С пенсионери ли ще градим нов отбор ?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
mishkar написа:1913 написа:Доволен съм, че взимаме играч, който е показал, че може да спечели и сам решаващ мач, успех на Божов в Славия!
Е нали се казва БОЖОВ![]()
![]()
как няма да му се кефиш
1913 написа:mishkar написа:1913 написа:Доволен съм, че взимаме играч, който е показал, че може да спечели и сам решаващ мач, успех на Божов в Славия!
Е нали се казва БОЖОВ![]()
![]()
как няма да му се кефиш
Нещо не схванах смисъла на по-горе написаното, колега...
stanicska написа:Не се оплаквайте момчета взехте уникален нападател който след всеки мач ще тичате за автографи след него.Момчето е много земно и характера му е на победител ще изяде тревата но няма да се остави да загуби отбора.Ако сте гледали баража сам би прехваления тим на Гочето. Такаче мисля че грешите с мненията си и след началото на сезона пак ще си говорим за уменията му. И още нещо не е на 33 а на 32 и ако разгърне възможностите си ще видите че все още има много хляб в него.
marmi52 написа::shock:
Каква класа е тая върлина Божов ?!?![]()
Действията му в Благоевград бяха на недодялан, селски футболист. Нищо, че вкара двата гола - далеч е от понятието за класа във футбола !
Ако СЛАВИЯ ще се радва на такива нападатели, то нищо хубаво не я очаква !
Дотам ли я докарахме, че да се радваме на треторазредни футболисти на преклонна футболна възраст ?!?!![]()
![]()
СЛАВИЯ, която е имала такива централни нападатели като Боби Григоров, Андрей Желязков, Петър Александров ...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта