"Без 9-ка няма силен Левски"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: "Без 9-ка няма силен Левски"

Мнениеот niki87 » 05 юни 2010 01:21

viroglav написа:
niki87 написа:Не е толкова просто.Виж селяка колко се мъчиха да го изритат и още имат ядове с него в Пловдив.Доколкото подразбирам мустака в момента търси купувач и май е въпрос на време да се разкара,дано е по-скоро!

Сигурен съм , че търси купувач , но съм сигурен и че е поставил много по - тежки условия от тези кирливи 15 милиона евра ...

Това е от ясно,по-ясно.Рано или късно ще разберем.На всички е ясно,че дните на Батков на Герена са преброени...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 05 юни 2010 01:24

Аз пък съм сигурен, че трудно ще се намери купувач, защото, за да купиш Левски, трябва да си наясно как се управлява футболен клуб. Не може, както е в повечето клубове, да купиш някакво отборче и просто да хвърляш пари.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 05 юни 2010 01:29

niki87 , да преброени са , но на прима виста мога да ти кажа , че ПФК Левски затъва в едни дългове от по около 850 000 лева месечно , и колкото по надалеч във времето се проточи продажбата , то толкова по дълго ПФК Левски ще ги чисти тези дългове впоследствие ... Покупко/продажната цена няма да включва натрупаните дългове , така , както стана с ЦСКА ... В ЦСКА просто Титан изчакаха до последния възможен момент и беше въпрос не на часове , а на минути и секунди , за да бъде обявен фалита ... При Батков по - скоро може да се повтори случката с Ботев , ако не се намери сериозен купувач навреме ... Там е разликата между тези две уж идентични по същноста си сделки ...

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 05 юни 2010 01:31

Tommi написа:Аз пък съм сигурен, че трудно ще се намери купувач, защото, за да купиш Левски, трябва да си наясно как се управлява футболен клуб. Не може, както е в повечето клубове, да купиш някакво отборче и просто да хвърляш пари.

Никъде по света не се хвърлят пари хей така във футболните отбори ... Навсякъде се прави бизнес с тази игра и то печеливш бизнес ... Купувачи съм сигурен , че в момента има поне десет на опашка при цена 15 милиона евро ... а може и да са повече ...

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 05 юни 2010 01:36

Няма начин да се повтори случката с Ботев.Батков може да е всякакъв,но чак такъв глупак не е.Пък и наскоро имаше финансова ревизия в клуба,която показа,че всичо е изрядно и пари не се дължат на никой.

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 05 юни 2010 01:54

niki87 написа:Няма начин да се повтори случката с Ботев.Батков може да е всякакъв,но чак такъв глупак не е.Пък и наскоро имаше финансова ревизия в клуба,която показа,че всичо е изрядно и пари не се дължат на никой.

Естествено , че няма да се повтори случката с Ботев ... С този пример исках да олицетворя ината на адвоката и това , че той няма зор от бързо приключване на сделката по покупко/продажбата на ПФК Левски АД ... А що се отнася до това , че клуба няма никакви задължения към момента , то това е вярно само в часта си към държавните институции ... От там нататък ПФК Левски може да имат и 1 милиард евро дългове към частни фирми и лица ... И това точно е воденичния камък , който нито един нов собственик няма да иска да си сложи на врата. От там идва и проблема с продажбата на ПФК Левски. При Яни Янев Батков призна , че ПФК Левски му дължи само на него 13.5 милиона лева ... Ами на Чорни , а на хората от УС , които толкова дълго време са били в клуба и са си затваряли очите ... Сигурен съм , че има още поне двайсетина фирми , които си чакат парите за разни работи ... Ситуацията не е много по - различна от тази , която беше и все още е в ЦСКА . Сложна материя е това , а върху тия пари текат и лихви ... Добре , че Лупи се задържа само година , две ... Иначе само лихвите по заемите нямаше кой да ги плати , камо ли главниците ... Така че , колкото по - бързо се развият нещата , толкова по добре за самия клуб Левски ... И това трябва да го запомнят всички левскари , които искат промяна , защото има и много , на които сегашното статукво им харесва ...

