Мнениета ви за мен???

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

karaibrahim

Re: Мнениета ви за мен???

Мнениеот karaibrahim » 09 яну 2009 13:55

Fidel Castro написа:Мисля че оставям добри впечатления???

ЖЕСТОК СИ,ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА ДЪЛБАЕШ РАНАТА В СЪРЦЕТО НА СВЕТОВНИЯ ИМПЕРИАЛИЗЪМ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 09 яну 2009 14:11

castro,4erven bokluk,pojelavam ti da jivee6 kato kubincite,da nqma6 pravo na ni6to!da vleze6 v lager kato v belene!ne ti otiva na godinite da si komunist :twisted:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Fidel Castro
Контакти:

Мнениеот Fidel Castro » 09 яну 2009 14:14

acmilan написа:castro,4erven bokluk,pojelavam ti da jivee6 kato kubincite,da nqma6 pravo na ni6to!da vleze6 v lager kato v belene!ne ti otiva na godinite da si komunist :twisted:

PO SKORO SAM KONSUMOLEC :D .TI PONE SI INTELIGENTNO MOM4E NE VIJDA6 LI 4E SI PRAVQ TA6AK S POVE4ETO.PROSTO IM GLEDAM SIIRA :D

zieg
Контакти:

Мнениеот zieg » 09 яну 2009 14:20

Пич, нямам мнение що за човек си, но не си мисли че 16- години е "преклонна възраст",второ- живеем в свободно / анархистична държава и си бъди какъвто си искаш. стига да не е законово или конституционно забранено,НО поне едно знам: като за 16-годишен имаш грамотността и правописа на 4-годишният ми братовчед, не се обиждай, но поне като се пишеш за "кУмОнист" се пиши правилно :D, второ бъди си "коНсомолец", ама май това за конете и молците не ми стана ясно (зоолог ли си?!). Иначе на времето е имало Комонистическая Социалистическая Молодеж а.к.а. КоМСоМол!!!
Изображение

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 09 яну 2009 14:33

Не заслужаваш да знаеш. А и е по-добре да не знаеш мнението на хората за теб... Ще се увредиш психически ( ако има на къде повече), ще се докомплексираш и като доостърееш ( станеш на 17 и 4 месеца) може да се замислиш да сложиш край на жалкото си съществуване. Та мисълта ми е, вземи стани зубър поне...Така може и да имаш някакъв малък
шанс после в живота.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

immortal78
Контакти:

Мнениеот immortal78 » 09 яну 2009 14:35

То не се научило да пише още ,ама мнения иска.Мойто мнение е да си седиш в Хасково ,че такива като тебе, задръстиха столицата.

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 09 яну 2009 14:49

ti si edin muhlio,koito ne si durji na dumata,edna mujka putka,vuzrasta nqma zna4enie,za tova ili si muj ili p..ka.Ti si onzi ULTRAS C*SKA 15 deto se otre4e 1000 puti da ne pi6e i ti stana neudobno i si smeni nika.......samo s tova deistvie pokazva6,kolko si jaluk,daje me e sram,4e te komentiram,za6toto sum po-golqm ot teb,no vse nqkoi trqbva da ti otvori o4ite,mo4ko...Ako iska6 da bude6 4ovek v jivota,vinagi trqbva da durji6 na dumata si,a ne da bude6 p..ka kakvato si vsu6tnost v momenta.Prosteno ti e za vuzrastta no edvali 6te se promeni6......
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

karaibrahim

Мнениеот karaibrahim » 09 яну 2009 14:55

SAMP написа:ti si edin muhlio,koito ne si durji na dumata,edna mujka putka,vuzrasta nqma zna4enie,za tova ili si muj ili p..ka.Ti si onzi ULTRAS C*SKA 15 deto se otre4e 1000 puti da ne pi6e i ti stana neudobno i si smeni nika.......samo s tova deistvie pokazva6,kolko si jaluk,daje me e sram,4e te komentiram,za6toto sum po-golqm ot teb,no vse nqkoi trqbva da ti otvori o4ite,mo4ko...Ako iska6 da bude6 4ovek v jivota,vinagi trqbva da durji6 na dumata si,a ne da bude6 p..ka kakvato si vsu6tnost v momenta.Prosteno ti e za vuzrastta no edvali 6te se promeni6......

НЕ УСЕЩАТЕ ЛИ,ЧЕ ФИДЕЛ ВИ БЪЗИКА И ВИ ПЪРЗАЛЯ КАКТО СИ ИСКА?МОМЧЕТО МОЖЕ ДА Е ПО-МАЛКО ОТ ВАС,АМА СЕГА СИ СЕ КЕФИ В КЪЩИ КАТО ЧЕТЕ ГОВЕЖДИТЕ ВИ МИСЛИ. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 09 яну 2009 15:14

karaibrahim написа:
SAMP написа:ti si edin muhlio,koito ne si durji na dumata,edna mujka putka,vuzrasta nqma zna4enie,za tova ili si muj ili p..ka.Ti si onzi ULTRAS C*SKA 15 deto se otre4e 1000 puti da ne pi6e i ti stana neudobno i si smeni nika.......samo s tova deistvie pokazva6,kolko si jaluk,daje me e sram,4e te komentiram,za6toto sum po-golqm ot teb,no vse nqkoi trqbva da ti otvori o4ite,mo4ko...Ako iska6 da bude6 4ovek v jivota,vinagi trqbva da durji6 na dumata si,a ne da bude6 p..ka kakvato si vsu6tnost v momenta.Prosteno ti e za vuzrastta no edvali 6te se promeni6......

НЕ УСЕЩАТЕ ЛИ,ЧЕ ФИДЕЛ ВИ БЪЗИКА И ВИ ПЪРЗАЛЯ КАКТО СИ ИСКА?МОМЧЕТО МОЖЕ ДА Е ПО-МАЛКО ОТ ВАС,АМА СЕГА СИ СЕ КЕФИ В КЪЩИ КАТО ЧЕТЕ ГОВЕЖДИТЕ ВИ МИСЛИ. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ako tova mu e zabavlenieto v jalkiq jivot,vse taka da se zabavlqva.Ako takiva jaki ne6ta mu dostavqt radost ne govori dobre za nego,tova moje da go napravi samo edna bedna du6evno i intelektualno du6a,kakvato vse6tnost 6te bude v jivota toi,za6toto zasega e edin umstveno izostanal debil,koito demonstrira posredstvenoto si vuzpitanie........pi4 zapomni:4ovek moge da e glupav i ograni4en stiga da ne pre4i na drugite,a ti ni angajira6 postoqnno s tvoqta bezinteresna i umstveno nedorazvita li4nost,molq te nameri si drugi zanimaniq........
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 09 яну 2009 16:19

Пич, твоите разсъждения много ме кефят. Може да си млад, но казваш много верни неща и истини. 90% от вижданията ти за нещата съвпадат с моите. Продължавай все така, евала...
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Върни се в “ЦСКА”