когато се появи силен отбор,извън софийските вие се опитвате да го съсипете(Бфс се опитва,пак ФАКТ)

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 09 яну 2009 11:15

MORSKI написа:Не знам колко знаеш дали съм запознат с футбола ви, не знам и защо си мислиш че казвам, че ние играем красив футбол, като това не е така и съм го заявявал в не една тема за отбора ми. Ти си май некомпетентен, защото при първата дузпа, ако съдията беше дал и червен картон на защитника ви за играта с ръка пред вратата, мачът свършваше още тогава. Втората дузпа наистина е измислена, което е безспорен факт и аз не го отричам. Не знам дали си толкова голям фен на Черно море и си бил в София на мачовете ви на Националния стадион, но аз като фен на футбола бях и ти казвам, че не само дърти викаха оставка, а имаше и доста младежи на по 20 години, които го псуваха, така че не пиши за нещо където не знаеш. А за купуване на титли и други такива фишеци няма и смисъл да говориш, защото отдавна вашето отборче отнася по 3-4 гола на Герена. А иначе във Варна всичко ще си проличи на терена и да няма след толкова закани отново насрани еклери. Гонзо обича да вкарва в дербитата на България ;)

Да бях,,изонщо не ми говори за освирквания,пак ти казвам вашият Велев го прАвите на нищо и той вас.
Колето се беше помсилил за много велик и се подиграваше с доверието на феновете,а мача с андорците беше върха,та като не познавате ситуацията около отбора ,не коментирайте.
Гледайте си вашите проблеми с Велев,че след това наркоамнчета много съм се смял :D
За мача с вас:
Еми той червен картон така и така получи,мача нямаше да отиде в друго русло,ами ако не беше тази 2 дузпа,при 1:0 на полувремето имахем шанс поне за х :!: Вие също не играхте никакъв футбол в този мач,общо взето мача беше слаб и от двете страни.
На герена,винаги ви се е помагало,както и във Варна,само,че във Варна последните години се спъвате яко ;)
Знам,че мразите темата за купуването на тилтите,защото не ви отърва,обаче е ФАКТ,И ИСКАТЕ ИЛИ НЕ,АМА ПОНЕ ПОЛОВИНАТА ВИ ТИТЛИ СА ИЛИ ПОРЪЧКА НА ПАРТИЯТА,ИЛИ КУПЕНИ ;) Цска,обаче наистина водят по този показател,обаче това,ако ви успокоява вас говеда.........
Изобщо българският футбол страда,от това,че когато се появи силен отбор,извън софийските вие се опитвате да го съсипете(Бфс се опитва,пак ФАКТ)[/quote]

