КОСТАДИНОВ: ЩЕ СМЕ ПО-ДОБРИ ОТ МИНАЛИЯ СЕЗОН
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: КОСТАДИНОВ: ЩЕ СМЕ ПО-ДОБРИ ОТ МИНАЛИЯ СЕЗОН
Nadqvam se i CSKA i Levski i Loko Sf i Litex i tam drugi da sa po-silni ot minalia sezon! Daje vsichki otbori ot "A" grupa! Za da ima op zrelishtni machove i da e navurzano polojenieto. Primerno m/u 1-vite trima razlikata v tocchkite da e okolo 2-3. A ne kato minaliq sezon 16 tochki i zashto se igrae purvenstvoto?!

Абе опитвате се да направите нещо ама едва ли ще се получи,псувните и простащините винаги ще ги има.Пък това,че Литекс са фаворити ми звучи доста смешно.Треньора е номер едно,обаче с тоя манталитет и тая камерна публика не става
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
zdraveite az mislq che Emo Kostadinov e prav i che CSKA shte sa po-silni ot minaliq sezon. Nadqvam se da se opravqt ot krizata i da igraqt dobre, nqmam turpenie da vidq povecheto futbolisti v purvata kontrola za otbora na 7mi iuli.
Uspeh i SAMO CSKA Sofia
Uspeh i SAMO CSKA Sofia

САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
- silver_sky_boy
- Контакти:
те всички ще са по-силни с изключение на Ботев без да имам нещо против тях просто продадоха Георги Христо и Какалов и не останаха класни играчи
- Udoji90
- Контакти:
silver_sky_boy написа:те всички ще са по-силни с изключение на Ботев без да имам нещо против тях просто продадоха Георги Христо и Какалов и не останаха класни играчи
Дано да не си прав за Ботев - много готин отбор са. Иначе и аз мисля, че нивото ще се вдигне като цяло.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- silver_sky_boy
- Контакти:
няма как друго яче да и аз им симпатизирам но без тези двама ключови играчи няма да могат да спечелят много
- Udoji90
- Контакти:
silver_sky_boy написа:няма как друго яче да и аз им симпатизирам но без тези двама ключови играчи няма да могат да спечелят много
Мен ме е яд, че изпуснахме Георги Христов, като беше на проби при нас.
- silver_sky_boy
- Контакти:
много е скъп и за евро турнирите трябват други футболисти.Тои е за "А" група само в европа неможе да направи нищо,сам ще видиш какво ще стане
- Udoji90
- Контакти:
silver_sky_boy написа:много е скъп и за евро турнирите трябват други футболисти.Тои е за "А" група само в европа неможе да направи нищо,сам ще видиш какво ще стане
Ама преди 2 сезона, като дойде на проби, не беше скъп-тогава трябваше да го вземем и вече щяхме да сме го пратили в Европа за доста пари.
Apostola написа:Не silver,не мисля че Мъри мрази ЦСКА!Имайки предвид как гори този човек за футбола,смятам че изпитва едиснтвено уважение.Що се отнася до изказването му,според мен го е казал заради сините фенове.Съгласи се,че и Стойчо би се изразил по същия начин.Просто това са хора,които са си дали част от живота за даден отбор.
Според мен може да се сложи до някъде знак за равенство между Мъри и Стойчо.И двамата са футболисти с главно Ф , и двамата са треньори с главно Т, и двамата са мъже с главно М!
Светът е оцелял, защото се е смял-просто не е гледал БГ футбол!