Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Re: Окончателно: Ботев започва на чисто от "В" група,без ДХ-С

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 05 юни 2010 23:00

Наско, виж колко е интересно - когато интернет гуру-тата не им подават инфо как се окепазяват :)

Днес, например,беше интересно преди мод-а да забърше спама. Един от чифлика на Лаут бей обясняваше как Локо си било Локо, без значение от фирмата, обаче Ботев не бил Ботев заради фирмата. По едно време друг пък изригна че, виждаш ли , те с Велбъжд постигнали успех, пък за нас оставало участието във "В" група... По някое време даже се появи новата градска легенда как Локо купили Велбъжд, после пък се появи варианта в който Ботев губел идентичността си...

Като цяло смятам че манговците е добре да отидат на спявка при Узунджи и Зулум-бей възможно най-скоро, защото се излагат самосиндикално :)

П.С. Някои от посетителите на мачовете на отбора на малцинствата показват "уникалността" да намесват БКП-та, АФД-та и прочее набити в тиквите им клишета. Това само може да даде допълнителна веселба към купона, който се заформя :)
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
PAPI1912

Мнениеот PAPI1912 » 05 юни 2010 23:18

Yellow major написа:
PAPI1912 написа:http://independent.bultras.com/viewtopic.php?t=5576&highlight=
това според мен е нещо важно

Papi приятелю ,стига интерпретации!
Ако знаеш и кой е Veterani ще ти светне още повече!

майоре нещо бъркаш брат нищо не интепретирам и знам кой е Veterani.
ако си направиш труда да погледнеш постовете ми от вчера там казах че имам такова инфо от 20 дни и неисках да бия тъпана както ти вчера. единствено те помолих да почакаш за официална информация от УС.

i.v.o.1

Мнениеот i.v.o.1 » 06 юни 2010 00:02

от Pupper_ на 05 Юни 2010 20:42

Много ми е хубаво, да виждам феновете на Локомотив Пд, живо да се интересуват от форума на Ботев Пд.
Дали е заради любов към нас, или в техния форум е пълна скука не знам, но се надявам ентусиазма им да не стихва и занапред!
А на всички горди съграждани от Пловдив ще кажа:
КАНАРИ НАПРЕД!Много ми е хубаво, да виждам феновете на Локомотив Пд, живо да се интересуват от форума на Ботев Пд. :)
Дали е заради любов към нас, или в техния форум е пълна скука не знам, но се надявам ентусиазма им да не стихва и занапред!
КАНАРИ НАПРЕД!
пълна скука е там!
в червения не е лошо, но във вашия........
Няма да се притеснявате. Пълен напред :lol:

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 06 юни 2010 00:06

i.v.o.1 написа:Re: Окончателно: Ботев започва на чисто от "В" група,без ДХ-С
от Pupper_ на 05 Юни 2010 20:42

Много ми е хубаво, да виждам феновете на Локомотив Пд, живо да се интересуват от форума на Ботев Пд.
КАНАРИ НАПРЕД!Много ми е хубаво, да виждам феновете на Локомотив Пд, живо да се интересуват от форума на Ботев Пд. :)
КАНАРИ НАПРЕД!
пълна скука е там!
в червения не е лошо, но във вашия........
Няма да се притеснявате. Пълен напред :lol:

Ти вземаш ли си лекарствата редовно? Спазвай си рецептите....
Не натискайте ТУК!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 06 юни 2010 00:09

Абе важното е да нямате нищо общо със Селския.После нещата ще се наредят... ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 06 юни 2010 00:19

ивчо, цепиш мрака брадче ... мега весел си ...

на колко е Йода? кажи че иначе как да ти отговоря кат не знам :mrgreen:

fitmen
Контакти:

Re: Бареков: Корпоративна търговска банка е спасението на Ботев

Мнениеот fitmen » 06 юни 2010 14:21

Начетох се на глупости-сдружението и КТБ-Да тази банка наистина преговаря за закупуването на Ботев но преговаря с Д.Х. за закупуването на неговото АД.Не случайно Бареков призова Христолов за смирение т.е. да приеме условието им и да си живее живота.Не случайно Бареков нерече хората от сдружението мишки които скоро ще се наиграят.Сега разбрахте ли за какво наиграване става въпрос.Ако КТБ вземе АД то ще се обявят високи цели и много от феновете ще застанат зад тях,а както добре си спомняте Славчо каза че ще даде стадиона на отборът зад които стоят феновете.Това е едно от изискванията на БФС-отборът да има стадион.Второто изискване е осигурен бюджет-КТБ ще го осигури.И третото изисквание е отборът да има ДЮШ-да не забравяме че АД то има все още ДЮШ.И с така начертаният план ще си започнат безпроблемно от В група

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 06 юни 2010 14:46

fitmen написа:Начетох се на глупости-сдружението и КТБ-Да тази банка наистина преговаря за закупуването на Ботев но преговаря с Д.Х. за закупуването на неговото АД.Не случайно Бареков призова Христолов за смирение т.е. да приеме условието им и да си живее живота.Не случайно Бареков нерече хората от сдружението мишки които скоро ще се наиграят.Сега разбрахте ли за какво наиграване става въпрос.Ако КТБ вземе АД то ще се обявят високи цели и много от феновете ще застанат зад тях,а както добре си спомняте Славчо каза че ще даде стадиона на отборът зад които стоят феновете.Това е едно от изискванията на БФС-отборът да има стадион.Второто изискване е осигурен бюджет-КТБ ще го осигури.И третото изисквание е отборът да има ДЮШ-да не забравяме че АД то има все още ДЮШ.И с така начертаният план ще си започнат безпроблемно от В група

и искаш да кажеш че са навити да платят всички задължения на сельо? естествено че не са толкова тъпи

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 06 юни 2010 15:11

Hacko1912 написа:ивчо, цепиш мрака брадче ... мега весел си ...

на колко е Йода? кажи че иначе как да ти отговоря кат не знам :mrgreen:

Баси тоя адаш така да орезелява това хубаво име :(
ИзображениеИзображение

ciconcho
Контакти:

Мнениеот ciconcho » 06 юни 2010 17:24

spokoino malko,chetete v nezavisimiq stiga mislete gluposti :)

Върни се в “Архив”