БФС се опитва да съсипва отборите от провинцията :lol: , но подписа многомилионен договор с Ринг и ТВ2, от което всички ще са доволни и най-вече по-малките отбори и такива отбори като вашия, на който ще се дават повече мачове, което ще ви носи и допълнително пари.
Това наслагване за някаква равнопоставеност между Левски и ЦСКА преди 1989 година е напълно безпочвена и може да бъде казана от човек, който не разбира от футбол или е прекалено заслепен от омразата си към София. НИКОГА И ПО НИКАКЪВ НАЧИН ЛЕВСКИ И ЦСКА НЕ СА БИЛИ ЕДНАКВО ПОДДЪРЖАНИ ОТ ПАРТИЯТА, НЕЩО ЗА КОЕТО НАМЕКВАШ ТИ.
НОРМАЛНО Е И НАШИЯ ОТБОР ДА СТАВА ШАМПИОН СЛЕД КАТО ИМА НАЙ-МНОГОБРОЙНАТА ПУБЛИКА ПРЕЗ ТЕЗИ ГОДИНИ, А НАЙ-МАЛКОТО ЧЕРНО МОРЕ И ФЕНОВЕТЕ МОГАТ ДА ИЗРАЗЯВАТ ПРЕТЕНЦИИ ЗА ТИТЛИ. ВИЖ НА БОТЕВ ПЛОВДИВ ФЕНОВЕТЕ МОГАТ ДА ГО НАПРАВЯТ ТОВА, НО ЗА ВАС Е МАЛКО СМЕШНО.
"Мразим темите за купуването на титли" :lol: Не я мразя, защото тази тема е толкова глупава, че просто не знам какво може да коментираме. Нека обаче да припомним кои отбори купиха титлите си, през 1997/1998 и 1998/1999, в които отбора прави 14 победи и само един равен през втория полусезон, и най-купената титла на Локо Пловдив, когато въпреки всичко отнасят 3:0 на Герена. Да не забравим и титлата на Славия малко по-рано, така че помисли си кои са купените титли на Левски и не беше ли нашия отбор тогава ощетения? Или сме купили първенствата, в които ставахме безапелационно шампиони?
"На Герена винаги ви помагат" -поредното клише. Съгласен съм, че е имало моменти в които са били свирени доста смешни работи, но да кажеш ВИНАГИ е малко преувеличено. Да не говорим, че с/у Черно море никога не е имало каквато и да е помощ отстрана на съдиите. А почти винаги се затваряте и падне ли първия гол следва разгромна победа с 3 или 4 на 0.
Равен последния мач не можехте да измъкнете никога, след като получихте първия гол не минавахте центъра, та камо ли да вкарате гол.
За Велев моето мнение е, че не става за треньор на Левски и го изразявам не един път, защото аз не се заблуждавам като феновете на Черно море от няколкото победи, които направи. Сега сте обзети от моментна еуфория и обещания за титла и други глупости, а реалността ще лъсне втория полусезон и тогава пак ще се чуем. Но да няма накрая пак БФС е виновно за всичко, защото трябва да сте по-малко ентусиазирани.
NON MOLLARE MAI

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 09 яну 2009 15:35

БФС се опитва да съсипва отборите от провинцията :lol: , но подписа многомилионен договор с Ринг и ТВ2, от което всички ще са доволни и най-вече по-малките отбори и такива отбори като вашия, на който ще се дават повече мачове, което ще ви носи и допълнително пари.
Това наслагване за някаква равнопоставеност между Левски и ЦСКА преди 1989 година е напълно безпочвена и може да бъде казана от човек, който не разбира от футбол или е прекалено заслепен от омразата си към София. НИКОГА И ПО НИКАКЪВ НАЧИН ЛЕВСКИ И ЦСКА НЕ СА БИЛИ ЕДНАКВО ПОДДЪРЖАНИ ОТ ПАРТИЯТА, НЕЩО ЗА КОЕТО НАМЕКВАШ ТИ.
НОРМАЛНО Е И НАШИЯ ОТБОР ДА СТАВА ШАМПИОН СЛЕД КАТО ИМА НАЙ-МНОГОБРОЙНАТА ПУБЛИКА ПРЕЗ ТЕЗИ ГОДИНИ, А НАЙ-МАЛКОТО ЧЕРНО МОРЕ И ФЕНОВЕТЕ МОГАТ ДА ИЗРАЗЯВАТ ПРЕТЕНЦИИ ЗА ТИТЛИ. ВИЖ НА БОТЕВ ПЛОВДИВ ФЕНОВЕТЕ МОГАТ ДА ГО НАПРАВЯТ ТОВА, НО ЗА ВАС Е МАЛКО СМЕШНО.
"Мразим темите за купуването на титли" :lol: Не я мразя, защото тази тема е толкова глупава, че просто не знам какво може да коментираме. Нека обаче да припомним кои отбори купиха титлите си, през 1997/1998 и 1998/1999, в които отбора прави 14 победи и само един равен през втория полусезон, и най-купената титла на Локо Пловдив, когато въпреки всичко отнасят 3:0 на Герена. Да не забравим и титлата на Славия малко по-рано, така че помисли си кои са купените титли на Левски и не беше ли нашия отбор тогава ощетения? Или сме купили първенствата, в които ставахме безапелационно шампиони?
"На Герена винаги ви помагат" -поредното клише. Съгласен съм, че е имало моменти в които са били свирени доста смешни работи, но да кажеш ВИНАГИ е малко преувеличено. Да не говорим, че с/у Черно море никога не е имало каквато и да е помощ отстрана на съдиите. А почти винаги се затваряте и падне ли първия гол следва разгромна победа с 3 или 4 на 0.
Равен последния мач не можехте да измъкнете никога, след като получихте първия гол не минавахте центъра, та камо ли да вкарате гол.
За Велев моето мнение е, че не става за треньор на Левски и го изразявам не един път, защото аз не се заблуждавам като феновете на Черно море от няколкото победи, които направи. Сега сте обзети от моментна еуфория и обещания за титла и други глупости, а реалността ще лъсне втория полусезон и тогава пак ще се чуем. Но да няма накрая пак БФС е виновно за всичко, защото трябва да сте по-малко ентусиазирани.
[/quote]

