Blue_Lion написа:lauta hools написа:Абе какво стана къде отидохте всички?
Аз цял ден кльопам,и са ядох още...за тва ме нямашеА хода на финтес уж...
![]()
Абе нещо няма хора тука ве...
Как мой да ядеш толкоз бе,цццццц,кво ядеш поне,нещо полезно ли...?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Blue_Lion написа:lauta hools написа:Абе какво стана къде отидохте всички?
![]()
lauta hools написа:Blue_Lion написа:lauta hools написа:Абе какво стана къде отидохте всички?
![]()
Blue_Lion написа:lauta hools написа:Blue_Lion написа:Аз цял ден кльопам,и са ядох още...за тва ме нямашеА хода на финтес уж...
![]()
батеееее неска съм си направил дивата порция спагети,ма готови щото бях умрял от глад ! Са ядох пържени картофи...бе лудница !Aз съм такъв,че не разчитам на никой, т.е. гледам сам всичко да си върша и мога да готвя а и аз съм адски претенциозен в много отношения,храна най-вече и щом АЗ си харесвам манджите...смятай ! Грам не се учудвам някой като ми каже,че манджата ми е суперПросто да ме оставят в нас,ще оцелея - 100 % щот гладен няма да остана
А по принцип ям квото дойде (стига да го обичам де),само балатум не ям,че не му знам мезето,ама съм чувал,че е вода
![]()
![]()
![]()
lauta hools написа:Лека ти и тази вечер не си сам в главатаай лека брат,утре пак ще лафим
Blue_Lion написа:lauta hools написа:Лека ти и тази вечер не си сам в главатаай лека брат,утре пак ще лафим
Добър ден ! Дано днес се напълни малко повече темата ! Иначе,как е брат ?
lauta hools написа:Blue_Lion написа:lauta hools написа:Лека ти и тази вечер не си сам в главатаай лека брат,утре пак ще лафим
Добър ден ! Дано днес се напълни малко повече темата ! Иначе,как е брат ?
Добро утро,аз сега ставам![]()
М да дано има повече хора днес нали е последен работен ден.При мен е добре,в хулиганса пак стават яки мелета,гледам там околко една наша снимка
![]()
![]()
![]()
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Harbinger и 1 гост