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 05 юни 2010 11:24

viroglav написа:
niki87 написа:Добре бе Вироглав...Аз не мога да си обясня,защо постоянно се занимаваш с Левски.Коментирай ситуацията и текущите въпроси около ЦСКА във башия форум.Според мен ти спадаш към групата фенове които мразят повече противника,отколкото обичат собствения си отбор.Аз,примерно,изобщо не влизам във форума на ЦСКА,а още по-малко се заяждам целодневно.Кво толкова ти прави кеф да се занимаваш с Левски изобщо не ми е ясно :roll:

Отговора е много прост ... Аз не мразя феновете на ПФК Левски. Дори напротив , имам много добри приятели левскари ... Само , че вие в момента си нямате отбор и това го заявявам най - сериозно ... Сегашният ПФК Левски не е вашия отбор , това е един измислен от органите на ДС отбор малко след 1989 година и беше направен с цел да бъде разделено обществото на уж комунистите от ЦСКА и уж СДС арите от ПФК Левски ... И така е вече двайсет години. Докато ние българите и фенове на ЦСКА и Левски не се обединим и свалим това БФС , то футбол в България няма да има ... При ЦСКА тази реформа малко по - малко започна да се осъществява ... Сега е ваш ред да изгоните Тодор Батков и целия УС от ПФК Левски , да застане начело някой бизнесмен с чисти приходи и да започнете начисто и вие ... И това е много просто да го направите , само трябва малко да помислите и Батков ще ви моли да му отворите вратата , за да си тръгне сам ...

Аххаххаха, е ти верно си култов. Титаните са чистите, реформа, новото начало? :shock: :mrgreen:
Не спирай да пишеш, никога!!!

Потребителски аватар
tony_sf
Контакти:

Мнениеот tony_sf » 06 юни 2010 09:09

gretna аре като си толкова отворен/а отиди и ти играй с 9 номер

Потребителски аватар
M.V.B.

Мнениеот M.V.B. » 06 юни 2010 13:00

viroglav написа:
niki87 написа:Добре бе Вироглав...Аз не мога да си обясня,защо постоянно се занимаваш с Левски.Коментирай ситуацията и текущите въпроси около ЦСКА във башия форум.Според мен ти спадаш към групата фенове които мразят повече противника,отколкото обичат собствения си отбор.Аз,примерно,изобщо не влизам във форума на ЦСКА,а още по-малко се заяждам целодневно.Кво толкова ти прави кеф да се занимаваш с Левски изобщо не ми е ясно :roll:

Отговора е много прост ... Аз не мразя феновете на ПФК Левски. Дори напротив , имам много добри приятели левскари ... Само , че вие в момента си нямате отбор и това го заявявам най - сериозно ... Сегашният ПФК Левски не е вашия отбор , това е един измислен от органите на ДС отбор малко след 1989 година и беше направен с цел да бъде разделено обществото на уж комунистите от ЦСКА и уж СДС арите от ПФК Левски ... И така е вече двайсет години. Докато ние българите и фенове на ЦСКА и Левски не се обединим и свалим това БФС , то футбол в България няма да има ... При ЦСКА тази реформа малко по - малко започна да се осъществява ... Сега е ваш ред да изгоните Тодор Батков и целия УС от ПФК Левски , да застане начело някой бизнесмен с чисти приходи и да започнете начисто и вие ... И това е много просто да го направите , само трябва малко да помислите и Батков ще ви моли да му отворите вратата , за да си тръгне сам ...

Подобна идиотщина мислех че само болния мозък на Лейди Гага ( ГА ) може да измисли но вие го настигнате ;)
Найстина е жалко човек до колко ниско може да падне с тези си драсканици и даже да си и вярва :(
И ако не беше Боби Михайлов май вас нямаше да ви има но винаги на вас все някой друг ви е виновен !

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 06 юни 2010 15:11

M.V.B. написа:...

Подобна идиотщина мислех че само болния мозък на Лейди Гага ( ГА ) може да измисли но вие го настигнате ;)
Найстина е жалко човек до колко ниско може да падне с тези си драсканици и даже да си и вярва :(
И ако не беше Боби Михайлов май вас нямаше да ви има но винаги на вас все някой друг ви е виновен !

Това за перуката е точната истина! Безочливите червени дали не могат да го проумеят или просто са неблагодарни??? Бих го посъветвал да издигнат паметник на Боби пред новия стадион на мястото на "Българска Армия". :mrgreen:
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Върни се в “Левски”