Първо,не се опитвай да замажиш положението с този договор на Бфс,вие пак ще намажете най-много.
Ти никога няма да си признаеш,че ви се е помагало и ви се помага не с футболни средства,остана и да го признаеш,да ама цяла България го вижда,как само вие не го виждате........
КАКТО ти казах,Цска има повече ПОДАРЕНИ титли,ама вие след 89 водите по КУПЕНИ,УРДЕНИ титли,гарантирам ти,и само не ми казвай,че отборите от София не са били толерирани по времето на комузима!!!!!Бяхте и вие и Цска,колкото и да не искаш да го признаеш,не ви се е помагало срещу нас ли,я си спомни 2 те дузпи дето Пифа ги спаси,за онова 0:0,не помня кой съдяи точно беше,но той беше поредния,дето идва да свири за вас,докато не биете,е тогава пак не успяхте да ни биете,и това не е прецедент,Вие на Тича,да не би да не се затваряте бе,никакъв футбол не играете,ритане,и малко красиви отигравания,и най-вече ненужда помощ от страна на съдията.
Е как няма да ви мрази цяла България :!: :!: :!: И на Герена,няма как да играем иначе при положение,че съдиите свирят 75:25 във ваша позла,и ако случайно не успеете чисто футболно да ни надиграете всячески се опитват да ви дадат дузпа,я нещо друго.
Така,че то когато и двата отбора този сезон играха в турнирите се видя,кой е по-стойностен,ние накарахме за нас да се говори,да ни хвалят в Германия,накарахме треньора на ексшампиона на Германия,да трепери за поста си и бяхме на 8 минути от чудото,неоспорим факт,това отбор който не е силен и няма дух,няма как да го направи.
Вие и сами си знаете,какво направихте,няма смсиъсл да се заяждам,напомняйки ви мачовете ви ;)
Хич,не са момнети еуфорията,и обстановката в отбора.Ти изобщо,ама изобщо не си наясно със ситуцията около нашият отбор,явно,поне недей да говориш глупости.
Първо този отбор се гради вече 2,3 години,не е е от вчера,доказа се 2 финала за купата,мачовете срещу Сампдория,5 място в първеснтвото,да не изброявам още.
Така,че искате или не чисто футболно сме много,ама много по-добре от вас,но спокойно титлата няма кой да ви я отнеме,радвайте се,и благодарете на перуката :!:

Потребителски аватар
Greenway

Мнениеот Greenway » 09 яну 2009 15:45

Млъквайте ПАЛЯЦИ подуянски!ЕВРОКЛАСАЦИЯТА постави ЧЕРНО МОРЕ с цели 139 места пред КЕНЕФСКИ и пак мучите като телета за пресен райграс.Това е истината,ето я класацията,черно на бяло!Точките също са черно на бяло.Нагли миризливи телета сте,но истината не можете да отречете,щом се свежда от Европа.Там където станахте за посмешище...отново....вечния ЕВРОИДИОТ - ФК КЕНЕФСКИ,жалкия ОБОР с капитан ГРОЗНЬО,дето е известен по Европа само с едно нещо - С ТОВА,ЧЕ Е 139 МЕСТА ЗАД БЪЛГАРСКИЯ ФЛАГМАН В ЕВРОПА - ЧЕРНО МОРЕ!
Изображение

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 09 яну 2009 19:17

MORSKI написа:..........

Първо,не се опитвай да замажиш положението с този договор на Бфс,вие пак ще намажете най-много.
Ти никога няма да си признаеш,че ви се е помагало и ви се помага не с футболни средства,остана и да го признаеш,да ама цяла България го вижда,как само вие не го виждате........
КАКТО ти казах,Цска има повече ПОДАРЕНИ титли,ама вие след 89 водите по КУПЕНИ,УРДЕНИ титли,гарантирам ти,и само не ми казвай,че отборите от София не са били толерирани по времето на комузима!!!!!Бяхте и вие и Цска,колкото и да не искаш да го признаеш,не ви се е помагало срещу нас ли,я си спомни 2 те дузпи дето Пифа ги спаси,за онова 0:0,не помня кой съдяи точно беше,но той беше поредния,дето идва да свири за вас,докато не биете,е тогава пак не успяхте да ни биете,и това не е прецедент,Вие на Тича,да не би да не се затваряте бе,никакъв футбол не играете,ритане,и малко красиви отигравания,и най-вече ненужда помощ от страна на съдията.
Е как няма да ви мрази цяла България :!: :!: :!: И на Герена,няма как да играем иначе при положение,че съдиите свирят 75:25 във ваша позла,и ако случайно не успеете чисто футболно да ни надиграете всячески се опитват да ви дадат дузпа,я нещо друго.
Така,че то когато и двата отбора този сезон играха в турнирите се видя,кой е по-стойностен,ние накарахме за нас да се говори,да ни хвалят в Германия,накарахме треньора на ексшампиона на Германия,да трепери за поста си и бяхме на 8 минути от чудото,неоспорим факт,това отбор който не е силен и няма дух,няма как да го направи.
Вие и сами си знаете,какво направихте,няма смсиъсл да се заяждам,напомняйки ви мачовете ви ;)
Хич,не са момнети еуфорията,и обстановката в отбора.Ти изобщо,ама изобщо не си наясно със ситуцията около нашият отбор,явно,поне недей да говориш глупости.
Първо този отбор се гради вече 2,3 години,не е е от вчера,доказа се 2 финала за купата,мачовете срещу Сампдория,5 място в първеснтвото,да не изброявам още.
Така,че искате или не чисто футболно сме много,ама много по-добре от вас,но спокойно титлата няма кой да ви я отнеме,радвайте се,и благодарете на перуката :!:[/quote]

Кой ще ни помага по времето на комунизма бе, партията-майка ли, създателите на ЦСКА ли ще ни помагат ? Обединението със Спартак София е направено, за да може такива заслепени като теб после да си казват, ето виждате ли и двата отбора са толерирани от партията, едните са отбор на военните, а другите на милицията, но Левски и феновете му никога няма да имаме нищо общо с комунистите или социалистите, каквито ще да са били, ВИНАГИ ЩЕ ИМАМЕ ДЕСНИ ВЪЗГЛЕДИ И ЩЕ ГИ ОТСТОЯВАМЕ, КАКТО Е ПРАВЕНО ТОВА НЕ ЕДИН ПЪТ ПРЕДИ 1989 ГОДИНА. Затова се страхуваха комунистите и правиха обединения и сменяха постоянно името на отбора ми, един факт с който мисля че си запознат.

В София имах предвид, че съдията никога не е ощетявал Черно море, единствено измислената дузпа от последния мач, а за тези две дузпи отпреди няколко години и ако това е всичко, за което може да се оплакваш от съдията на мачовете м/у двата отбора е просто смешно да имаш нещо против него, да не говорим и за БФС, което е още по-смешно.

В София ни свират 75:25 :lol: :lol: Как го прецени това, като повечето отбори изобщо не играят футбол като дойдат, даже и не се опитват, цял мач лежат по терена, бавят и симулират, само и само да се докопат до 0:0 или да паднат с по-малко, в това число включвам и вашия отбор, защото колкото пъти сте били на Герена с по-малко от 3 гола не сте си тръгвали през последните 5-6 години.
На който и стадион в България да играем, никога не сме се затваряли, никъде и щом казваш обратното значи не разбираш нищо от футбол. Кога си видял и на Тича, на който и да е стадион Левски да се окопае с 10 човека отзад и един плахо да преминава на 15 минути центъра, ако ми кажеш един такъв мач през последните 15 години няма да влизам повече в този форум.
Иначе едно голямо браво на Черно море за представянето тази година в УЕФА, май ме разбрахте пгрешно всички привърженици на Черно море, защото аз не искам да омаловажавам постигнатото, но ми стана тъпо, че се казва в статията Черно море с основна заслуга за 17 място, като основната заслуга за да сме на това място е на нашия отбор, който въпреки последните издънки тази и миналата година има клубен коефициент 2 пъти по-голям от този на Литекс и ЦСКА и 5 пъти по-голям от вашия.
NON MOLLARE MAI

aaaaz-ve
Контакти:

Мнениеот aaaaz-ve » 09 яну 2009 20:50

ти не си разбрал нищо, в статията се казва, че без точките основно спечелени от Черно море щяхме да сме на 18 или 19 място в световната ранглиста за 08 и с 3 представителя в евротурнирите, как да ти го обясня по-ясно никой не омаловажаеа постинганото от преди години 17 място на базата на точките на левски, цска и литекс, просто се казва кой запаси 17-та позиция през тази година, догодина ако всичките отбори се представят добре в Европа може и по-предно място
БЕЗБРОЙ СЪДБИ, БЕЗБРОЙ МЕЧТИ - В ЕДНО ЗА СЪРЦЕ ЗА ЧЕРНО МОРЕ
Изображение
''Ти не избираш любимия футболен отбор ,а той теб избира''

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 09 яну 2009 22:21

Ти и да му обясниш,той няма да схване.
Н се изчерпва с озни мач 0:0,мога да ти дам още примери:
1/8 фИнАЛА ЗА КУПАТА ПРЕДИ 2 ГОДИНИ И ПОЛОВИНА НА тИЧА,ПАК ЯКО ПОДПИРАНЕ.
По времето на комузима,не един или два мача се свири за вас,това са ми го казвлаи не един или двама човека.
Искаш да ти кажа мач в който се затвОрихте ли,еми последния нА Тича,когато ни бихте с един нещастен рикошет,еми по с-Смешна победа,няма!!!!! аКО ОТРЕЧЕШ,ЗНАЧИ НЕ РАЗБИРАШ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!!Вие цял мач нищо,кажи речи смилено не направихте и,ако не беше този риокшет посмъртно нямаше да ни биете.
Това не е идентичен случай на Тича,когатО идвате и не можете да напарвите нещо кой знае какво.
Бфс си е синьо,няма какво да отричаш,нас ни ощетяват с повод и без ;)
Но както и да е,браво за озни 1'4 финал,ама как да ти обясня,че за последните 5 години,това ви беше......Ние имаме малък коефицент,защото сме дебютанти :D Няма как да го сравниш с вашия,вие всяка година заслужено или не сте в евротурнирите .Нямам нищо против да участвате,ама да не срамите страната ни,защото напоследък ви знаят като единственият българкси отбор калсирал се за лигата,обаче осрал се тотално в нея(1-17)Срама,няма как да бъде изтрит ;) Ако играете добре,и поне не отпадате от някакви пълни анонимници ще е добре.
Както и да е фактите сами говорят ние сме с най-предно класиране и това е ;)
Дано тази година се представим добре,и ние и вие и друготе участници ;)

Върни се в “Футбол - България”